Права колонка за днес (07.09.2021) на Стефан Ралчев

21:45, 07 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза в права колонка за 7 септември с мачове от световните квалификации.
Множествен: Загубен
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/7 сеп.
Босна и Херцеговина - Казахстан
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/7 сеп.
Австрия - Шотландия
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/7 сеп.
Черна Гора - Латвия
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/7 сеп.
Хърватия - Словения
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Събирам няколко мача с различни коефициенти от световните квалификации.

Босна и Херцеговина – Казахстан – 1. Тук единицата сякаш е без коментар. Босна все още е без успех в групата и ако не победи и Казахстан, много е вероятно на селекционера Ивайло Петев да му стане доста напечено. И без това около поста му, назначението му и последните мачове има не малко скандали. 

Австрия – Шотландия – 1. Смятам, че Австрия може да победи Шотландия, а и ставката не е никак лоша за това. Австрийците паднаха тежко от Израел с 2:5 в предишния мач и сега трябва категорично да се реваншират на феновете си.

Черна гора – Латвия – 1. Домакините са фаворити и трябва да спечелят срещу един от най-слабите отбори в лицето на Латвия. Въпросът обаче е, че черногорците в 3 поредни мача са без победа – две загуби от Норвегия и Холандия и равен с Турция. Което всъщност не знам дали е изненада, след като и трите тима са по-класни от черногорците.

Хърватия – Словения – 1. Няма спор, че хърватите са фаворити и според мен ще спечелят. Леко съм изненадан от високия коефициент за победата на ватрените. Хърватите вървят трудничко, като стартираха със загуба, но след това направиха три победи и един равен. И все пак делят първото място с Русия с по 10 точки, а на трета позиция е именно Словения със 7. Смятам, че Хърватия ще откаже мераците на словенците в този мач – 1-ца на 1.61 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари