Гледайте на живо финала в Лига Европа Севиля – Интер

Стефан Ралчев
Севиля и Интер ще определят поредния носител на трофея в Лига Европа.

final-tv-sevilla-inter

Финалът във втория по сила клубен европейски турнир започва в 22:00 часа българско време и ще противипостави два изключително силни отбора.

Севиля се превърна в тотален хегемон в надпреварата Лига Европа, като само в рамките на десетина години спечели 5 трофея (2006, 2007, 2014, 2015, 2016). В историята си испанският клуб има пет финала, като спечели и петте и не загуби нито веднъж. Интер е с 3 отличия в турнира (1991, 1994, 1998), като има и един загубен финален двубой (1997).

Може да гледате мача на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги. Предлагаме ви няколко линка, чрез които напълно безплатно може да наблюдавате мача в пряко предаване.

Гледайте финала Севиля – Интер на живо ТУК

Въпреки изключително успешното последно десетилетие за Севиля в Лига Европа, букмейкърите поставят в ролята на фаворит Интер, който притежава превъзходен състав. Нерадзурите отстраниха след груповата фаза по пътя към финала Лудогорец (2:0, 2:1), Хетафе (2:0), Леверкузен (2:1) и на полуфинала размазаха Шахтьор Донецк с 5:0. Севиля се справи трудно с ЧФР Клуж (1:1, 0:0), победи Рома с 2:0, на четвъртфиналите се справи с Уулвърхямптън (1:0), а на полуфиналите отстрани Манчестър Юнайтед с 2:1.

В сайта Букмейкър Рейтинги може да гледате изключително разнообразие от мачове на живо, както и други спортни събития напълно безплатно.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P