Ашли Барти – Каролина Плишкова: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе

16:00, 10 юли 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Ашли Барти – Каролина Плишкова от Уимбълдън.
Единичен: Спечелен
Уимбълдън
16:00/10 юли
Ашли Барти - Каролина Плишкова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Финалът на Уимбълдън ще започне съвсем скоро – Каролина Плишкова ще играе с Ашли Барти. Момичетата ще се борят за трофея на турнира – красивата салатиера.

Ашли Барти е големият фаворит. Играе по-вариативно, тревата е идеална за нея, няма специални слабости в играта ѝ за разлика от Плишкова. Каролина се държи благодарение на сервиса и мощния си форхенд.

Много е трудно да се прочете сервисът на Каролина Плишкова на тревата, защото отскокът е много бърз. Може би австралийката също ще има затруднения по този въпрос, тъй като Плишкова е придобила много добра форма. Струва ми се, че тя вече не се страхува от нищо.

Ясно е, че Барти е фаворит, но мисля, че Плишкова е напълно способна да спечели поне сет поради сервиса си – хендикап +1.5 за Каролина Плишкова на 1.81 в 22 bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
639
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари