Нов положителен уикенд със засилващия се отбор на Букмейкър Рейтинги

Стефан Ралчев
Измина уикенд, пълен с много клубен футбол за разлика от дългата пауза за национални отбори. И този път отборът на Букмейкър Рейтинги бе верен на себе си и направи всичко възможно, за да ви помогне в избора на правилни стратегии за залози. Ето нашата уикенд рекапитулация…

book-team

Повече от една седмица част от нашия отбор е последното ни ново попълнение – Ники Александров. През по-миналия уикенд имаше мачове на национални отбори, но в изминалите събота и неделя за първи път главният редактор на Gong.bg и експерт от нашия екип бе деен участник в даването на прогнози за клубните първенства.

С него екипът ни се увеличи на петима специалисти, които събота и неделя направиха общо 37 прогнози. От тях имаме 19 верни и 18 грешни отигравания 🙂 което прави над 51% успеваемост…

Започваме с безспорния лидер по успеваемост в почивните дни – нашия мотор в екипа и професионален типстър Калоян Христов. Той направи 10 прогнози, от които 7 бяха безупречни, успеваемостта му е 70%. Калоян със сигурност не харесва паузите за национални отбори и тогава предупреждава, че ефективността му пропада в бездната. Върне ли се обаче клубният футбол, той е неудържим… Лудогорец – Левски и Барса – Севиля се оказаха лесно разгадаеми мачове за него (общо три прогнози и трите правилни).

Георги Драгоев записа рекорд по направени прогнози – общо 13! Един от най-добрите телевизионни коментатори у нас също надхвърли границата от 50% успеваемост. Жорката изуми с 4 направени прогнози на двубоя Манчестър Сити – Бърнли, като и 4-те отидоха в графата познати. Драгоев, поздравления…

Ники Александров направи 5 прогнози, от които 2 правилни и 3 грешни. Като за първи уикенд с клубен футбол Александров буквално показа защо от над две десетилетия е близо до ЦСКА и знае всичко, което се случва на “Армията”. Дори и крайния резултат през първото полувреме срещу Етър. Да, точно така – Ники, прогнозира, че ЦСКА ще води на полувремето срещу Етър с 1:0… И то се случи. А за награда вие получихте коефициент 2.75.

Борис Касабов направи 4 прогнози, от които по две верни и две грешни. Удинезе – Наполи се оказа успешният мач на Борето за уикенда, като той направи две прогнози – и двете правилни.

Стефан Ралчев даде 5 прогнози, но имаше слаба успеваемост през уикенда. Той успя да хване само 1 от тях 🙁 Неговите прогнози бяха две футболни и три баскетболни, като една от тях – Стеф Къри да отбележи повече от 26 точки срещу Юта, се оказа право в целта. За съжаление Стефан отново ви подведе с Монако. Направи две прогнози, като се опита за пореден път да извади “монегаските” от дъното, но и този път не успя. И двете прогнози отидоха на боклука.

Ние продължаваме и обещаваме още повече прогнози, повече съвети и анилизи. Вече са налице прогнози за всички 16 мача от Шампионската лига. Вие избирате на кого да се доверите. След това продължаваме с Лига Европа, а после отново с клубните първенства. Няма да имаме почивка, поднасяме ви всичко, от което имате нужда.

Специално за Букмейкър Рейтинги един от най-известните и успешни боксьори в тежка категория – Николай Валуев, прогнозира изхода на двубоя Кубрат Пулев – Хюи Фюри. Вижте видеото и се пригответе за боксовото шоу, което е на 27 октомври (събота).

Пожелаваме ви успех и не забравяйте да последвате нашите специалисти в сайта на Букмейкър Рейтинги. Така най-лесно и своевременно ще научавате за техните ежедневни прогнози. Успех!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация