Спряха временно правата на Даниел Стъридж заради футболни залози

«Букмейкър Рейтинги»
Бившият нападател на Ливърпул Даниел Стъридж бе глобен със 75 000 паунда, като освен това е със спрени права, след като Футболната асоциация на Англия го призна за виновен за нарушаване правилата за залагане.

Спирането на правата му е за период от шест седмици. Четири седмици от това наказание, което влиза в сила от 17 юли, обаче са условна присъда и той ще има възможност да играе още от началото на август.

Нападателят в момента е без клуб, след като договорът му с Ливърпул изтече. Към него имаше 11 обвинения, но бе признат за виновен по две от тях.

От ФА не са доволни от наложената санкция и са подали молба за обжалване от решението на Регулаторната комисия и се надяват на по-голямо наказание. Миналата година Джоуи Бартън бе наказан за 18 месеца, след като се призна за виновен по обвинение за направени 1260 залога в рамките на 10 години.

Конкретното обвинение, заради което е наказан Стъридж, е свързано с потенциален негов трансфер през януари 2018 г. Тогава той е дал инструкции на брат си да направи залог за негово преминаване в Севиля. Такъв трансфер не се осъществи, като тогава играчът премина под наем в Уест Бромич.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P