Снимки в Плейбой или да предизвикаш Путин на ринга? Обявиха коефициентите

«Букмейкър Рейтинги»
Една от най-известните спортистки в Казахстан безспорно е Фируза Шарипова. Тя е боксьорка, а освен на ринга, тя безусловно завладява медиите с чаровното си присъствие. Това обаче, което следва, е наистина любопитно…

Шарипова е родена в град Тараз на около 1300 километра от столицата Астана. Тя е първата казахстанска състезателка по бокс, която преминава успешно от аматьорския в професионалния бокс и в момента държи световната титла във версия IBO.

Извън ринга обаче Шарипова е номинирана сред най-сексапилните спортистки в Казахстан. Но тя наистина умее да прави и шоу…

Преди известно време тя предизвика за тренировка на ринга една от известните казахстански изпълнителки. А след това и балерина. По-късно боксьорката взе участие и в доста предавания, както и някои риалити формати.

Така се стигна до момент, в който букмейкър обяви коефициенти кой от тримата ще стане бъде поканен за боксов мач от Фируза – Владимир Путин, Рамзан Кадиров или Хабиб Нурмагомедов. Коефициентът за това да се случи е оценен с 3.50.

Явно чаровната състезателка има по-големи шансове да се снима в Плейбой, тъй като коефициентът това да се случи е оценен с 3.00.

Любопитното обаче е, че казахстанката явно не получава доверие, когато става въпрос за боксов двубой на ринга. Така шансовете й да спечели олимпийска квота за Токио през 2020 година, са оценени едва на 10.00. А ако обедини четирите шампионски колана в различните версии и стане абсолютна световна шампионка, печелившият коефициент е 50.00!

И вие можете да спечелите, ако отворите сметка в един от най-добрите букмейкъри в България

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P