Нагоре

PokerStars - ревю, рейтинг и експертно мнение

Стойност на бонуса
$600

Има лиценз от Държавната комисия по хазарта

Огромен поток от десетки хиляди играчи по всяко време

Предлага различни покер разновидности

Съдържание

Съдържание

Бонуси и промоции

Като най-голяма покер зала Pokerstars предлага изключително разнообразни бонуси. Да, винаги може да се иска и повече, но като цяло нивото на бонусите и промоциите е повече от добро за претенциите на всички клиенти.

Начален рабат бонус 600$ за първи депозит в Pokerstars

Това е може би най-добрият стартов бонус в онлайн покера и със сигурност най-добрият бонус в „Покерстарс“. Имате шанс да получите Начален Покер Бонус в размер на 100% до $600 като допълнителна сума за игра (или теглене) и разполагате с 60 дни да активирате пълната стойност на бонуса. За да стартирате този бонус за „добре дошли“ трябва да въведете бонус код „STARS600” за всеки от трите депозита, на които имате право. В секция „My Stars” можете да следите статута на бонуса.

 

Начален бонус 30$ в Pokerstars

Втората оферта за „добре дошли“ е в размер на 30 долара, поднесени под формата на билети за турнири и сума за игра. Единственото ѝ условие е да сте нов клиент и да не сте депозирали пари до момента. Трябва да депозирате 20$ или повече и ще получите 30 долара за безплатна игра така, както следва:

 • Ден 1: 5 билета от по 1$ за Spin and Go турнири
 • Ден 2: 5 билета от по 1$ за Spin and Go турнири
 • Ден 3: 5 билета от по 1$ за Spin and Go турнири
 • Ден 4: Парична награда от 5$
 • Ден 5: 5 билета от по 1$ за Spin and Go турнири
 • Ден 6: Парична награда от 5$

Имате 21 дни да изиграете всички турнирни билети.

 

ВАЖНО: Имате право само на един „бонус добре дошли“ и нашият съвет е да използвате именно този. Вторият ви предлага едва 10 долара, които може да играете на каквито и да е други турнири, а и ако смятате да играете редовно (особено на кеш маси), далеч по-добрата опция е „рабат“ бонуса за 600$ на Pokerstars.

Stars Rewards

Това е може би най-слабата оферта за „рейкбек“ в покера. „Star Rewards” е ненавиждана програма за лоялност от покер играчите, тъй като вместо да получават стандартен „рейкбек“ за играта си, потребителите трябва да се задоволят с „мистериозна“ сума (лимитирана до 750 долара за потребителите с най-високо ниво в програмата), казино бонуси и билети за турнири. Така вместо например да си връщат между 10 и 40% от рейка, който генерират (както е в Bwin), играчите в „Покерстарс“ не получават адекватна възвращаемост на парите, инвестирани само в рейк за компанията.

Иначе самата програма лоялност е разделена на 6 нива (Blue, Bronze, Silver, Gold, Diamond, Black), като колкото по-високо ниво сте, толкова повече пари можете да спечелите. Наградите се „крият“ в сандъчета, като всяко се отключва при определена сума, платена под формата на рейк (за всяко синьо сандъче се изисквате $3.50, платени като рейк).

Ако разчитате на това, че можете да печелите пари от „рейкбек“, Pokerstars не е подходящото място за това.

 

Покер бонуси
100% до $600 Начален Бонус от Pokerstars
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
21
Вземи бонус

Ревю на компанията

4/5
Стефан Ралчев
Главен редактор

Покер играта може да не е в пика на своята популярност, както беше в периода 2005-2016, но и тогава, и сега, безспорният доставчик №1 на тази играе остава гигантът Pokerstars – най-голямата платформа за покер в света. С постоянното си развитие, добавяне на функции, стотици милиони в гарантирани наградни фондове на годишна база, „Старс“-ът продължава да е предпочитаният избор на потребителите, независимо от това, че не всички промени през годините са били приемани с положителен тон от популярни покер играчи. Pokerstars продължава да привлича нови и нови клиенти и остава категоричен №1 в света на покера и в настоящото ревю на Букмейкър Рейтинги ще разберете защо.

Регистрация в Pokerstars

Процесът по регистрация е много лесен, като стъпките за регистрация в Pokerstars отнемат 2-3 минути. Можете да стартирате регистрацията си от сайта „pokerstars.bg”, но така или иначе ще трябва да я завършите в приложението на компанията, така че ви съветваме директно да пристъпите към изтегляне на Pokerstars и да извършите цялата процедура там.

Изберете бутона „Sign Up” на приложението и в първата страница ще предоставите потребителско име и парола. В следващата страница трябва единствено да въведете имейл и да се съгласите с общите условия. Създавате акаунта си и го активирате през имейл. Останалата информация трябва да попълните коректно в личния си профил (ЕГН, имена, адрес и други). След това депозирайте и играйте, но не забравяйте, че трябва да минете през процес на верификация (предоставяне на лична карта и метод на плащане). Идентификацията отнема до 48 часа, но обикновено става до няколко часа.

ВАЖНО: За ваша сигурност извършете процеса още преди да се е стигнало до теглене, за да сте сигурни, че няма проблем с Вашия акаунт. И задължително използвайте само ваши лични данни и платежни средства. В „Покерстарс“ имат политика за нулева толерантност, ако сте злоупотребили с предоставените данни.

Как да инсталирам приложението на Pokerstars?

Влезте в сайта pokerstars.bg и още в началното меню има реклама на приложението и бутон „Изтеглете Pokerstars”. Ако случайно не е наличен, в края на сайта отново има възможност за изтегляне на приложението.

Инсталацията е стандартна, като единствено следвате инструкциите на инсталатора и, когато приключите, можете да стартирате приложението. От бутона „Join now” (или включи се сега) стартира регистрацията. Приложението е налично в Apple Store за потребители с IOS устройства, но го няма в „Play Store” на Андроид. Не се нуждаете от допълнителни одобрения, за да инсталирате приложението на телефон.

  Покер меню – разбор на платформата

  Дълго време Pokerstars не променяше нищо по дизайна си, но през 2020 година компанията се реши на козметични промени, които направиха приложението по-стилно. Изгледът е частично променен и много удобен и интуитивен. Платформата е почти изцяло черна (има опция за промяна от черно на бяло специално за менютата на различните игри), не затормозява очите и разполагате с куп опции да настоите менюто и масите, на които играете, по Ваш вкус.

  Кеш маси

  Pokerstars е платформата с най-много кеш маси и най-разнообразни лимити – от блиндове в размер 0.01/0.02 до 200/400 долара (за маси с 6 играчи). За съжаление, в последните години все по-малко хора предпочитат да играят „фул ринг“ игри (от 7 до 10 играчи) и „Покерстарс“ не предлага много маси, а максималните блиндове, които можете да намерите са в размер 25/50 долар. Ако търсите „фул ринг“ игра, имате достатъчен избор, но не е лоша идея да проверите и друго покер приложение.

  Менюто на кеш масите е лесно за управление. Можете да изберете дали да групирате кеш масите, да ги виждате една по една или микс от двете. По-удобен е вариантът да виждате всички маси, защото можете да ги подредите по показатели като играчи/средно заложени пари на раздаване/процент на играчи, които играят след флопа и други.

  Минималният вход за най-ниските лимити е 0.80 долара, а максималният вход – 100 хиляди долара. По всяко време на денонощието ще намерите хиляди играчи по кеш масите в приложението.

  Zoom poker

  Една от „най-оборотните“ разработки в покера в последните години. Форматът е такъв, че при всеки „фолд“ програмата ви мести на нова маса, играта е много по-бърза и играете в пъти повече ръце, отколкото ако играете само на една маса и чакате следващото раздаване. Концепцията за „Zoom poker” беше стартирана от Full Tilt Poker, но Покерстарс я разви по изключителен начин и предлага както най-много стаи и опоненти.

  В най-натоварения часови диапазон (20:00 – 00:00) можете да изиграете и над 300 ръце средно на час. Лимитите отново са разнообразни, като можете да влезете с 0.80 долара на блиндове 0.01/0.02, както и със 1000+ долара на лимити 5/10 долара. Отново „фул ринг“ игра трудно ще намерите, като има само 1 стая за 7+ играчи. Zoom Poker се предлага и във вариант „хедс-ъп“, като максималните блиндове са по-големи (50/100).

  6+ Holdem

  Това е най-новият и най-нашумял вид покер в света, който беше стартиран като ТВ формат с популярни покер играчи в Азия. Идеята е, че този вид покер се играе без картите от 2 до 5 включително (short-deck). Или иначе казано, 6+ холдем се играе с карти за белот плюс шестиците. При тази разновидност, флъшът бие фул-хаус, има стрейт с комбинация от асо, 6, 7, 8, 9. Също така единствено играчът, който е на бутона (дилъра) поставя блинд, а всички останали дават „анте“ в размер на блинда (тоест всички залагат по блинд за старт на играта).

  Предложението е налично за всички видове лимити. Може да влезете в игра с 2 долара (0.02 блинд и анте) или 20 000 долара (200 долара блинд и анте). Самата игра е иновативна, интересна и, честно казано, доста забавна.

  Sit and go

  „Сит анд гоу“ е стандартна секция за всеки покер сайт, но „Покерстарс“ предлага най-голямо разнообразие в различните мини турнири – както на 1 маса, така и на много маси. намерите голяма селекция от мини турнири – както с 1 маса (от 4 до 10 играчи), така и с много маси (от 12 до 990 играчи). В „Сит енд гоу“ входовете са от 0.02 долара до 2100 долара. Sit and Go e удобна за хора, които искат да усетят тръпката на турнирната игра, но нямат между 5 и 12 часа да играят в multi-table турнир.

  Spin and Go

  Концепцията за „Spin and Go” турнири (игри с трима играчи и печалба, избрана на случаен принцип) идва именно от Pokerstars и платформата разполага с най-много потребители, които се интересуват този вид бързи игри. Лимитите са от $0.25 до $500 вход, а в предложенията за $100, $250 и $500 имате възможност да играете за 1 милион долара (ако имате късмет). Най-често се пада награден фонд в двоен или троен размер, но има вероятност да спечелите и много повече. Заради фактора късмет този формат е много популярен и доста опитни играчи се насочват натам заради многото „риба“, която Spin and Go привлича. Pokerstars често пуска и някой от по-ниските (обикновено 5 или 10-доларови входове), в който предлага наградата от 1 милион долара.

  Можете да играете до 5 такива турнира едновременно. „Спин енд гоу“ турнирите са във формат „хипер турбо“, като започвате с 500 чипа и блиндовете се вдигат на всеки 3 минути.

  Турнири

  Турнирната програма на „Покерстарс“ е единствена по рода си и предлага най-много гарантирани пари и най-много надпревари на дневна база. Компанията се е погрижила да има лимити за всички предпочитания, като има ежедневни фрийроли, микро (под $5), ниски (от $5 до $19), средни лимити (от $20 до $99) и високи лимити ($100+). Има турнири, които изискват регистрация със специални билети, които можете или да си закупите от магазина на „Покерстарс“, или да ги получите през „Stars Rewards”.

  Управление на акаунта в Pokerstars

  Управлението на сметката е изключително лесно и интуитивно, като тук ще разгледаме функционалностите, които се предлагат:

  • My Stars – мястото, което отразява вашия прогрес: брой точки, турнирни билети и пари, безплатни игри и завъртания (в казиното) и бонуси. Можете да посетите и магазина на Покерстарс, където има възможност за размяна ба натрупаните точки за билети или артикули от магазина. Преди можехте да разменяте точки дори за коли, но вече няма подобни материални „облаги“ в „Старса“.
  • The Rail – място, наподобяващо покер социална мрежа. В нея има форум със стотици хиляди играчи, новини от покер общността, покер училището „Pokerstars School” и да гледате стриймове в Twitch.
  • Challenges – Всеки месец има различни предизвикателства на Покерстарс и, като участвате в тях, можете да трупате точки и да печелите парични награди.

  • Leader Boards – следене на вашето място в класирането на актуалната промоция на Pokerstars. Обикновено е за Spin and Go турнири, но понякога има и турнирни, и кеш класации.
  • Settings – меню, през което можете да правите всякакви промени по вашия акаунт – смяна на лични данни (ако се налага), подобрения по геймплейа и дизайна на приложението и масите и много други.
  • Tools – тук можете да следите подробна история на ръце и турнири, да търсите определени играчи, да следите записките, които сте направили за опоненти, и да разменяте турнирни пари за реални средства с други клиенти.
  • Help – подробна информация за всички правила и условия в Pokerstars и връзка с отдел „Клиенти“.
  • Home Games – може би най-добрата функционалност на програмата, защото може да създавате собствени турнири и кеш маси и да играете с приятели и познати, фиксирайки собствени входове и лимити.

  • Каса (Cashier) – Мястото, в което управлявате финансите си. Можете да сменяте валута, да въвеждате нови методи за депозити и тегления, а и да нагласите опция „бърз депозит“, с която да не се налага да влизате в касата, за да депозирате. Също така може да следите и историята на транзакциите, които сте правили.
  • Real Money/Play Money – Ако искате да играете само с виртуални пари, можете да промените опцията от „Real” на „Play” и да играете с други играчи, които предпочитат играта за удоволствие.

  Популярни турнири и серии в Покерстарс

  Вече споменах, че в платформата ще намерите най-добрите турнири в онлайн пространството, като сега е време да разгледаме най-добрите предложения, които са ни приготвили в Pokerstars.

  World championship of online poker (WCOOP)

  Най-популярната турнирна серия не само в „Покерстарс“, въпреки че не е нито най-голямата, нито с най-много гарантирани наградни фондове. За 2020 година гарантираните паричните награди надхвърлиха 80 милиона долара, а главното събитие беше с гарантирани 10 милиона долара. Обикновено серията се провежда в края на лятото и всяка година паричните награди се покачват. Серията продължава 3 седмици, като входовете варират от едва 5.50 долара до 10 300 долара. За всеки турнир има и сателити, които започват от едва няколко цента и можете да спечелите билет за някой от големите турнири от серията. Можете да печелите пари и от специална ранглистата, която е за ниски, средни и високи лимити с гарантирани 100 хиляди долара. Ако следите турнирите в Twitch, можете да спечелите билети за различни турнири.

  Spring Championship of Online Poker (SCOOP)

  Това е турнирната серия с най-много гарантирани пари в „Покерстарс“. За 2020 наградните фондове бяха в размер на 135 милиона долара, като за разлика от WCOOP в тази серия ще намерите много повече турнири в ниските лимити (входовете започват от едва 2.20 долара). Серията продължава 1 месец, като освен от турнири можете да печелите и от ранглистата за всяка седмица, като можете да печелите хиляди долари, както и голямата награда „играч на серията“ на стойност 50 хиляди долара.

  Turbo Series

  Поредица от турнири във формат „турбо“ – вдигане на блиндовете на всеки 5 или 7 минути. Тази серия предшества SCOOP и е с общ награден фонд от 25 милиона долара (провежда се обикновено през април).

  Micro Series

  Най-добрата турнирна серия с ниски лимити, която обикновено се провежда през месец ноември. Гарантираните пари са над 3.5 милиона долара, но най-атрактивни определено са входовете, които започват от едва 1.10 долара. Главният турнир е с гарантирани 1 милион долара, а входът е едва 22 долара.

  Winter Series

  Традиционна серия, с която „Покерстарс“ завършва годината и започва новата – турнирите се провеждат от декември до януари и имат общ награден фонд на стойност над 50 милиона долара. Едно от главните събития е последният „Sunday Million” по време на поредицата, който е с 3 милиона долара гарантиран награден фонд.

  Големите неделни турнири

  Неделята е най-натовареният ден в „Покерстарс“, като освен ежедневните турнири, които са с по-висок награден фонд в неделя, има и няколко прекрасни предложения в неделния ден.

  • Sunday Million – 1 милион гарантиран награден фонд и 100 хиляди гарантирани за 1-о място. Турнирът стартира всяка неделя в 20:00 часа българско време, като в турнирни серии често гарантираният награден фонд е много по-голям.
  • Sunday Storm – 11 долара вход и награден фонд в размер на 200 хиляди долара, но постоянно се събират много повече пари. Начален час 21:00 българско време.
  • Mini Sunday Supersonic – Турнир с вход от 22 долара и 50 хиляди долара награден фонд (гарантиран). Той започва в 1 след полунощ и е във формат „хипертурбо“.

  Други интересни турнири от неделния ден са Mini Sunday Starter (11$ вход), Mini Sunday Kickoff (11$ вход), Sunday Marathon (55$ или 5$ вход за „мини“ версията) и много други. В неделя дневните турнири „Big” и „Hot” са с увеличени наградни фондове.

  Ежедневни турнири

  Надпреварите, които се провеждат всеки ден, също не са за пренебрегване. Сред тях има такива с 1 долар вход, а и такива с по-висока стойност и с повече гарантирани пари. Ето и част от тях:

  • Big – серия с входове от 0.55$ до 109$ и наградни фондове от 1000 до над 100 хиляди долара (в неделя). Форматът е регулярен, като блиндовете се вдигат на 10 минути до 45-о ниво и на 12 минути нататък.
  • Hot – серия с входове от 0.55 до 215 долара и наградни фондове от 500 до над 100 хиляди долара в неделя. Форматът е „турбо“ и лимитите се вдигат на всеки 5 минути по продължение на целия ден.
  • Bounty Builders – отново ежедневни турнири с високи наградни фондове (от $1500 до над 350 000 долара). Интересното в този вид предложения е, че печелите пари не само за предно класиране, но и за всеки играч, който отстраните. Част от натрупаните „нокаути“ влизат директно в сметката ви, а друга част се добавя към вашето „Bounty”, което автоматично печелите, ако спечелите турнира.

  Сред ежедневните турнири има още няколко любопитни предложения като Mini Daily Kickoff, няколко „прогресивни нокаут турнири“, а на ден се провеждат стотици различни надпревари.

  Предимства и недостатъци на платформата

  Въпреки че е лидер на пазара за покер игра, Pokerstars има както своите предимства, така и някои много дразнещи недостатъци. Ето ги и тях:

  Предимства

  • Постоянен поток от играчи, като в най-активните часове има над 120 хиляди потребители през седмицата, и над 200 хиляди през уикенда (основно в неделя). Дори в „мъртвите“ часове рано през деня има десетки хиляди играчи на масите.
  • Pokerstars редлага различни покер разновидности, които постоянно привличат нови покер играчи, което от своя страна привлича интереса и на средно добри играчи, които търсят „риби“, от които да печелят пари.
  • Платформата имаше своите проблеми в последните няколко години, най-вече с оплаквания на играчи от Балканите през март-април 2020 година, но с изключение на това приложението не създава никакви проблеми, играта е интуитивна и лесна и разполагате с куп опции да оптимизирате начина си на игра.
  • Възможност да организирате собствени турнири през функцията „Home Games”.

  Недостатъци

  • Постоянните промени в „рейка“, който компанията взема, изгони немалко играчи.
  • Стандартната опция за „рейкбет“ (размяна на точки за пари) беше премахната и заменена със „Stars Rewards”, която намали възвращаемостта на парите и превърна лоялната програма в колело на късмета.
  • В онлайн покера е нормално да има повече „бедбийтове“ за разлика от играта на живо, защото се раздават в пъти повече ръце средно на час. В „Покерстарс“ обаче често изглежда (и то на повечето средно добри играчи), че софтуерът „подкрепя“ по-слабите играчи и много по-често от нормалното по-силната ръка се оказва губеща. Разбира се, това няма как да бъде доказано, но имайте едно наум.
  • Ужасно висока разлика в курса на долара спрямо стандартния. „Покерстарс“ работи като лошо „чейндж бюро“, тъй като при депозит курсът е доста по-висок в сравнение с тегленето. Възможно е да загубите между 10 и 20 стотинки за всеки долар, който теглите, заради преобразуването на доларите в лева.

  Разплащателни методи в Pokerstars

  За България методите за депозит и теглене са напълно стандартни, но са ограничени като количество. За депозити можете да използвате дебитна/кредитна карта, Skrill, Neteller, Банков трансфер, Paysafe card, Local Bank Transfer, Much Better и считано от 2020 година Epay.bg.

  Неприятен факт е, че не можете да използвате “Epay” за теглене, а ако сте депозирали по този начин, ще трябва да изберете теглене чрез банков трансфер. Също така за теглене с дебитна карта трябва да използвате само Visa (минимална сума за теглене с този метод е $100 долара). Тегленето на пари се осъществява с последния метод, с който сте депозирали. Можете да изтеглите средствата си със Skril, Neteller, Direct Bank Transfer и Wire Transfer. С тези методи няма фиксиран минимум от „Покерстарс“, но сума под 10 долара едва ли ще бъде одобрена.

  ВАЖНО: Тъй като Pokerstars работи по собствени валутни курсове, най-добрият вариант е да си направите сметка в долари или да си откриете онлайн портфейл, в който да използвате долари. По този начин ще заобиколите сериозната разлика в курсовете на компанията спрямо стандартния курс на банките.

  Поддръжка

  Една от неприятните изненади в Pokerstars е фактът, че поддръжката бележи регрес спрямо нивото от преди години. Можете да се свържете с отдел „Клиенти“ единствено чрез имейл или „чат на живо“, но от „Покерстарс“ решиха да деактивират опцията за чат за много от въпросите на потребителите. Тя все още е налична и можете да използвате някой от въпросите, позволяващи чат на живо, за да се свържете с оператор, но отговорите напоследък са заучени и не са малко оплакванията, че поддръжката на „Покерстарс“ не е сред добрите.

  Въпреки това от компанията обръщат внимание на всички запитвания, особено за по-деликатни и трудни въпроси, но най-сигурният начин да получите адекватен (макар и позабавен) отговор е чрез имейл на [email protected]. Опциите имейл и „чат на живо“ са налични 24 часа в денонощието, но няма телефон за България, с който можете да се свържете с оператор.

  Заключение

  Pokerstars е най-голямата покер зала в света и влиянието ѝ върху играта през последните две десетилетия е огромно. Като най-голяма зала следователно предлага най-много турнири, най-големи гарантирани наградни фондове и, най-важното за всеки играч, най-много „риба“. Всеки средно добър играч може да е на сериозен плюс, особено в ниските лимити, когато играе срещу посредствени и откровено слаби играчи.

  Платформата върви безотказно и много рядко има проблеми, извън вече споменатия за България, който продължи около 2-3 седмици. Определено приложението си заслужава и, въпреки че преди години и играта, и промоциите в Покерстарс бяха по-добри, засега платформата остава категоричен лидер на този пазар. Но разликата с останалите вече не е толкова голяма, колкото беше.

  Виж повече Затвори
  Характеристики на букмейкъра
  Надеждност
  4/5
  Удобство на плащане
  4/5
  Поддръжка
  4/5
  Бонуси и промоции
  4/5

  Езици на сайта

  АнглийскиАнглийски
  БългарскиБългарски

  Наличие на раздели и приложения

  Web
  Mac
  Умения за игра
  Покер
  Услуги
  Регистрация
  Депозит
  Чат на живо
  - Българска версия - Мобилна версия

  Методи на плащане

  Депозит Теглене
  Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
  от 5 до 1000 Незабавно Няма от 100 до 6500 3-10 работни дни няма
  от 5 до 1000 Незабавно няма - - -
  от 5 до 1000 Незабавно няма - - -
  Разшири всичко (9)

  Валути

  Щатски долар
  Български лев

  Поддръжка

  Компетентност
  Учтивост
  Време за отговор
  Компетентност
  Учтивост
  Време за отговор
  ~1-24 часа
  Компетентност
  Учтивост
  Време за отговор
  Чат на живо
  ~1-3 минути

  Надеждност

  Приема Букмейкър Рейтинги
  като посредник
  В сайта Букмейкър Рейтинги няма
  представители на компанията
  Отношение към спекуланти:
  Поставя ограничения

  Лицензи (1)

  Организации (2)

  Хазартна Терапия - Gambling Therapy
  Анонимни Комарджии - Gamblers Anonymous

  История на рейтинг

  26.11.2020
  Букмейкърът PokerStars е добавен в ревюта

  Информация за компанията

  Компанията е основана през 2001 година от Исай и Марк Шейнберг. Тя бързо се превръща в най-добрата платформа за покер, а през 2014 база възлиза на над 1 милиард долара, а през 2020 година заради пандемията от коронавирус Pokerstars записа много силни резултати, а само за първите 3 месеца на годината оборотът е бил 735 милиона долара. The Stars Group пък разполага с активи за над 11 милиарда долара, въпреки че отчете 100 милиона долара загуба за 2019 година.

  „Покерстарс“ беше единствената платформа за онлайн покер с лиценз за България, докато такъв не получи и Bwin покер.

  PokerStars
  Малта Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta’ Xbiex, Malta, XBX 1011
  Неизвестен
  2001
  Коста Рика
  Неизвестен

  Плюсове и минуси

  Плюсове:
  Има лиценз от Държавната комисия по хазарта
  Огромен поток от десетки хиляди играчи по всяко време
  Предлага различни покер разновидности
  Минуси:
  Постоянни промени в „рейка“, който компанията взема
  Доста висока разлика в курса на долара спрямо стандартния

  Отзиви (0)

  Надеждност
  0/5
  Удобство на плащане
  0/5
  Разнообразие на казино игри
  0/5
  Поддръжка
  0/5
  Казино на живо
  0/5
  Бонуси и промоции
  0/5
  Разнообразие на доставчици
  0/5

  Ревю на мобилни приложения

  Новини PokerStars

  Огромна сделка в хазарта: Компанията на Betfair изкупи компанията на PokerStars
  Новини
  Огромна сделка в хазарта: Компанията на Betfair изкупи компанията на PokerStars

  Flutter Entertainment, компанията майка на Paddy Power Betfair и FanDuel, обяви приключването на придобиването и сливането си с The Stars Group (TSG). Още през октомври сделката бе в ход, като тогава информацията бе, че Flutter Entertainment ще придобие канадската компания за хазарт The Stars Group (TSG) за 6.95 милиарда щатски долара. И така ще бъде създадена най-голямата компания за хазартни игри в света въз основа на приходи. След мега сливането вече новата компания има годишен приход от 4.7 милиарда щатски долара/4.3 милиарда евро. Сделката официално стана факт на 5 май тази година, след като акциите бяха официално прехвърлени в ръцете…

  Коментари ()
  Оценка на БР 4/5
  Бонус 600 $
  Вход / Регистрация
  Съветваме ви да играете само в проверени онлайн казина.
  Препоръчваме ви казиното на
  към което ще бъдете пренасочени сега...
  Вход / Регистрация