Битката за 2-рото място Локо Пд – ЦСКА: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #35 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №35 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

br-podcast-35Остават броени дни до края на първенствата в Европа, където доста неща се поизясниха, макар в Испания например все още спорат за титлата да не е решен. В България обаче цари невиждан хаос и то главно заради Българския футболен съюз, който всеки ден шокира с нови и нови открития. Дни, след като самата централа присъди служебна победа на ЦСКА с 3:0 срещу ЦСКА 1948, същите хора от Спортно-техническата комисия отмениха своето решение и върнаха мача да се играе. У нас предстои финал за Купата другата сряда между ЦСКА и Арда, но през уикенда също ще бъде много интересно.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Мартине, здравей. Като че ли ще поговорим с по-голям акцент за българския футбол в този епизод?

Нека преди да стартираме обаче да видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. И в миналия епизод не се представихме добре – двамата с Мартин познахме само по 1 прогноза от общо 6, така че няма смисъл да се спираме подробно на анализи. Мачовете обаче наистина са сложни в последните кръгове – Барселона и Атлетико Мадрид подведоха доста хора, едва ли някой е смятал, че Ювентус ще загуби катастрофално у дома от Милан, както и че Манчестър Сити ще загуби още веднъж от Челси и то у дома… единствената добра новина е, че в генералното класиране Мартин продължава да е доста добре с +114.20 лева, а аз съм на минус 81.10 лева.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на седмицата

Този уикенд също имахме сериозен избор откъм мачове. Решихме обаче да се спрем на директната битка за 2-рото място в българското първенство Локомотив Пловдив – ЦСКА. Към момента и двата тима са с по 56 точки, но смърфовете са с по-добър баланс между двата отбора в преките двубои от редовния сезон.

За дербито букмейкърите дават следните ставки, с които поставят в ролята на фаворит Локо Пловдив. Бет365 определя най-ниския коефициент за смърфовете – 2.37 срещу 2.75 за победа на ЦСКА. Палмс Бет добавя 2.46 за победа на домакините срещу 2.75 за столичани. Бетуинър дава 2.49 за успех на Локомотив Пловдив срещу 2.79 за ЦСКА. Winbet дава коефициент 2.50 за Локомотив Пловдив и 2.90 за ЦСКА. Любопитно е, че Ефбет е единственият букмейкър, който изравнява възможностите – по 2.70 за победа и на двата отбора.

Доста високи са коефициентите за пазара Гол/Гол – в Bet365 Ревю и Betwinner е 2.00, в Ефбет е 2.05.

-Мартине, кой е фаворит в този мач и ще се пази ли ЦСКА за финала другата сряда?

-Мартин Георгиев: Смятам, че ЦСКА няма да се пази, тъй като до финала има цели 4 дни.

  • ЦСКА не е най-добрият гост в лигата – 3 загуби в последните 4 гостувания
  • Локомотив пък много често прави ‘глупави’ Х-ове у дома, което прави този мач още по-интересен
  • ЦСКА е вкарал 16 гола в последните си 6 мача. Средната минута на отбелязан гол на ЦСКА като гост е 54-тата, а като цяло е 57-мата, което означава, че тимът вкарва головете си предимно в по-късен етап на срещите. 68% от головете на ЦСКА са вкарани второто полувреме, като 24 са вкарани след 60-тата минута

Моята прогноза е: Над 0.5 гола за ЦСКА през второто полувреме @ 2.10 Efbet

-Стефан Ралчев: И така моята прогноза за този мач е Гол/Гол за коефициент 2.00 от Bеtwinner.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Мартин Георгиев: Моята изненада е Специя – Торино X @ 3.00 Winbet

  • Среща на 17-тия срещу 16-тия в Серия А – все още нито един от двата тиам не се е спасил
  • При равенство двата тима излизат на 5 точки пред Беневенто – кото означава, че Специя почти сигурно се спасява, защото в последния кръг има директен мач между Торино и Беневенто, а “Вещиците” не са печелили мач от 2 месеца насам.
  • Торино също не би трябвало да иска да губи, защото при евентуални равни точки между трите тима, то засега “биковете” са с предимство в преките двубои.
  • Равенството устройва и двете страни повече от 0 точки.

-Стефан Ралчев: Тази седмица моята изненада е от испанската Ла Лига Кадис – Елче (Х за коефициент 3.25 от Ефбет).

В последните кръгове винаги се опитвам да спася някой от отборите, които се борят за оцеляване. Елче е един от тях в Испания и за тях това е предпоследната възможност да се спасят. Кадис вече го направи така че очаквам да играе без напрежение. За гостите от Елче обаче мачът е от изключително значение.

И то говорим при добро стечение на обстоятелствата, тъй като в борбата за спасение в Испания са замесени цели 6 отбора, които са събрани в 5 точки. Разбира се, Алавес и Хетафе са с едни гърди пред останалите, но Уеска, Валядолид, Елче и Ейбар са в битка на живот и смърт.

На Валядолид програмата ми се струва доста трудна – сега гостува на Реал Сосиедад и в последния кръг играе с Атлетико Мадрид. Така че Елче, ако си вземе двата предстоящи мача, може да се пребори с Валядолид, но за целта трябва да бъде преодолян и Уеска, който път гостува на борещия се за Европа Бетис и в последния кръг приема Валенсия.

Тук всякакви сметки можем да правим, но от Елче може би имат последен шанс и то несигурен, за да се спасят. Но това спасение минава минимум през хикс срещу Кадис.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 20 лева и Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. За съжаление този път нямаше нито един, който да регистрира успеваемост минимум 3 от 4, която дава право на участие в жребия за наградата.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Ювентус – Интер – 1
Челси – Лестър – 1
Бенфика – Спортинг – Х
РБЛ – Волфсбург – 1

Мартин Георгиев
Ювентус – Интер – Х
Челси – Лестър – 1
Бенфика – Спортинг –
РБЛ – Волфсбург – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Уинбет стартира изключителна промоция – „Месец на финалите“. Имате възможност да вземете до 130 лева в безплатни залози при залог на 4 подбрани финални срещи в Месеца на Финалите, а това са финалите за Купата на Англия, който е този уикенд, Купата на България, Лига Европа и Шампионската лига. Трябва да направите квалифициращ залог на минимален коефициент 1.30 за минимум 20 лева НА ЖИВО на въпросните срещи. Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева безплатен залог. В случай че клиент има квалифициращ залог и за 4-те срещи, ще получи 4 безплатни залога по 20 лева.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито от Италия Ювентус – Интер. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P