БР Чат

Efbet получава лиценз на територията на Италия

«Букмейкър Рейтинги»
Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за навлизане на пазара за спортни залози и казина на територията на Италия от местния държавен регулатор на хазарта (AAMS), съобщават медиите в Западна Европа. Това е само последната част от стратегията за разширяване на еfbet, който е водещ букмейкър и собственик на казина в България, вече получил лиценз за Румъния, Сърбия и Испания.

Документите са подписани на 17 октомври и от тук насетне Ефбет има девет месеца, за да покрие всички технически изисквания на италианската страна AAMS, за да започне да осъществява своята дейност.

Един от съоснователите на компанията – Боян Найденов, е твърде възможно всичко да бъде решено още до края на първото тримесечие на 2020 година.

Найденов, който основава семейния бизнес през 2006 година заедно с брат си Цветомир и баща си Стефан, добавя: „Ние сме развълнувани от възможността да навлезем на италианския пазар, аудиторията, на който се смята за една от най-страстните в областта на спорта и игрите. След като успешно стартирахме на други международни пазари, като този в Румъния, сме уверени да се мерим с останалите големи марки в бранша“.

„Нашата компания има доказан опит в предлагането на продукт с платформа за отлично потребителско изживяване, атрактивни коефициенти, предлагани от собствения ни екип за търговия и управление на риска, програма за лоялност, бърза верификация и изплащане на печалби. Всичко това в комбинация с нашия ловък и местен подход ще бъдат ключовите фактори за успех, на които разчитаме“.

Вземете примамлив първоначален бонус при регистрация в Ефбет

Според британското издание SBC News, което първоначално разпространи новината за Ефбет, това са бурни 12 месеца за италианския хазартен пазар. Значителното увеличение на данъците за спортните залагания – както онлайн, така и на дребно – беше последвано от потвърждаване на общата забрана за рекламиране на хазартни игри, в сила от този юли, преди новото правителство на страната да представи нови планове за въвеждане на по-строги закони за обработка на плащанията в началото на този месец.

Ефбет подкрепя тези последни закони, които след като бъдат приети, ще забранят на италианските банки да обработват всякакви транзакции, свързани с неоторизирани хазартни оператори, защото това ще им помогне да изпъкнат срещу конкуренцията от „сивия сектор“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация