Отборът на Букмейкър Рейтинги превзе Европа

Стефан Ралчев
Скъпи приятели, изминаха три дни, изпълнени с много европейски футбол в двата турнира – Шампионска лига и Лига Европа. Традиционно е време да направим нашата рекапитулация. Колкото и изтъркано да е, но клишето си е точно на мястото – когато фактите говорят и…

book-team

Когато има с какво да се похвалим, не е нужно да се свиваме в ъгъла. Това съм го разбрал от не малкото години, прекарани в журналистиката. Както и разбира се, когато си се нацапал, трябва да признаеш грешката си…

Отборът на Букмейкър Рейтинги се справи великолепно в изминалите три дни на европейски клубни турнири. Може би за първи път от доста време насам спокойно може да кажем, че сме… превзели Европа. Естествено, това, казано в шеговит тон.

В трите дни на европейски сблъсъци нашите специалисти дадоха общо 33 прогнози. От тях 21 правилни и 12 грешни. Успеваемостта ни е 63%. 

Тук е мястото да станете и да ръкопляскате на нашия великолепен мотор в отбора – Калоян Христов. Той даде 12 прогнози, отчете се с 10 точни попадения и само 2 грешни. Успеваемостта му е 83%!  😮  Набързо погледнах спечелените от него коефициенти и начин на предвиждане на мачове… Няма какво да добавя освен да влезете в профила на Калоян, да го последвате и от тук нататък да разчитате на съветите му…

Стефан Ралчев все повече повишава успеваемостта си. От 5 дадени прогнози, той позна 4 (успеваемост 80%). Изключителното му попадение е на мача Барселона – Интер (2:0). Той уцели и двете си прогнози съответно с коефициенти 2.20 и 3.50, а именно първо полувреме/краен резултат и Барселона да спечели и двете полувремена! Плюс футболните прогнози Стефан допълни още с 2 верни и 1 грешна прогноза в баскетбола. 

Ники Александров превзема територия след територия и през седмицата се отчете също с убийствена точност. От 6 прогнози той прати 4 пъти топката в мрежата и само 2 пъти изпусна от бялата точка. Нещо като Гарсия Аспе от Мексико срещу България на Световното в САЩ  :mrgreen: 

Боре Касабов този път бе леко по-колеблив и от 8 прогнози излезе победител в 3 от тях. Като цяло го подведе Реал Мадрид, на чийто мач с Виктория Пилзен той направи няколко прогнози. Слабата форма на любимия му отбор и минималната победа запратиха надеждите му и прогнозите му в графата “неуспешни”. Касабов обаче вече атакува прогнозите през уикенда и сме сигурни, че отново ще включи на шеста скорост

Поднасяме лека доза извинение на Георги Драгоев, защото на него оставихме два от така да ги наречем второстепенните мачове в Шампионската лига. Жорката трябваше да се мъчи върху Галатасарай – Шалке 04 и Локомотив Москва – Порто. И колкото и да е специалист, трудно се прогнозират такива двубои.

От днес вече сме на вълна клубни първенства. Отборът на Букмейкър Рейтинги вече ви е приготвил повече от 15 апетитни предложения само за събота. Има всичко – българска Първа лига, Англия (Висша лига и Чемпиъншип), Германия, Испания, Франция, Италия, баскетбол (НБА) и за десерт прогнозата на Николай Валуев специално за нашия сайт за боксовото шоу Кубрат Пулев – Хюи Фюри.

А за неделя очаквайте прогноза за Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид и още много прогнози за футбол, баскетбол, тенис и други.

Продължавайте да следите изявите на експертите от Букмейкър Рейтинги, последвайте ги в сайта, за да получавате ежедневно най-точните съвети, анализи и прогнози.

Успех!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P