Efbet получава лиценз на територията на Италия

«Букмейкър Рейтинги»
Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за навлизане на пазара за спортни залози и казина на територията на Италия от местния държавен регулатор на хазарта (AAMS), съобщават медиите в Западна Европа. Това е само последната част от стратегията за разширяване на еfbet, който е водещ букмейкър и собственик на казина в България, вече получил лиценз за Румъния, Сърбия и Испания.

Документите са подписани на 17 октомври и от тук насетне Ефбет има девет месеца, за да покрие всички технически изисквания на италианската страна AAMS, за да започне да осъществява своята дейност.

Един от съоснователите на компанията – Боян Найденов, е твърде възможно всичко да бъде решено още до края на първото тримесечие на 2020 година.

Найденов, който основава семейния бизнес през 2006 година заедно с брат си Цветомир и баща си Стефан, добавя: „Ние сме развълнувани от възможността да навлезем на италианския пазар, аудиторията, на който се смята за една от най-страстните в областта на спорта и игрите. След като успешно стартирахме на други международни пазари, като този в Румъния, сме уверени да се мерим с останалите големи марки в бранша“.

„Нашата компания има доказан опит в предлагането на продукт с платформа за отлично потребителско изживяване, атрактивни коефициенти, предлагани от собствения ни екип за търговия и управление на риска, програма за лоялност, бърза верификация и изплащане на печалби. Всичко това в комбинация с нашия ловък и местен подход ще бъдат ключовите фактори за успех, на които разчитаме“.

Вземете примамлив първоначален бонус при регистрация в Ефбет

Според британското издание SBC News, което първоначално разпространи новината за Ефбет, това са бурни 12 месеца за италианския хазартен пазар. Значителното увеличение на данъците за спортните залагания – както онлайн, така и на дребно – беше последвано от потвърждаване на общата забрана за рекламиране на хазартни игри, в сила от този юли, преди новото правителство на страната да представи нови планове за въвеждане на по-строги закони за обработка на плащанията в началото на този месец.

Ефбет подкрепя тези последни закони, които след като бъдат приети, ще забранят на италианските банки да обработват всякакви транзакции, свързани с неоторизирани хазартни оператори, защото това ще им помогне да изпъкнат срещу конкуренцията от „сивия сектор“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация