След Барселона: 1xBet стана спонсор и на Ливърпул

«Букмейкър Рейтинги»
Само няколко дни, след като букмейкърът 1xBet публично обяви, че е станал спонсор на Барселона, днес най-бързо развиващият се световен бранд обяви спонсорски договор и с Ливърпул.

pool-1xbet

Двете страни не обявиха детайли по договора, нито за какъв период а, а казаха, че е „многогодишно партньорство“.

Букмейкърът 1xBet ще даде възможност на всички фенове на английския гранд да се възползват от многобройните и различни варианти за залози и онлайн игри.

1xBet ще използва това партньорство, за да повиши осведомеността за бранда на ключови световни пазари чрез брандиране на „Анфилд“, както и ще бъде част от всички дигитални платформи на Ливърпул.

Били Хоган, управляващ директор и главен търговски директор на Ливърпул, каза: „Радваме се да приветстваме 1xBet в Ливърпул като нашия най-нов партньор. Знам, че техните игри и специални оферти ще се харесат на феновете ни по целия свят и с нетърпение очакваме да ги видим през новия сезон 2019/20.“

От страна на букмейкъра отново в публичното пространство бе говорителят Алекс Сомърс: „Ливърпул е един от най-емблематичните футболни клубове в света с богата история и огромно количество фенове. Искаме да работим в тясно сътрудничество с феновете по целия свят, за да им осигурим вълнуващи възможности за забавление и уникални предложения през предстоящия сезон.“

Компанията 1xBet е основана през 2007 година и бързо се разраства на пазара на Европа, Азия, Африка и Латинска Америка.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация