Бонуси и безплатни залози

«Букмейкър Рейтинги»
Букмейкърите предлагат различни бонуси и фрийбетове (от англ. freebets). Така те успяват по-успешно да привличат и задържат нови клиенти.

3.1. Как да намерим бонусите?

По правило има страница на уебсайта на всеки букмейкър, която е изцяло посветена на текущите промоции. Там можете да разберете за всички бонуси и безплатни залози, които букмейкърът е готов да ви предостави в момента.

Освен това може да проверявате офертите в бонус секцията на «Букмейкър Рейтинги»

3.2. Какъв е принципът на фрийбетове/безплатните залози?

Безплатният залог е определена сума, която букмейкърът кредитира в сметката ви за залагания. Можете да използвате тази сума за абсолютно всички залози или за залози за определени събития, зависи от условията.

Фрийбета пък от своя страна обикновено има една особеност. За разлика от нормалния залог, който ако е успешен изплаща сумата на залога плюс печалбите, при фрийбета – получавате само чистата печалба от залога (без самия залог).

Сумата на бонусите на Бет365 биват запазвани заедно с спечелената сума, дори след превъртане на бонуса.

3.3. Условия за безплатни залози

Условията за ползване на безплатни залози при всеки букмейкър са различни. Някои могат да предложат голяма сума, но с много ограничения. Други букмейкъри ще имат малко ограничения, но бонуса няма да бъде впечатляващ.

Като правило основното условие за използване на freebet е да заложите на коефициент над определена стойност (например 1.50 или повече). При някои минимума е 1.50, при други 2.00.

Може да съществуват и ограничения за спорта и лигите, минималната сума на депозита, периодът на валидност на залога. Също така, понякога има следното ограничение: преди да изтеглите печалбите, трябва да заложите определена сума пари няколко пъти.

Съветваме ви във всеки случай, преди да изберете безплатен залог или бонус от букмейкъра, внимателно прочетете правилата, за да може да се възползвате успешно.

Наличните в България бонуси без депозит може да видите в нашата специална секция

3.4. Видове безплатни залози и бонуси

Има много видове безплатни залози и бонуси. Всеки букмейкър се стреми да излезе с нещо ново. Тук ще разгледаме най-често срещаните примери.

100% бонус първи депозит

Може би най-разпространеният и популярен вид. Отваряте сметка на сайта, депозирате в сметката и правите първия залог. Букмейкърът ви дава безплатен залог за същата сума, която сте вкарали. С други думи, залагате без риск. Например, регистрирали сте се в bet365 и депозирате 10 лв. След като заложите 10 лева на коефициент не по-нисък от определена стойност, ще получите бонус от 10лв. Типично ограничение за такива бонуси е наличието на ограничения за минималния и максималния размер на залога, както и за минималния коефициент, на който може да залагаме.

Вижте повече информация за 100% Бонус нова сметка на Бет365

Поредица от безплатни залози

Тези бонуси са подобни на тези, които разгледахме по-горе. Разликата е, че след депозит и първи залог, ще получите бонус не един, а няколко залога. Често се предоставят пет залога, които трябва да направите последователно (не наведнъж). Тук има ограничения обикновено свързани със срока на валидност на офертата.

Вижте повече информаия за €100 Бонус нова сметка на Betfair

Процент от първоначалния депозит

Букмейкърът ви предлага бонус, който е равен на определен процент от първия ви депозит на сайта, като се определя лимит на максималния бонус. Например, един букмейкър може да ви предложи бонус от 50% от депозита ви, но не повече от 200 лева. В този случай, ако депозирате 500 лв., пак ще получите бонус от 200, а не 250.

Освен това за такива бонуси букмейкърът определя минимален брой пъти, в които трябва да превъртите сумата на бонуса, преди да теглите пари. Например, имаме бонус от 100 лв. и изискването да го превъртим 10 пъти. Това означава, че трябва да заложим поне 1000 лв., преди да теглим бонуса и печалбите от него.

Началните бонуси на букмейкърите в България може да намерите тук

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация