Ема Радукану – Лейла Фернандес: Прогноза от US Open на Анна Чакветадзе

23:00, 11 сеп. 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Ема Радукану и Лейла Фернандес – финал на ЮЕс Оупън за жени.
Единичен: Загубен
Финал на US Open за жени
23:00/11 сеп.
Ема Радукану - Лейла Фернандес
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Женският финал на US Open, в който Ема Радукану ще играе с Лейла Фернандес. Много интересен финал. Ще скицирам идеите си за мача и тогава вие ще разберете на какво залагам.

Радукану е фаворит в мача. Тя е по-стабилна по отношение на играта и психиката. Тя няма очевидни изблици по време на мачове. Тя имаше много дълъг път в турнира и премина през квалификации. И все пак тя нямаше най-трудната решетка. Да, имаше добри противници, но Фернандес премина през по-трудни такива.

Фернандес е по-активна. Тя поема повече, защото играе по-агресивно. Поради факта, че е импулсивно момиче емоциите, които понякога я обземат, я провалят в мачовете. За разлика от Радукану, която може да се люлее дълго време, но след това заиграва с колосална стабилност.

Ако Фернандес не прегои и играе с по-стабилна психика, и въпреки че Радукану е по -добре подготвен аза финала, по отношение на играта Фернандес има всички нужни качества, за да победи Радукану . Да, Ема е стабилна, поддържа добре игра на задна линия, но Фернандес може да я контрира добре.

Знаете клишето – всичко може да стане в такива мачове. Ще рискувам и ще заложа Фернандес да спечели – 2.49 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
639
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари