Прогноза за финала на Йосиф Миладинов на Олимпиадата: Да завърши в Топ 4

04:30, 31 юли 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за представянето на българския плувец Йосиф Миладинов на финала на 100 метра бътерфлай на Олимпийските игри в Токио.
Единичен: Загубен
Токио 2020
04:30/31 юли
Плуване 100 метра бътерфлай
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ако трябва да бъда честен, не съм си представял никога, че ще пиша прогноза за български състезател по плуване и то на Олимпийски игри. Случи се… Йосиф Миладинов е повод за гордост, защото представянето му в Токио вече е повече от блестящо.

Българинът влезе на финал на 100 метра бътерфлай с 4-то време. Бе победен единствено от звездата Каелеб Дресъл (САЩ), Крищоф Милак (Унгария) и Ное Понти (Швейцария).

Йосиф Миладинов вече пренаписа историята на българското плуване, защото той е първият и засега единствен българин – финалист в плуването. За първи път след 33 години имаме финал в този спорт, след като в Сеул 1988 година освен че Таня Богомилова става олимпийска шампионка, Антоанета Френкева печели един сребърен и един бронзов медал, Антоанета Струменлиева е на финал на 800 метра (осмо място), а щафетата ни 4х100 метра също е на финал с 6-то място.

22Бет предлага интересен коефициент за това Йосиф Миладинов да финишира в Топ 4 на финала на 100 метра бътерфлей. Аз смятам, че това е възможно. Двамата категорични фаворити са американеца Каелеб Дресел и унгареца Милак. Останалите обаче са равностойни и смятам, че българинът има шанс минимум за Топ 4, но ми се иска да спечели и медал. Пожелаваме му го…

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари