Мурат Гасиев – Михаел Валиш: Боксова прогноза на Николай Валуев

22:00, 22 юли 2021
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC. Той дава своята прогноза зa боксовата срещата между Мурат Гасиев и Михаел Валиш.
Единичен: Спечелен
Бокс
22:00/22 юли
Мурат Гасиев - Михаел Валиш
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В Москва ще се проведат професионални боксови битки, сред които ще има среща между Мурат Гасиев и Михаел Валиш.

Тежката категория, в която се премести Гасиев, е обещаваща за него, тъй като той говори за това неведнъж. Мисля, че тази битка ще отбележи напредъка му нагоре по стълбата – Гасиев постепенно започва да набира скорост.

Битката е доста интересна, но най-вероятно ще е мимолетна и бърза, защото Валиш не е онзи противник, който може сериозно да се състезава с такъв топ боец като Мурат Гасиев.

Най-вероятно Мурат ще спечели с ранен нокаут и определено ви съветвам да играете това – под 4.5 рунда на 1.50 в 22bet. Гледайте бокса, обичайте бокса! Късмет!

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари