Италия – България: Прогноза [ВИДЕО] от Световни квалификации на Стефан Ралчев

21:45, 02 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейски баскетбол и НБА. Той дава своята прогноза за срещата между Италия и България.
Единичен: Загубен
Квалификации за Световно първенство 2022
21:45/2 сеп.
Италия - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В момента предстои пауза за националните отбори, които ще играят квалификации за Световното първенство. Когато става дума за квалификации, българският национален тим е тук.

През пролетта нашата селекция стартира с две поредни загуби и равенство със Северна Ирландия. Сега гостуваме на Италия във Флоренция на „Артемио Франки“.

Ясно е, че сме почти обречение, въпреки че ми се ще тоя национален отбор все пак да постигне нещо. Италия е актуалният Европейски шампион от само преди няколко месеца. Италианците преследват световен рекорд от мачове без загуба – текущо тимът е 33 мача без загуба, а последното им поражение е почти преди 3 години.

Моята прогноза е, че ще има голове и в двете полувремена – 1.51 в 22бет. Това, повярвайте ми е най-логичният залог спрямо коефициента, който се предлага.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари