БР Чат

(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet

Използван от 1066 човека
1 коментара
Копирай промокод
BR260
Към сайта
Стойност на бонуса
260 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв. (с код BR260). Нужна е нова регистрация и депозит с Промоционален код BR260.

Целта на офертата е да привлече по-голям кръг от клиенти, удостоявайки ги със стабилен начален капитал. Всеки от вас може да се възползва от бонуса, стига да изпълни правилата за класиране и усвояване.

Как да получа бонус от 1xbet?

За да получите право на участие в промоцията:

  1. Трябва да създадете акаунт в платформата
  2. Да въведете промокод: BR260 за увеличен бонус до 260 лева
  3. Да маркирате отметката за съгласие с офертата в профил менюто
  4. Да внесете минимум 2 лв.

Ако тези четири условия бъдат изпълнени, системата автоматично ще начисли допълнителна бонус сума към клиентския портфейл, която е равна на 100% от депозита. Колкото по-висока е транзакцията, толкова повече безплатни залози ще получите. Максималният им размер достига 260 лв. вместо 200 лв. с партньорския код.

1xbet Бонус при регистрация

Как да превъртя бонуса?

Заложени са няколко специфични правила за усвояване, които ще се наложи да изпълните преди първото теглене от профила. Средствата ви остават неизтегляеми до момента, в който бонусът не бъде изцяло изигран.

Изисква се 5-кратно разиграване на акумулаторни залози (тип права колонка), съдържащи минимум 3 селекции с коефициент 1,40 или повече. Не са включени правила за събития и пазари. Допускат се залози на всички спортни дисциплини, независимо дали използвате хендикапи, гол линии и т.н.

Пример: При бонус 50 лв. е нужно той да се превърти пет пъти на прави колонки от по 3 мача с мин. коеф. 1.40. Ако след превъртане сумата е 500 лв например – бонусът се води „изчистен“ и в основната сметка ще получите 50 лв. за свободна игра или теглене.

За какво да внимаваме?

Не омаловажавайте заложените правила в 1xbet, тъй като системното им нарушаване ще доведе до отнемане на бонуса и натрупаните печалби. Избягвайте залози, които са в разрез с условията или изглеждат съмнителни за букмейкъра. Ето накратко част от установените разпоредби за използването на “Начален бонус Спорт”:

  • Всеки потребител има право на еднократно изискване на бонуса, в срок от 30 дни след създаването на клиентския профил.
  • Сумата остава в неизтегляемия баланс до пълното й усвояване.
  • Не се допуска съвместно използване на началния бонус с други промоции от раздела.
  • Клиентът има право да се откаже от бонуса, но ще загуби всички безплатни залози и реализирани печалби.
  • В случай, че 1xbet установи манипулиране на системата или опити за измама, бонусът ще бъде отнет мигновено.

Сравнение с бонуси от други букмейкъри

Предложението на руския сайт е едно от най-високите към настоящия момент. Единствено Efbet може да се похвали с еквивалентна оферта, която носи 100-процентово увеличение в размер до 260 лв. Уинбет предлага идентична бонусна сума, но разликата се корени в процентите и по-трудното усвояване.

Спрямо световните букмейкърски къщи, 1xbet изпъква с по-висок бонус от Bet365 и то в двоен размер. Това поставя компанията на водещите места по този показател и демонстрира огромните й амбиции за налагане на пазара. Единствената негативна страна си остава липсата на лиценз, но да се надяваме, че в скоро време той ще стане факт.

Коментари 1
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация