Милан подписа договор с азиатски букмейкър

Стефан Ралчев
Италианският гранд Милан обяви още една сделка.

yabo-milan

„Росонерите“ подписаха партньорски договор с азиатския онлайн букмейкър Yabo. Контрактът е за 3 години, а компанията става партньор на Милан за азиатския пазар. От футболния клуб обявиха, че договорът е още една стъпка към разширяване на присъствието на международната сцена.

„За нас е удоволствие да си партнираме с Yabo Sports, което ще ни даде възможност да се развиваме и да станем още по-близки с милионите фенове на Милан в азиатския регион. Намирането на добри регионални партньори, фокусирани върху общи бизнес цели, е основен аспект на нашата стратегия “, каза финансовият директор на Милан.

В последните години Yabo Sports се наложи като лидер на пазара в областта на интерактивните игрални услуги в Азия. „Много сме щастливи, че се присъединихме към семейството на Милан. Клубът е вторият с най-голяма фенска база в Китай. Ще работим заедно и ще предоставим на нашите фенове нови и креативни забавления“, коментира изпълнителният директор на компанията Дейвид Лий.

Yabo Sports вече има партньорски договори с Манчестър Юнайтед и Лестър.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P