Efbet продължава да помага на българския волейбол

«Букмейкър Рейтинги»
Efbet ще продължи подкрепата си към българския спорт и през 2020 година. Клубовете, на които букмейкърът ще подаде ръка, са ЦСКА и Славия.

Славия ЦСКА волейбол Ефбет

Компанията за онлайн предвиждания има амбицията да стане генерален спонсор на двата отбора на Славия (мъжки и женски). Това бе потвърдено от треньора на „белите“ Иван Сеферинов. Шефът на волейболния клуб разкри, че са водени разговори с братята Цветомир Найденов и Боян Найденов, които са собственици на Ефбет. Конкретен договор все още не е подписан, но това е въпрос на време.

Вземете ексклузивен първоначален бонус от Ефбет

В напреднала фаза са и преговорите с ЦСКА. Родният букмейкър вече четири години е спонсор на клуба. Този път разговорите между двете страни са били по повод актуализация на условията. Дългогодишният наставник на ЦСКА Александър Попов планира да инвестира финансовата помощ в насока на развитие на женския отбор на клуба.

“Efbet от години стриктно следва линия на подпомагане на качествения български спорт и решението да даде финансово рамо на два от водещите клубове в родния волейбол е само поредната стъпка от тази последователна политика”, коментира единият от собствениците на компанията.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P