Вземи най-високия коефициент за победа на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

«Букмейкър Рейтинги»
Дългоочакваният мач на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри наближава. Двамата ще се изправят един срещу друг на ринга в София на 27 октомври. Българинът е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а шампионът на Великобритания в тежка категория е с 21 успеха, 1 поражение и 11 нокаута. Победителят от двубоя ще завоюва статута на официален претендент за световната титла при най-тежките, версия Международна боксова федерация (IBF).

WINBET Ви дава гарантирано най-висок коефициент за победа на Кубрат Пулев в мача срещу Хюи Фюри спрямо всички предлагани в България коефициенти!

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 16.10.2018 г.
Край: 27.10.2018 г.

Забележка: Запазваме си правото да прекратим промоцията преди посочения срок.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. От промоцията могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиeнти на WINBET, които имат регистрация на winbet.bg. 
  2. На winbet.bg ще получите гарантирано най-високия коефициент за победа на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри спрямо всички редовни коефициенти, предлагани от лицензираните в България онлайн букмейкъри.
  3. При конкурентна оферта, за която има основание да се смята, че е допусната очевидна грешка, си запазваме правото да не завишаваме коефициента спрямо нея.
  4. В случай че забележите по-добра оферта за победа на Кубрат в някой от останалите букмейкъри с лиценз по Закона за хазарта, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви предоставим по-добър коефициент.
  5. При недобросъвестни действия от страна на клиент с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.
  6. Всички други Правила и условия на нашия сайт, както и Спортни правила ще се отнасят до промоцията.
  7. Ако имате допълнителни въпроси във връзка с Вашия бонус, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

*Запазваме си правото да променим условията на промоцията във всеки един момент  след предварително одобрение от ДКХ . Клиентите ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.

Още промоции и новини на сайта на букмейкъра

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация