Марин Чилич – Даниил Медведев: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе

18:30, 03 юли 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Марин Чилич – Даниил Медведев от Уимбълдън.
Единичен: Загубен
Уимбълдън
18:30/3 юли
Марин Чилич – Даниил Медведев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Уимбълдън продължава. Даня Медведев ще играе с Марин Чилич. Много хора смятат, че Чилич може да се противопостави, най-вече поради факта, че той сервира добре на трева. Но всичко това са минали постижения. Отдавна не сме виждали Чилич, който да е в добра форма.

Марин Чилич се движи много бавно дори и с контузия. Медведев има значително предимство в това отношение. Медведев има сервис, но Медведев и посреща добре. Мисля, че движението на корта ще излезе на преден план.

Медведев е поне два пъти по-бърз от Чилич – той прави една крачка, а Даниил – три. Мисля, че тенисистите няма да отделят толкова много енергия за този мач и общият брой на геймовете в срещата ще бъде по-малко от 35.5 – ставката е 2.01 в 22бет линк.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари