Анастасия Павлюченкова – Айла Томлянович: Прогноза за краен изход от Ролан Гарос

17:30, 03 юни 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Анастасия Павлюченкова и Айла Томлянович от Ролан Гарос.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос
17:30/3 юни
Анастасия Павлюченкова - Айла Томлянович
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Очевидно след успешно представяне в Мадрид Настя Павлюченкова запази формата си. Тя уверено премина първия кръг, побеждавайки Кристина Макхейл с 6:4, 6:0. През цялото време всички очакват добри резултати от Павлюченкова, но тя рядко доставя такива. Психиката често пречи на реализацията на таланта и потенциала ѝ. Може би сега ще се окаже, че тя показва нещо интересно.

Рускинята ще играе с австралийката Томлянович. Тя не е най-лесният съперник, но резултатът от личните срещи е в полза на Анастасия – 2 победи. Айла предпочита бързи кортове. Тя има доста бърза игра, удря плътно топката. Но сега границата между покритията се размива. Клеят е по-бъра и по-бърз всяка година. Следователно Томлянович може и тук да покаже добър тенис.

Но все пак, ако Павлюченкова покаже тениса, който игра в Мадрид, например в мачовете с Брейди и Мухова, тя ще премине в третия кръг. По мощност и разнообразие на играта тя превъзхожда австралийката. Основно е правилното отношение към мача. Залагам на победа на Настя Павлюченкова на ставка от 1.55 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари