Кубрат Пулев заложил сам на себе си, спечелил 100 хиляди лева

«Букмейкър Рейтинги»
Това се казва да се довериш на себе си! Най-добрият ни боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев победи Хюи Фюри преди няколко седмици в „Арена Армеец“ в София и така според правилата би трябвало да е претендент за една от световните титли на Антъни Джошуа.

Друго обаче е по-любопитно. Кубрат Пулев призна, че е заложил сам на себе си за победа срещу Фюри и от това е спечелил… 100 хиляди лева.

„Видяхте и прогнозата между мен и Фюри, както и залозите. Много хора заложиха за мен и победиха. И аз включително заложих и само от залог спечелих към 100 хиляди лева за мен“, коментира Пулев в интервю пред Канал 3.

Кобрата бе попитан за прогноза за предстоящия мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, който ще се проведе в нощта на 1 срещу 2 декември: „Мога да кажа, че Фюри ще загуби, Уайлдър ще победи, но няма да му е лесно. Тази прогноза не е 100% сигурна. Хората да внимават как залагат. Но определено Уайлдър ще победи според мен…“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P