Антивирусни коефициенти: На какво може да заложите днес

Стефан Ралчев
В трудния период на световна пандемия заради COVID-19 почти всички спортни събития бяха прекратени.

Коефициенти коронавирус залози

Екипът на Букмейкър Рейтинги ще се опита да ви помогне в сложната ситуация и ще ви информира какви варианти все пак ви остават за актуални залози. Както знаете, върви първенството по футбол на Беларус, но днес няма мачове. Ето част от събитията, които може да намерите във водещите букмейкъри.

Футбол

В програмите на букмейкърите има няколко контроли между шведски отбори, които станаха обичайни напоследък. Първата среща започва в 20:00 часа българско време. През нощта срещу 2 април има 5 мача от първенството на Никарагуа, което е активно заедно с това на Беларус. На 5 април ще започне първенството на Таджикистан.

Хокей на лед, Беларус

Днес има един мач от Екстралигата на Беларус по хокей на лед. Играят Шахтьор Солигорск – Юност Минск. Срещата е част от финалната серия, като до момента Минск води с 2:1 победи.

Тенис на маса

Тук разнообразието е доста сериозно. В момента се играе турнирът Сетка Къп, като в програмите на букмейкърите само за днес има повече от 20-25 двубоя. Има двубои и от Лига Про на Русия също по тенис на маса. Bwin предлага коефициенти и за турнир по тенис на маса за жени в Армения.

Дартс

Тази вечер ще се проведе демонстративен мач между Фил Тейлър и Реймънд Ван Барневелд. Тейлър е фаворит според Efbet и получава коефициент 1.60 за успех.

Други възможности за залози

Разбира се, извън чисто спортните събития, може да залагате на “Електронни спортове”, “Виртуални спортове”, в Казино секциите на букмейкърите, както и в Покер разделите им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация