Ливърпул – Манчестър Сити: Коефициенти, анализ и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Ливърпул приема Манчестър Сити в един от най-интересните мачове от предстоящия уикенд във Висшата лига на Англия.

Къде може да гледаме на живо

Дербито между Ливърпул и Манчестър Сити ще бъде излъчвано пряко по телевизия Диема Спорт 2. Ако имате регистрация в букмейкърите, които имат предавания на живо, може да гледате и в тях. Екипът на Букмейкър Рейтинги също ще ви предостави напълно безплатно и без регистрация линк, за да гледате мача.

Коефициенти

Манчестър Сити пристига на Анфилд като лидер в класирането на цели 7 точки пред Ливърпул и то с мач повече. Букмейкърите промениха тенденциите и Ливърпул вече се явява аутсайдер въпреки че е домакин. Betwinner дава най-високият коефициент за победа на мърсисайдци – 3.54, Палмсбет букмейкър, Winbet e букмейкърът, който предлага ставка 3.40 за 1-ца. Ако все пак смятате, че Манчестър Сити ще спечели, може да се възползвате от следните коефициенти, като тук Палмс Бет предлага един от най-високите – 2.13 за двойката. Останалите варират около 2.05 – 2.07. Опцията „Гол/Гол“, към която може би ще се насочат мнозина от вас, получава доста хубави коефициенти. Уинбет например предлага за този пазар ставка от 1.60, което е повече от добре, като се има предвид, че и двата отбора са достатъчно офанзивни. Efbet българският букмейкър дори леко покачва ставката и тя стига до 1.65.

Може да се възползвате от специалните пазари за Висшата лига в Winbet

Моментна форма

Тук идва голямата разлика между двата отбора. Манчестър Сити спокойно може да бъде определен като машина. „Гражданите“ записаха 13 поредни победи в последните си 13 мача във всички турнири. Отборът няма загуба в 20 поредни двубоя. Последната бе на 21 ноември миналата година, а сега сме средата на февруари. Овен това тимът воден от Хосеп Гуардиола запази мрежата си суха в последните 6 мача във Висшата лига и записа голова разлика 15:0. Тимът допусна само 1 гол в последните 9 двубоя и то при победата с 3:1 срещу Челси като гост. Докато при Ливърпул нещата не са точно така, дори напротив – отборът бележи невиждана криза за последните няколко години. Ливърпул за първи път от 9 години регистрира две поредни загуби у дома, като преди няколко дни падна от Брайтън, а преди това и от Бърнли. Освен това мърсисайдци не са се разписвали в 3 поредни домакинства, което се случва за първи път от 37 години.

Прогноза

Моята прогноза е Двоен шанс 1Х и Под 3,5 гола за коефициент 2.36 от Уинбет. Смятам, че Ливърпул въпреки че се явява аутсайдер според букмейкърите няма да загуби двубоя. Защото според мен това е един от последните мачове, в които ще се види дали мърсисайдци са готови да се върнат в борбата за титлата. При загуба шансове за първо място няма да има, тъй като Сити ще се намира на 10 точки преднина и то с мач по-малко. Поставям ограничението на головете, тъй като не смятам, че в този двубой ще има много попадения.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P