Антивирусни коефициенти: На какво може да заложите днес и през уикенда

«Букмейкър Рейтинги»
COVID-19 прекрати почти всички спортни събития по света. Все още обаче любителите на залозите имат изход.

Екипът на Букмейкър Рейтинги ще се опита да ви помогне в сложната ситуация и ще ви информира какви варианти все пак ви остават за актуални залози. Както знаете, върви първенството по футбол на Беларус, но днес няма мачове. Ето част от събитията, които може да намерите във водещите букмейкъри.

Футбол, Беларус, Бурунди, Таджикистан, Никарагуа

Вече ви е ясно, че първенството на Беларус е единственото в Европа, което се играе. То е по системата пролет-есен и започна само преди няколко дни. В петък, събота и неделя има мачове от шампионата, на които може да залагате. Има футболни двубои от първенството на Бурунди, Никарагуа, а на 5 април (неделя) започва първенството на Таджикистан.

В Беларус предстои цял редовен кръг, така че имате повече от добри възможности за залози. А в секцията „Футболни прогнози“ на Букмейкър Рейтинги може да намерите прогнози за част от мачовете в шампионата на Беларус.

Хокей, Беларус, Русия (3х10 минути)

Днес има мач от първенството на Беларус по хокей на лед, както и двубои по “Кратък хокей”, който се практикува в Русия. В Беларус Юност Минск и Шахтьор Солигорск играят финален плейоф, а серията стигна до 3:1 успеха за тима от Минск.

Тенис на маса

В международен план любителите на турнирите по тенис на маса има на какво да залагат. Продължава турнирът “Купа Сетка”, като на ден има минимум по 20 мача с възможности за залози. Руската Лига Про също по тенис на маса ви дава още шансове за залози.

Други възможности за залози

Разбира се, извън чисто спортните събития, може да залагате на “Електронни спортове” (FIFA 20, DOTA 2, Лигата на легендите и т.н.), “Виртуални спортове”, в Казино секциите на букмейкърите, както и в Покер разделите им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P