Супер предложения за дербито Ливърпул – Юнайтед! Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #18 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №18 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

Чухте точния изстрел на Мартин от миналия епизод. Тогава много дискутирахме за двубоя Шалке – Хофенхайм, който предстоеше. Някак си този мач дойде на голлинията и оставаше само да бутнем топката във вратата. И двамата бяхме убедени, че ако Шалке не спечели този двубой, шансовете за спасение се изпаряват. Мартин уцели право в десетката и ви предостави отличния коефициент за единица от 4.50. Дано сте се възползвали.

А сега е време за новия епизод. Отново сме заедно с колегата Мартин Георгиев, с когото ще спазим сценария и ще поговорим за всичко актуално във футболната и бетинг сфера в последната седмица. Като че ли най-важното във футболен аспект в България за отбелязване е назначението на новия селекционер Ясен Петров. Дебютът му ще бъде на 25 март в световна квалификация срещу Швейцария. Макар че е неприятно, но е напълно очаквано – още отсега букмейкърите ни поставят в ролята на категоричен аутсайдер. Коефициентът за наша победа е 7.50 срещу 1.50 за швейцарците, така че Ясен Петров да се готви…

А сега нека да преминем към рубриката

Мач на Седмицата

-Стефан Ралчев: Чухте попадението ми от предишния епизод в рубриката „Мач на седмицата“, който тогава беше между Лайпциг и Борусия Дортмунд. Малцина вярваха, че Дортмунд ще вкара гол като гост на Лайпциг, но не само, че се случи, а и Борусия спечели с 3:1. Надавям се и в този епизод на Подкаста да продължим с верните прогнози.

С теб избрахме най-голямото дерби за Англия, макар и да не е градско, между Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Съвсем ясно си спомням колко критики отнесе Оле Гунар Солскяер от милиони фенове по цял свят. Ситуацията обаче рязко се промени и за няколко седмици Юнайтед изведнъж се оказа лидер във Висшата лига на Англия. И като такъв влиза в това дерби с 3 точки аванс пред шампиона Ливърпул. Това обаче донякъде може би повлия на букмейкърите, които поставят Ливърпул в ролята на фаворит. Всички букмейкъри дават предимство на мърсисайдци – ставките за 1-ца започват от 1.94 в Palms Bet онлайн, 1.96 в Уинбет компанията и Betwinner, 2.00 в онлайн букмейкъра bwin и efbet залози на спорт.

-Стефан Ралчев: Марто, коефициентите за 1-ца изглеждат примамливо – около 2.00. Ще се получи ли такъв изход в дербито?

-Мартин Георгиев: За пръв път от много време насам Юнайтед е на върха във Висшата лига, макар и да сме на половината сезон, това обаче не значи нищо – фаворит спроед букмейкърите отново е Ливърпул – ставката за домакините ме изненадва. Ливърпул е неубедителен в последните си среща, като проблемите в защита се отразяват и на нападението. Трент Александър Арнолд е разконспириран на десния бек, където си мисля, че Юнайтед ще насочат вниманието си. Мърсисайдци нямат победа от 3 мача в първенството – в нито един от тези мачове тимът не вкара повече от 1 гол – слаби отбори-опоненти УБА и Нюкасъл. Юнайтед няма загуба в лигата от два месец и половина, като през сезона тима на ОГС има само три загуби – това се дължи на заздравената защитна двойка от Байи и Хари Магуайър.  Юнайтед е най-добрият гост в лигата – само един Х от 8 мача. Интересното е, че само 1 гостуване на “червените дяволи” е завършило с под 3.5 гола. Ливърпул пък е най-добрият домакин в лигата, само с 2 загубени точки, но тимът е допуснал гол у дома в 3/4 от срещите.

Моята прогноза е – Краен изход 2 @3.60

-Стефан Ралчев: За мен е много странно, тъй като Юнайтед загуби за последно на 1 ноември от Арсенал с 0:1 и от тогава регистрира 11 поредни мача без поражение в Англия, от които 9 победи и само 2 равенства. Защитата обаче продължава да бъде колеблива – имаше един период от три поредни мача, в които червените дяволи допускаха по 2 гола. Ако не беше Бруно Фернандеш, нещата според мен нямаше да са същите в момента.

Моята прогноза е „Двоен шанс 1Х и Под 3,5 гола“ за коефициент 1.95 от Ефбет.

Ако искате да спечелите парична награда от мача Ливърпул – Манчестър Юнайтед, участвайте в нашата игра в страницата ни във Фейсбук „БР България“. Там може да подкрепите един от двата си любими отбора и да си спечелите награда. Освен това за дербито в Англия може да спечелите Бонус 50 лева от играта на Palms Bet, както и Бонус игри за Казиното на Winbet, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, този път получаваш ти предимството да откриеш рубриката с твоята Изненада на седмицата.

-Мартин Георгиев: Всеки друг път Интер – Ювентус би попаднал в рубриката Мач на седмицата, но този път го предпочетох в Изненада на седмицата. Не сме свикнали да виждаме Ювентус на 4-то място в последните години – макар и “старата госпожа” да има само 1 загуба през сезона, то тимът на Андреа Пирло записа цели 6 равенства и е на 7 точки от Милан, н ос мач по-малко. Интер за мен шокиращо е на второто място, като Антонио Конте се отървата от уволнението главно заради Лукаку и Лаутаро – тимът е вкарал 43 гола в лигата, което е малко по-малко от 3 средно на мач. Юве обаче е с най-добрата защита в лигата, заедно с Верона и Наполи. Освен това Юве вече спечели едно важно дерби в Милано – срещу Милан, и бианконерите стопиха преднината с водача. Юве няма загуба като гост, а Интер не е побеждавал “старата госпожа” от 2016 година, – в последните 10 години Интер има 3 победи в официални срещи над Ювентус.

Интер е фаворит на букмейкърите, затова предлагам МЕГА изненада от ХК -1.5 за Ювентус @5.50!

-Стефан Ралчев: Моята изненада е в двубоя Барселона – Атлетик Билбао, финал за Суперкупата на Испания. Новината, за която всички фенове на Барселона, се вълнуват, е дали звездата Лионел Меси ще вземе участие в мача. Той пропусна полуфинала с Реал Сосиедад заради дискомфорт, но медиите в Испания съобщават, че би трябвало да играе в мача за трофея.

Любопитното е, че в последните 6 мача, тоест – две години и половина горе долу, статистиката между двата тима е напълно равностойна – 2 победа за Барселона, 2 за Билбао и 2 равенства. Билбао отстрани Барселона миналата година на четвъртфинал за Купата на Краля с 1:0, така че има предимство откъм двубои на пряка елиминация поне в този сравнително актуален период. Ако се върнем обаче няколко години назад, стигаме до 2015 година, когато Атлетик Билбао спечели Суперкупата във фиснал точно срещу Барселона. Тогава развоят на двата финални мача бяха меко казано сензационни. Билбао разнищи Барселона с 4:0 в първия мач, а последвалото равенство 1:1 на Камп Ноу само подпечата трофея на баските. Ариц Адурис тогава наниза хеттрик за Билбао в първия мач, вкара и на реванша.

През 2009 година се случва обратното, двата тима отново са на финал за Суперкупата, но тогава Барселона печели два пъти – с 2:1 и 3:0.

Моята прогноза за мача Барселона – Атлетик Билбао е „Барселона да спечели и в двубоя да има Под 2,5 гола за коефициент4.75 от Bwin”. Изключвайки само последния мач между двата тима, който завърши 3:2 за Барселона преди няколко дни, предишните 5 мача са категорично под 2,5 гола – едно равенвство 0:0, един хикс 1:1 и три победи с по 1:0. Просто тези два отбора си вкарват малко голове и до голяма степен това се дължи на дисциплинираната игра на Билбао в дефанзивен план.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Тази семица за разлика от миналата, когато 20 от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 мача, има само 5-ма познали. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Борислава Кметска.

Моля, нека Борислава се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Волфсбург – РБ Лайпциг – Х
Наполи – Фиорентина – 1
Фулъм – Челси – 2
Аякс – Фейенорд – 1

Мартин Георгиев
Волфсбург – РБ Лайпциг – 2
Наполи – Фиорентина – 1
Фулъм – Челси – 2
Аякс – Фейенорд – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 18 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в Англия, което коментирахме в рубриката Мач на седмицата, Ливърпул – Манчестър Юнайтед. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

Winbet дава Бонус Безплатен Залог всеки денВашата игрална активност с реални средства в спортнaта секция на букмейкъра през изминалите 24 часа ще определи стойността на безплатния залог, който ще получите. Колкото повече играете, толкова по-висок бонус Безплатен залог ще получите. Срокът за активирането и използването на безплатния залог е 3 дни.

Отново Winbet дава възможност да спечелите 50 Бонус игри за точно определена слот игра и възможност за получаване на Безплатен залог. Трябва да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30 На Живо на срещата Ливърпул – Манчестър Юнайтед. Печалбата от бонус игрите ще влезе в баланса ви, наличен за изтегляне и няма да има ограничения за използването й.

Връщаме се към Палмс Бет, който предлага на своите клиенти новия си Cash Ball Джакпот. Той е Всеки залог на спорт може да ти донесе една от многото ежедневни печалби на CASH BALL джакпота ни. Той е с 3 натрупващи се нива, като всяко едно от нивата може да бъде спечелено, при минимален залог от 5 лева. Колкото по-висок е залогът, толкова по-вероятно е да се влезе в бонус екрана. Повече подробности за промоцията може да намерите в Букмейкър Рейтинги, както и в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P