Сериозни удари и 55% успеваемост за отбора на Букмейкър Рейтинги през уикенда

Стефан Ралчев
Измина пореден уикенд с футбол по всички краища на света. Отборът на Букмейкър Рейтинги отново бе на пост, за да ви помага. Направи го и то как… Време е за нашата уикенд рекапитулация.

book

В дните събота, неделя и понеделник нашият сплотен, скромен, но изключително талантлив и класен тим направи цели 51 прогнози! Рекорд до този момент за нас за уикенд. Нашите експерти познаха 28 прогнози, 23 пъти не бяха успешни, което прави 55% успеваемост. В сравнение с миналата седмица, когато след уикенда имахме 51%, сега можем да се похвалим с цели 55% успешни прогнози. Което никак не е малко.

Започваме с безспорния лидер по успеваемост тази седмица. Стефан Ралчев направи 6 прогнози, успя и в 6-те опита, което му донесе пълен актив от 100% успеваемост 😎 . Цели три от прогнозите му бяха за Ел Класико – избухна и в трите си опита, като един от коефициентите бе 5.50! Останалите три прогнози бяха баскетболни – нови три успешни стрелби 🙂

Борис Касабов финишира уикенда буквално с гръм и трясък. Нашият специалист събра общ коефициент от 6.50 от три верни прогнози на дербито Лацио – Интер 😯 . Борето позна над 2,5 гола, както и броя картони и корнери в двубоя. Това се казва професионализъм. А коефициентът е повече от добро доказателство… Както самият Касабов отбеляза, няма как да не е за ядосване дербито между Наполи и Рома. Двата отбора отбелязаха, както той бе предвидил, но отмениха цели два гола на Наполи. Прогнозата му бе да има над 2,5 гола.

Ники Александров стигна до 50% успеваемост след по 4 верни и грешни прогнози. Малко смело, но Ники предвиди, че в двубоя Ливърпул – Кардиф и двата отбора ще отбележат, което донесе коефициент 2.25. Александров стигна до далечен Казахстан, откъдето извади магия от ръкава си. И позна без колебание срещата Кайрат – Иртиш с коефициент за двоен шанс Х2 2.10. Дори леко съжали, че първоначално мислеше да играе твърда двойка за още по-висока ставка. Но истинският удар щеше да дойде, ако Мауридес от ЦСКА бе подходил малко по-сериозно и бе вкарал дузпата срещу Берое. Ники предвиди на полувремето резултатът да бъде равен – до тук ОК. След това ЦСКА да победи и ако дузпата бе реализирана, коефициент от 5.50 отиваше в графа “спечелени”. Но бразилецът се подигра с изпълнението и пропусна.

Калоян Христов бе на приливи и отливи в прогнозите си. От общо 11 даде 5 верни и 6 грешни предположения. Много интересна и заслужаваща внимание бе прогнозата му Арсенал да вкара повече голове през втората част срещу Кристъл Палас – коефициент 2.20 (спечелен).

Георги Драгоев за втора поредна седмица е рекордьор по направени прогнози – общо 15! От тях 6 верни и 9 грешни. Жоро както винаги навлиза там, където никой не смее, защото е трудно. Така той стигна до Чемпиъншип и не ви подведе – доверихме му се за победата на Шефилд Юнайтед над Уигън. Хвана и победата на Лион над Анже като гост, която бе гарнирана с коефициент 2.00.

За десерт този път имахме специално за Букмейкър Рейтинги видео прогноза от Николай Валуев за боксовото шоу между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Руският богатир показа, че е истински експерт, даде две прогнози, като позна и двете, а именно – че двубоят ще продължи във всичките 12 рунда и че Кобрата ще излезе победител.

Насочихме се към следващите предизвикателства, а те са мачове за купите – както нашата в България, така и в Европа. Вече може да намерите най-интересните, точни и аргументирани прогнози на познатия любим адрес – Букмейкър Рейтинги.

Пожелаваме ви успех и не забравяйте да последвате нашите специалисти в сайта на Букмейкър Рейтинги. Така най-лесно и своевременно ще научавате техните ежедневни прогнози. Успех и много постъпления!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P