Ще успее ли РБ Лайпциг да победи Байер Леверкузен? Прогнози и Бонуси от БР #20 – ПОДКАСТ

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Episode 20

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №20 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. В разгара на зимната подготовка на клубните ни отбори, които играят контроли, сякаш новините около българския футбол са доста малко. Но затова в Европа е повече от горещо. Така че да не губим излишно време, а да се залавяме за работа. В днешния епизод с моя събеседник Мартин Георгиев ще отправим поглед към всичко най-интересно, което ни очаква в предстоящия уикенд.

Започваме с рубриката

Мач на Седмицата


Този път ще избягаме от английската Висша лига, въпреки че в кръга играят Арсенал и Манчестър Юнайтед. Иска ни се да обърнем внимание и на другите първенства. Затова избрахме дербито от Бундеслигата Лайпциг – Леверкузен. Играят все пак вторият срещу третия във временното класиране и макар че доскоро изглеждаше, че Байерн Мюнхен може да има проблеми на върха, баварците пак дръпнаха в класирането. Но да се върнем на мача Лайпциг – Леверкузен. Букмейкърите фаворизират домакините, като коефициентите за 1-ца варират около 1.90 – 1.92. В bet365 ставката е 1.90, а в букмейкър е Bwin за победа на Лайпциг е 1.91, колкото е и в Betwinner, в Палмс Бет е 1.92. За гостите коефициентите стартират от 3.80 в Бет365 и стигат до 4.24 в Бетуинър.

-Стефан Ралчев: Марто, какви са твоите очаквания за този мач, имайки предвид, че и двата отбора са изключително колебливи в последните си мачове. Лайпциг записа 2 загуби в последните си 5 двубоя, а Леверкузен – три загуби от 5 мача. Е няма как да гониш Байерн Мюнхен с такива резултати…

-Мартин Георгиев: И двата тима имат много проблеми с контузии – За Лайпциг 3-ма са записани аут и 5 под въпрос, а за Леверкузен 7 аут и цели 9 под въпрос! Сериозни проблеми с фитнеса и за двамата мениджъри– Съставът на Байер има цели 4 десни бека, като 3 от тях са контузени и няма да играят, а 4-тия е ветеранът Бендер, който е под въпрос- това е и зоната на Анхелиньо, който е един от най-добрите играчи на домакините

  • РБЛ има само 2 загуби у дома в последните си 23 мача – последната бе от Дортмунд преди няколко кръга. РБЛ е най-добрият домакин в лигата
  • В последните си 6 срещи Байер ЛЕверкузен има само 1 победа, която е именно срещу Борусия Дортмунд. Байер обаче е вторият най-добър гост в лигата след Байерн
  • Последните 3 срещи между двата тима са били равенства.
  • Нито един от двата тима няма шанс за 1-вото място, затова това е директна битка за 2-рото място
  • Лайпциг вкарва средно по 2 гола на мач в удома през сезона

Моята прогноза е: Залагам на над 1.5 гола за РБЛ @ 1.71 Palms Bet

-Стефан Ралчев: Искам да добавя, че в общо 9-те си мача на ниво Бундеслига, статистиката е следната 4 победи за Лайпциг, 4 равенства и само 1 победа за Леверкузен. Като последните им 3 мача завършиха наравно 1:1.

Лайпциг е много силен домакин и е най-добрият домакин до момента през сезона със 7 победи, 1 равенство и само 1 загуба. Докато интересното е, че Леверкузен е един от най-добрите гости – разбира се, след Байерн Мюнхен, но веднага на второ място по този показател заедно с Щутгарт.

Моята прогноза за този мач е „Лайпциг да отбележи първия гол през 1-вото полувреме за коефициент 2.10 от Winbet акаунт

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, този път давам предимството на теб въпреки че миналата седмица и двамата бяхме далеч от целта. И двамата опитахме изненади за много високи коефициенти – ти на Интер – Юве, а аз на Шалке – Байерн, но за съжаление Шалке въобще не оправда дори на милиметър търсената от мен изненада и катастрофира с 0:4. Така че слушаме твоята изненада:

-Мартин Георгиев: Моята изненада е на двубоя Уест Хям – Ливърпул от английската Висша лига.

  • Проблемите на Ливърпул в защита са все още много големи, като Фабиньо не игра срещу Тотнъм, а Матип се контузи дългосрочно – това няма да е лесен мач за Хендерсън и компания, които ще се налага да “покриват” отзад
  • Уест Хям е в поредица от 4 победи в лигата и общо 6 във всички турнири, което ги вкара в зона ШЛ преди снощния мач на Ливърпул.
  • Уест Хям няма победа на Ливърпул от над 4 години, но смятам, че ще видим нещо различно този мач.
  • Сучек и компания ще вкарат голове на Ливърпул, а гостите също ще са принудени

Прогнозата ми е: Двата отбора да отбележат 2 или повече гола @ 4.00 в Betwinner

-Стефан Ралчев: Моята изненада този път е от Италия, а мачът е Болоня – Милан (Х за коефициент 3.82 от Betwinner). В предишния епизод на подкаста бяхме поставили двубоя Милан – Аталанта в рубриката Кръстосан огън и прогнозирах равенство, добавяйки, че съм почти убеден, че Милан няма да успее да спечели. Не съм вярвал обаче, че ще загуби чак с 0:3. За мен Милан все още не е готов да държи високо и постоянно ниво за по-дълго време и точно тази катастрофа с 0:3 потвърждава думите ми. Недопустимо е, имайки претенции за първото място и по-скоро за титлата, да изиграеш такъв мач. Да, възможно е да е инцидент, но не съм съвсем сигурен. Разбира се, отборът този сезон е много добър, по-добър от последните години, но колебливият Ювентус и грешките, които винаги е сподобен да прави Интер, превръщат Милан в лидер към момента. Гостуването на Болоня ще бъде трудно и не вярвам, че росонерите ще го спечелят. Златан Ибрахимович се върна в игра, бележи голове, но понякога и той не стига на отбора.

Милан е много силен гост този сезон – от 9 мача има 8 победи и само 1 равен срещу Дженоа. Въпросът обаче е, че от началото на годината росонерите показват по-колебливо представяне – три победи и две загуби. Вярно, пораженията бяха от Ювентус и Аталанта, но трябва да имаме едно на ум.

За финал, насочвам вниманието ви към нещо допълнително – в 5 от последните 10 мача между двата отбора, които са се играли в Болоня, е имало дузпи. А този сезон в почти 70% от гостуванията на Милан е имало дузпа, така че погледнете този факт, както и това, че в последните 4 мача задължително играч на Болоня е получавал първи жълт картон срещу Милан.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. За първи път от много време насам нито един от вас не регистрира минимум успеваемост 3 от 4, за да участват в жребия за паричната награда. Истината е, че и ние не се справихме много по-добре от вас.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Арсенал – Ман Юнайтед – Х
Аталанта – Лацио – 1
Виляреал – Реал Сосиедад – Х
Фейенорд – ПСВ – 2

Мартин Георгиев
Арсенал – Ман Юнайтед – 1
Аталанта – Лацио – 1
Виляреал – Реал Сосиедад – Х
Фейенорд – ПСВ – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Palms Bet стартира изключителна игра с огромни награди. Голямата награда е Нов Двустаен апартамент в София, 2 екскурзии до Палма де Майорка, 3 броя Айфон, 4 броя Самсунг, както и още 2000 парични награди, които ще бъдат теглени всеки ден. Играта вече е активна и е до 20 март, така че вижте повече подробности за нея в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че вече имат възможност да се възползват от новата промоция на Winbet – Висша лига Специални. Всяка седмица очаквайте нови и атрактивни предложения само за Висшата лига на Англия. В сайта ще намерите предложени специални пазари, на които може да залагате. Максималната сума на даден пазар, която може да заложите, е 50 лева. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

От този уикенд Уинбет стартира нова промоция Winbet Sport Open. Това е ежедневен и месечен спортен турнир с кеш награди и безплатни игри, но важното е, че промоцията важи САМО за залози в секция НА ЖИВО. Промоцията е в сила до 1 март, а няма никакво ограничение за минимален залог или коефициент, на който да направите вашите залози. Всеки залог ви носи определени точки, които генерирате и въз основа на които се извършва класиране. Печалбите в различните периоди от играта са различни, а победителят в генералното класиране, печели 10 000 лева.

Палмс Бет залози на спорт ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 31 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Отново сме при Палмс Бет и традиционната игра, която ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева. Промоцията е свързана с дербито в Англия Арсенал – Манчестър Юнайтед. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P