Уикендът на дербитата – Ла Лига, Висша лига и Бундеслига: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #25 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №25 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Този епизод ще премине под знака на дербитата, защото както в българското първенство, така и в някои от водещите шампионати има супер двубои. У нас има две издания на битката София – Пловдив, а именно ЦСКА – Локомотив Пловдив, както и Левски – Ботев Пловдив. В Англия среща си дават Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, в Испания играят Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид, в Германия е двубоят Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд. Ще поговорим за всеки един от тези двубои, така че да не губим време, а да започваме. Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев.

Стефан Ралчев: Мартине, здравей. Очаква ни уикенд на дербитата и честно казано аз с интерес чакам всички тези сблъсъци, защото всеки носи собствения си заряд.

Време е да погледнем какво направихме в миналия епизод на подкаста, а и за нещо ново, което ще стартираме от тази седмица. Мартин регистрира успеваемост 3 от 6 в своите прогнози миналия епизод, а аз бях 2 от 6. Решихме да въведем и парично измерение на нашата успеваемост – залог от 10 лева на всеки мач, който прогнозираме. Така например от миналия епизод от 6 прогнози общият залог е в размер на 60 лева. Крайната печалба на Мартин е + 28 лева, а моята е +4 лева, въпреки че успях да позная само 2 от 6-те си мача. Но пък и 2-та бяха хиксове на коефициенти 3.00 и 3.40 така че излизам на плюс. Всеки епизод ще изчисляваме дали сме на плюс или минус от предишния епизод на подкаста, както и ще правим генерално класиране. Така в края на сезона ще видим кой от нас двамата какви пари е заработил с прогнозите си.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Както вече споменах, в този уикенд има не едно, а доста дербита във водещите първенства. Допитахме се до вас с анкета в нашата Фейсбук група и в Ю Тюб кой от мачовете искате да коментираме в рубриката Мач на седмицата. Дали Сити – Юнайтед, Атлетико – Реал или пък Байерн – Борусия. Гласовете за Атлетико – Реал бяха доста повече, така че избрахме да анализираме дербито в Испания, но няма да подминем и другите два двубоя, имайте търпение.

За начало ще кажа, че букмейкърите дават леко предимство, почти незначително на Атлетико, който е и фаворит за титлата поне според мен. Ставките за домакинска победа за дюшекчиите варират около 2.65 – до 2.75, докато за гостите от Реал 2.75, 2.85. Разликата в класирането е 5 точки в полза на Атлетико, който е и с мач по-малко.

-Стефан Ралчев: Мартине, дойде ли време Атлетико да бъде фаворит в този мач?

За мен – да. Атлетико е фаворит и според мен ще спечели мача.

  • От 9 мача Атлетико няма победа над Реал Мадрид!
  • За Реал продължават да липсват много играчи – Рамос, Бензема, Карвахал, Азар, а сега Каземиро е наказан, който за мен щеше да е ключов играч в срещата
  • Формата на Атлетико също спадна, побеждавайки само веднъж в последните 4 мача във всички турнири – ако Реал и Барселона бяха по-силни тимове, едваа ли атлети щяха да са още първи
  • Преди защитата беше силата на тима, но сега с Луис Суарес дюшекчиите вкарват средно малко над 2 гола на мач у дома, като не се разписаха само в 2 срещи на Уанда
  • Реал не е вкарал само в 2 свои гостувания и според мен ще се разпише и тук
  • Мисля, че атлетико ще спечелят, но ще им е нужен повече от 1 гол. – затова се подсигурявам, залагайки на над 1.5 гола за домакините

Моята прогноза е Над 1.5 гола за Атлетико Мадрид @ 2.62

-Стефан Ралчев: Моята прогноза за този мач е малко по-рискова с оглед на това, че и двата отбора бележат сравнително много. Аз ще играя този мач Двоен шанс 1Х и Под 2,5 гола за коефициент 2.20 от Бет365.

За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Моята изненада този път е в един от другите дерби мачове от уикенда Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд. С оглед дерби характера на двубоя аз ще опитам с пазар (Х на полувремето и победа за Байерн Мюнхен) за коефициент 5.25. Ако не ви се играе толкова смело, може да видите ставките за равенство на полувремето – те са от порядъка да 2.80 – 2.90, което също е опция. Аз обаче смятам, че до полувремето гостите от Дортмунд ще издържат на евентуалния натиск на домакините, а пък през второто полувреме баварците все пак ще вземат мача. Имайте предвид, че Байерн колкото е спокоен и наглед всеки казва, че няма силна конкуренция, така с 1-2 грешни стъпки и позволи на Лайпциг да се доближи на 2 точки. Така че комфортът на Байерн не е чак толкова сериозен, отборът все пак е длъжен да печели, за да остане на върха.

Ясно е, че повечето от вас вероятно биха се запътили към много голове в този мач и вероятно ще бъдат прави. Последните два мача – един за първенство и един за суперкупата завършиха 3:2, преди това имаше 4:0, 5:0, пак 3:2 и т.н. Още повече знаете, Байерн вкарва страшно много, до момента има 67 отбелязани попадения, докато Дортмунд е втори по голове в Бундеслигата – 48. Срещат се двете най-добри нападения, но може да ви звучи пресилено, но и две защити, които допускат много голове. Байерн е допуснал най-много голове (32) от първите 7 отбора в класирането, което за мен не е особено добър показател, имайки предвид амбициите на отбора. Толкова попадения е инкасирал и Айнтрахт, а Борусия Дортмунд, за когото говорим има 1 по-малко (тоест 31 гола във вратата си). Така че умната с този мач – силни нападатели, рехави защити и залог и за двата отбора.

-Мартин Георгиев: Моята изненада е в третото дерби, което е от Англия, Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед.

  • Манчестър Сити е в серия от 15 победи във Висшата лига – поредна серия им донесе титлата преди 2 години
  • Сити е вкарал във всяко едно свое домакинство, а текущо е тимът с най-добро нападение и най-добра защита – само 17 допуснати гола в 27 срещи
  • Юнайтед не е вкарвал от 3 мача във всички турнири, като нападението на тима изглежда ялово. Сити обаче допусна и срещу Уулвс и Срещу Уест Хям.
  • Оле Гунар Солскяер се представя добре срещу Сити, като има само 1 загуба срещу “Гражданите”.
  • Всички в тима на Гуардиола са на линия, което е лоша новина за “Червените дяволи”

Моята прогноза е „Точен резултат 3:1 за Манчестър Сити“ @ 13.00 в Bet365

За дербито Сити – Юнайтед има 2 промоции от букмейкърите. Winbet продължават офертата Висша лига специални, а Palms Bet дава печалба в традиционната си Безплатна игра. За повече подробности за офертите слушайте втората част на Подкаста.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Петима от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участват в жребия за наградата. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Иво Маринов.

Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Иво Маринов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Ювентус – Лацио – 1
Гладбах – Байер Леверкузен – 1
ЦСКА – Локомотив Пловдив – Х
Верона – Милан – Х

Мартин Георгиев
Ювентус – Лацио – 1
Гладбах – Байер Леверкузен – Х
ЦСКА – Локомотив Пловдив – 1
Верона – Милан – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед, което бе основна тема в рубриката ни Мач на седмицата. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на Winbet – Висша лига Специални за няколко мача този уикенд. Този път може да намерите изключително атрактивни пазари за картони, кой ще вкара повече голове в кръга или пък комбинация от пазари за конкретни голмайстори. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P