Александър Бублик – Даниил Медведев: Прогноза от Ролан Гарос на Анна Чакветадзе

12:00, 31 май 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Александър Бублик и Даниил Медведев от Ролан Гарос.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
12:00/31 май
Александър Бублик - Даниил Медведев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ролан Гарос стартира тази неделя. Всички най-добри тенисисти на планетата се събраха в Париж.

В първия кръг Даниил Медведев среща Саша Бублик. Всъщност те имат много голяма разлика в рейтинга. Но точно в тази част на сезона бих казал, че противникът на Медведев е неудобен. Това е така, защото Даниел никога не е преминал бариерата от първия кръг на Ролан Гарос.  Той не обича да играе на клей.

Не може да се каже, че той изобщо не знае как. Медведев имаше победи, но ако сравним неговите изпълнения на твърда настилка и на клей, изглежда, че играят двама различни тененисти. Всичко се дължи на факта, че топката отскача високо на клей. Медведев не харесва това и засега не може да се адаптира към подобно покритие. Рано или късно тази черна ивица трябва да приключи, може би дори този сезон.

Най-вероятно Бублик ще устои. Той има добър сервис. Той се настройва добре срещу топ 10 и топ 20 тенисисти, тъй като изглежда няма какво да губи. Сега няма да мисли за победата, но Бублик ще натисн и ще атакува на мрежата.

Тук всичко ще зависи от това дали Медведев е готов да се бие и дали може да запази спокойствие. Мисля, че ще бъдат изиграни повече от 36,5 гейма и определено ще видим няколко счупени ракети по време на този мач – ставката за повече геймове е 1.86 в 22bet.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.
430
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари