Имаме спасител на отбора на Букмейкър Рейтинги през изминалия уикенд

Стефан Ралчев
Измина още един кръг с мачове по международните терени. Имахме удоволствието и честта отново да предложим нашите експертни мнения върху доста двубои от различни европейски шампионати, а и не само – екипът ни отново прогнозира няколко мача от световното първенство по волейбол.

Ето каква е рекапитулацията за нашия екип само за прогнозите в събота и неделя. Георги Драгоев, Стефан Ралчев, Калоян Христов и Борис Касабов направиха общо 26 прогнози. Имаме успеваемост точно 50% – 13 познати и 13 непознати прогнози.

Безспорният наш лидер този уикенд е Калоян Христов. Той майсторски позна 8 от 12-те си прогнози. Особено уникален бе финалният му спринт в неделя, когато беше 100% успешен – 4 точни от 4 предложения. Калоян нямаше никакви проблеми с двата мача – Бетис – Атлетик Билбао и Торино – Наполи. И още от него – той прогнозира правилно победата на ЦСКА над Ботев Враца комбинирана с над 1,5 гола, както и че “червените” ще отбележат гол през първото полувреме. Е, и при Калоян не всичко беше точни изстрели в сглобката на вратата – имаше и греди. Една от тях бе на Арсенал – Евертън, на който той опита да играе, че и двата отбора ще отбележат голове, което не се случи.

Заслужава си да отбележим високия коефициент, с който се отчете през двата дни Борис Касабов. Успешен за него се оказа Хетафе – Атлетико Мадрид. В този мач Касабов направи две прогнози – и двете успешни. Една от тях бе, че Атлетико Мадрид ще победи, комбиниран с под 2,5 гола за 3,20 коефициент. Този път любимият Байерн Мюнхен подведе нашия специалист и то не в успеха, който баварците изковаха, а в обема голове, който реализираха. Той смяташе, че победата ще бъде с над 2,5 гола, а Левандовски и компания се спряха само на 2 попадения.

Георги Драгоев имаше 2 прогнози – по една точна и неточна. Те бяха на мача Лестър – Хъдърсфийлд. Драгоев уцели, че и двата отбора ще вкарат за коефициент 2,20. Той обаче се довери, че Хъдърсфийлд ще вземе нещо от “лисиците”, което му изигра лоша шега.

Стефан Ралчев се представи слабо през изминалите два дни. Той имаше 5 прогнози, от които успя да познае само една. И тя бе на баскетболния мач Левски Лукойл – Шяуляй. Стефан нямаше никакво проблеми с прогнозирането и доказа, че има усет и познания в баскетбола. Въпреки че не е специалист във волейболните прогнози – Ралчев, направи 3, като загуби и трите. Всички те бяха на мачове на нашия национален отбор, който за съжаление го подведе във всички случаи. Малко емоционално и с надежди, че ще победим Канада в последния си мач, Стефан предложи да потърсите победа за “трикольорите”, която обаче не се получи. А срещу САЩ всичките му прогнози отидоха на вятъра – просто американците се оказаха невъзможен противник за България.

Идва нова седмица, в която има междинни кръгове в някои от първенствата, а в България има мачове за Купата на България. Нашият отбор е готов с нови предложения и експертни съвети. Ще продължим да следим по-важните и интересни баскетболни, волейболни и тенис събития.

Успех! Ако искате да научавате всички най-нови прогнози на нашите експерти от екипа, последвайте ги в сайта на Букмейкър Рейтинги.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация