Феликс Оже-Алиасим – Даниил Медведев: Прогноза от US Open на Анна Чакветадзе

22:00, 10 сеп. 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Феликс Оже-Алиасим – Даниил Медведев от ЮЕс Оупън.
Единичен: Спечелен
US Open
22:00/10 сеп.
Феликс Оже-Алиасим - Даниил Медведев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Полуфинал на US Open. Медведев ще играе с Оже-Алиасим, който не завърши мача си в предишния кръг заради отказване на противника

Медведев имаше трудности, но сам си ги създаде и сам се справи с тях. Отличен шанс за Медведев да се класира за финала. Той имаше и все още има отличен късмет в потока си.

Оже-Алиасим има забележимо провиснал бекхенд. Той се опитва много последователно да играе от бекхенд, но не изостря играта си. Това ще повлияе на мача, защото Медведев има доста стабилни удари както отдясно, така и отляво. Бекхенд надолу по линията – това обикновено е коронния номер на Медведев.

Виждам мача по следния начин: Медведев ще се зареди чрез бекхенд, докато Оже-Алиасим най-вероятно ще премине към изрязан удар и ще излезе напред.

Ако Медведев играе със концентрация и стабилност ще са му нужни по-малко от 38,5 гейма, за да спечели – 1.67 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
639
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари