Мартон Фучович – Андрей Рубльов: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе

14:30, 05 юли 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Мартон Фучович – Андрей Рубльов от Уимбълдън.
Единичен: Спечелен
Уимбълдън
14:30/5 юли
Мартон Фучович - Андрей Рубльов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Уимбълдън продължава. Андрей Рубльов ще играе срещу Мартин Фучович. По някаква причина експертите не дават никакви шансове на Фучович. Според мен може да е опасен на тревата.

Не обича да се забива на задната линия, движи се добре напред, обича да играе от бекенд, добър слайс, сервира добре. Като цяло има начин да си играе с нервите на противниците, а Рубльов сега не е в перфектно психологическо състояние.

Всичко се дължи на факта, че Андрей не е на 100 процента уверен в играта си. Формата, в която беше в началото на годината, я няма. Постепенно Рубльов се опитва да я върне, но все още не е на върха. Има чувството, че Фучович може да принуди Рубльов да прави грешки.

Като цяло очаквам тежка и трудна среща и могат да се изиграят над 36,5 гейма – ставката е 1.94 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари