Вечното дерби Левски – ЦСКА: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #32 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Епизод №32 на нашия подкаст

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №32 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

Измина луда седмица. Само в рамките на няколко дни световният футбол бе на прага на грандиозна революция заради намерението за основаване на Суперлигата. По тази тема имахме извънреден епизод на подкаста, който може да намерите в нашия Ю Тюб канал, така че повече няма да се спираме на тази тема.

Насочваме се без и секунда забавяне към предстоящите мачове, защото този уикенд в България е Вечното дерби между Левски и ЦСКА. Играха се и доста мачове през седмицата, за които ще споменем. Горещата новина обаче е, че разрешиха присъствие на фенове по стадионите и още от този уикенд по трибуните е позволено да присъстват 30% от капацитета на стадиона, но не повече от 1000 души на сектор. Това означава, че на Вечното дерби в неделя ще има около 4000 зрители на Националния стадион Васил Левски“.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Мартине,здравей добре дошъл… новината за феновете излезе точно в момента, в който записваме подкаста. Сякаш футболът с наличието на фенове се посъбужда, съвсем друго е, когато има атмосфера?

Нека видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. Мартин продължава да се справя доста добре и в миналия епизод регистрира успеваемост 4/6, което му донесе печалба за епизода от +38.30 лева, които прибави към общата си печалба в генералното класиране на +171.00 лева. Мартин бе безкрайно сигурен, че Челси ще елиминира Манчестър Сити във ФА Къп и закова коефициент 3.00 за този пазар. Добави още 3.58 от хикса на Наполи – Интер, позна крайните изходи на Билбао – Барселона и Левски – Лудогорец.

За разлика от предишните два епизода, в които се представих лошо, този път имам успеваемост 3/6, която ми гарантира парична печалба от +16.30 лева за епизода и общо 23.40 лева в генералното ми класиране. Този път аз също бях прав в прогнозата си за Х на Наполи – Интер, прогнозирах правилно моята Изненада на седмицата, в която дадох 1Х и Гол/Гол на Нюкасъл – Уест Хям, което ми донесе коефициент 2.50.

За да не изпуснете възможността да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Ясно е, че нямахме колебание за Мача на седмицата, когато играят Левски и ЦСКА. Както гласи един от лафовете, и на шах или на топчета да играят, Левски и ЦСКА са си Левски и ЦСКА без значение кой къде се намира в класирането, колко точки има и дали е фаворит.

Букмейкърите е ясно, че имат своята нагласа и тя е логична. Категоричен фаворит е ЦСКА, който в петък следобед получава коефициенти за победа 1.66 в Бет365, 1.67 от Палмс Бет, 1.70 Уинбет, 1.74 в Бетуинър, 1.75 Ефбет. На отсрещната страна ставките за евентуален успех на сините са следните: 5.00 в Бет365, 5.20 Палмс Бет и Бетуинър, 5.40 Уинбет и 5.75 в Ефбет.

Доста високи са коефициентите за Гол/гол, като споменавам част от ставките – 2.37 в Бет365, 2.40 в Bwin и стигаме до 2.65 в Ефбет…

-Стефан Ралчев: Мартине, смяташ ли, че наистина тези коефициенти показват реалното състояние на силите преди двубоя и ЦСКА е толкова изявен фаворит?

-Мартин Георгиев: Аз ще започна от там, че има много спекулации за бъдещето на сините – дали е умишлено, за да свали очакванията на феновете от дербито? Вече един чужденец напусна – Ребин Сулака не е на “Герена”. Много скоро и други ще го последват според мен – трансферната политика на сините през зимата бе скандална.

  • В същото време ЦСКА е много, много колеблив тим, който при класата в състава си, трябваше отдавна да е гарантирал второто си място в класирането. В първенството червените имат само 1 победа в последните си 4 мача и тя бе разгрома над последния Монтана, който може да служи само за психологическо предимство и допълнително “надъхване”.
  • Любо Пенев се завръща на тъч линията, а Левски отново ще е без своя старши треньор/спортен директор, което определено не в полза на сините.
  • Левски не е побеждавал ЦСКА от 6 мача в първенство.
  • В последните 6 срещи двата тима редуват мачове с много голове с такива с малко – мачът в декември завърши само с 1 гол, благодарение на геройските изяви на Николай Михайлов, който по някаква причина вече не е титулярен вратар на тима от “Герена”
  • Смятам, че е време да видим резултатна среща между двата тима, като ЦСКА показа, че може да вкарва, а невкаралата атака на “сините” от 4 мача като нищо ще се разпише точно срещу ЦСКА

Моята прогноза е Над 2.5 гола @2.80 efbet

За дербито Уинбет предлага Бонус за залози На Живо, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

-Стефан Ралчев: Аз ще добавя, че от годините опит, които имам от дербитата, ЦСКА никога не успява да победи категорично Левски, когато е в много по-изгодна позиция и е считан за фаворит. В другата посока, когато Левски е бил по-добър, винаги се е възползвал от ситуацията. Смятам, че червените отново ще играят по-скоро предпазливо, отколкото да демонстрират факта, че във всички аспекти са в по-добро състояние от противника.

И така моята прогноза за този мач е Гол/Гол за коефициент 2.65 от Ефбет.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Аз започвам първи този път, след като в миналия епизод хванах Нюкасъл – Уест Хям на 1Х и Гол/гол, като няколко пъти споменах и дано съм ви накарал да играете в полза на домакините. Просто тяхното желание да се спасят от изпадане е несравнимо и този мач беше доста ясен.

Този път изненадата ми е от Италия и се насочвам към дербито Лацио – Милан. Смятам, че росонерите няма да загубят, но намерих един доста интересен пазар, който ще опитам този път. Двоен шанс Х2 и Двата отбора да отбележат Второто полувреме за коефициент 4.00 от Winbet. Мисля си, че ако има голове, а аз се надявам да има, ще падат през втората част.

Дербито идва в момент, в който и двата тима записаха загуби през седмицата. Лацио падна доста тежко от Наполи с 2:5, а Милан се издъни у дома срещу Сасуоло с 1:2. Лично за мен неочаквани загуби и в двата случая, като за Лацио по-скоро головото изражение е стряскащо.

Последните 3 двубоя Лацио – Милан са голови и са Над 2,5 гола, но преди това 6 издания бяха Под 2,5 гола. Мисля, че в момента и двата отбора имат проблеми в защита, като може да видите Лацио – допуснал е цели 46 гола, горе долу по този показател е в средата на класирането от 20 тима.

-Мартин Георгиев: Моята изненада отново е от Бундеслигата. Тя е на мача

Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт Х @ 3.84 Betwinner

  • Битка между два тима в топ 6, които трябва да печелят точки, ако искат да задържат мястото си – Айнтрахт Франкфурт е 4 точки пред Дортмунд за място в Шампионската лига, а Байер Леверкузен 4 точи пред Гладбах за място в Лига Европа
  • Байер доминира срещу Айнтрахт, печелейки последните си 6 домакинства над “орлите”, вкарвайки поне 4 гола в последните 4 мача на “БайАрена”.
  • В последните си 6 мача Франкфрут има само 1 загуба и то унищожителна от Гладбах с 4:0, който всъщност ще е новият тим на мениджъра на “орлите”. Това е 4-то поредно тежко гостуване на тимове от топ 7, като интересното е, че при своите гостувания Айнтрахт има само 1 победа над тим, намиращ се над 13-тото място – срещу Дортмунд
  • Много труден мач за прогнозиране, като си мисля, че Х-а може би е най-изгоден и за двата тима.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 20 лева и Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Петима регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и взеха участие в жребия за наградата.

След изтегления жребий, видео от което може да намерите в групата ни във Фейсбук, за победител бе определен Иван Иванов. Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Иван Иванов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Лион – Лил – Х
Уест Хям – Челси – Х
Атлетик Билбао – Атлетико Мадрид – 2
Волфсбург – Борусия Дортмунд – Х

Мартин Георгиев
Лион – Лил – 2
Уест Хям – Челси – 2
Атлетик Билбао – Атлетико Мадрид – 2
Волфсбург – Борусия Дортмунд – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Winbet ви дава възможност да спечелите 20 лева Безплатен Бонус Залог от Вечното дерби Левски – ЦСКА, което коментирахме в рубриката Мач на Седмицата. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева на минимален коефициент 1.30 НА ЖИВО на двубоя. След това трябва да изпълните условията при получаване на Безплатния залог.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с финала за Купата на Лигата в Англия между Манчестър Сити и Тотнъм. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P