Efbet дава коефициент 8.50 в дербито на Манчестър за Купата на Лигата

«Букмейкър Рейтинги»
Манчестър Юнайтед посреща Манчестър Сити на Олд Трафорд в полуфинал за Купата на Лигата в Англия. Двубоят е на 7 януари от 22:00 часа българско време.

Efbet Юнайтед Сити промоция

Българският букмейкър Ефбет дава много висок коефициент за следния пазар – Победа на Манчестър Юнайтед в двубоя+Двата отбора да отбележат гол+Над 2,5 гола.

Вземете ексклузивен начален бонус от Efbet

Ставката за този общ пазар е 8.50 и така при залог само от 10 лева, печелите 85 лева. При по-висок залог печалбата се увеличава значително.

Последното градско дерби между двата отбора изненадващо за мнозина бе спечелено от Манчестър Юнайтед и то като гост – 2:1. Сега двата отбора отново са със сериозна разлика в класирането и е въпрос на подход към този турнир.

И двата отбора имат проблеми с контузени играчи, но все пак става въпрос за надпревара, която носи трофей. Така че с оглед на факта, че Сити вече е почти вън от борбата за титлата, едва ли ще бъдат пестени сили точно срещу Юнайтед. От друга страна червените дяволи никак няма да отпишат турнира при положение, че и този сезон са повече от колебливи в първенството и Топ 4 все още е далеч.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P