Нов положителен уикенд със засилващия се отбор на Букмейкър Рейтинги

Стефан Ралчев
Измина уикенд, пълен с много клубен футбол за разлика от дългата пауза за национални отбори. И този път отборът на Букмейкър Рейтинги бе верен на себе си и направи всичко възможно, за да ви помогне в избора на правилни стратегии за залози. Ето нашата уикенд рекапитулация…

book-team

Повече от една седмица част от нашия отбор е последното ни ново попълнение – Ники Александров. През по-миналия уикенд имаше мачове на национални отбори, но в изминалите събота и неделя за първи път главният редактор на Gong.bg и експерт от нашия екип бе деен участник в даването на прогнози за клубните първенства.

С него екипът ни се увеличи на петима специалисти, които събота и неделя направиха общо 37 прогнози. От тях имаме 19 верни и 18 грешни отигравания 🙂 което прави над 51% успеваемост…

Започваме с безспорния лидер по успеваемост в почивните дни – нашия мотор в екипа и професионален типстър Калоян Христов. Той направи 10 прогнози, от които 7 бяха безупречни, успеваемостта му е 70%. Калоян със сигурност не харесва паузите за национални отбори и тогава предупреждава, че ефективността му пропада в бездната. Върне ли се обаче клубният футбол, той е неудържим… Лудогорец – Левски и Барса – Севиля се оказаха лесно разгадаеми мачове за него (общо три прогнози и трите правилни).

Георги Драгоев записа рекорд по направени прогнози – общо 13! Един от най-добрите телевизионни коментатори у нас също надхвърли границата от 50% успеваемост. Жорката изуми с 4 направени прогнози на двубоя Манчестър Сити – Бърнли, като и 4-те отидоха в графата познати. Драгоев, поздравления…

Ники Александров направи 5 прогнози, от които 2 правилни и 3 грешни. Като за първи уикенд с клубен футбол Александров буквално показа защо от над две десетилетия е близо до ЦСКА и знае всичко, което се случва на “Армията”. Дори и крайния резултат през първото полувреме срещу Етър. Да, точно така – Ники, прогнозира, че ЦСКА ще води на полувремето срещу Етър с 1:0… И то се случи. А за награда вие получихте коефициент 2.75.

Борис Касабов направи 4 прогнози, от които по две верни и две грешни. Удинезе – Наполи се оказа успешният мач на Борето за уикенда, като той направи две прогнози – и двете правилни.

Стефан Ралчев даде 5 прогнози, но имаше слаба успеваемост през уикенда. Той успя да хване само 1 от тях 🙁 Неговите прогнози бяха две футболни и три баскетболни, като една от тях – Стеф Къри да отбележи повече от 26 точки срещу Юта, се оказа право в целта. За съжаление Стефан отново ви подведе с Монако. Направи две прогнози, като се опита за пореден път да извади “монегаските” от дъното, но и този път не успя. И двете прогнози отидоха на боклука.

Ние продължаваме и обещаваме още повече прогнози, повече съвети и анилизи. Вече са налице прогнози за всички 16 мача от Шампионската лига. Вие избирате на кого да се доверите. След това продължаваме с Лига Европа, а после отново с клубните първенства. Няма да имаме почивка, поднасяме ви всичко, от което имате нужда.

Специално за Букмейкър Рейтинги един от най-известните и успешни боксьори в тежка категория – Николай Валуев, прогнозира изхода на двубоя Кубрат Пулев – Хюи Фюри. Вижте видеото и се пригответе за боксовото шоу, което е на 27 октомври (събота).

Пожелаваме ви успех и не забравяйте да последвате нашите специалисти в сайта на Букмейкър Рейтинги. Така най-лесно и своевременно ще научавате за техните ежедневни прогнози. Успех!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация