Ще успее ли Левски да изненада ЦСКА във „Вечното дерби“? Прогнози и Бонуси от БР #14 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Episode-14-BR

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №14 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Традиционно записваме нашия нов епизод всеки петък, но този път правим изключение заради предстоящото дерби ЦСКА – Левски. Няма как този мач да не бъде акцент в този епизод на Подкаста и тъй като червени и сини се срещат в петък от 18:00 часа, записахме епизода по-рано, за да имаме възможност за анализ, съвети и прогнози.

Мой гост отново е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев.

А сега е време да преминем към рубриката

Мач на седмицата

В Мач на седмицата съвсем разбираемо избрахме ЦСКА – Левски. Най-очакваният мач в България независимо от моментната форма, класирането, точките и всичко останало. Когато дойде време за дерби, нищо не е ясно и няма фаворити. Поне така смятам аз. Разбира се, времената се промениха и нищо не е като преди 20-30 години, да не говорим за преди 60-70 години, но ЦСКА – Левски продължава да носи все същия висок заряд.

Какво наблюдаваме около коефициентите преди мача. За всички от вас, които следят нещата, са наясно, че този мач със сигурност влиза в графата исторически поне откъм коефициенти. За първи път аз виждам подобно нещо – ставките за победа на единия отбор, в случая победа за ЦСКА са в порядъка на 1.37 Betwinner, 1.37 Палмс Бет залози на спорт, 1.38 Уинбет, 1.42 букмейкърската компания Bwin, 1.43 Ефбет. Смятам, че колкото и ЦСКА да е привидно в по-добра форма, да е по-напред в класирането, тези коефициенти са доста подвеждащи, но тепърва ще анализираме това.

-Стефан Ралчев: Марто, ти изненадан ли си от ставките и предполагал ли си някога, че едно дерби може да изглежда по такъв начин откъм коефициенти?

-Мартин Георгиев: Изненадан съм и то неприятно. Трябва да сме много внимателни за този мач. Нека да не влизаме в приказките, че едва ли не ЦСКА ще унижи със 7:0/8:0 Левски – това няма да се случи. Това, което научихме току що, бе обявяване на така дълго чакания голям спонсор на Левски. Много интересен момент точно преди двубоя да бъде обявена тази сделка. 

Прогноза на Емил Велев за ЦСКА – Левски

-Стефан Ралчев: Точно така, интересен момент на обявяване на сделката, буквално часове преди двубоя, което може би цели да влее свежи сили, а и пари в сините редици, ако футболистите не са взимали пари повече време. От друга страна съм гледал десетки дербита, в които единият отбор е фаворит и не печели. Нещо, което казва и Емил Велев в прогнозата си в Букмейкър Рейтинги. Той смята, че Левски въпреки по-лошото си представяне, ще бъде по-мотивиран в дербито. Ники Александров пък също е предпазлив за срещата относно краен знак или резултат и предвижда радед гол до 27-ата минута.

-Мартин Георгиев: Левски има много проблеми с контузени основни играчи, а и Юруков и Старокин си изкараха червени картони точно преди голямото дерби – недопустимо. Андриан Краев е контузен и също няма да играе. Славиша Стоянович има много слаб състав на свое разположение, може би най-слабият Левски, който някога съм гледал, докато Бруно Акрапович има много играчи и трябва внимателно да задоволи всички тях с игрови минути – скандалът със Санкаре е показателен. ЦСКА е много по-добрият тим, с по-добрият треньор за мен и смятам, че босненският специалист няма да позволи подценяване. Халфовата линия на червените ще “смачка” тази на сините и според мен там ще се спечели дербито – Юга, Жеферсон и потенциално Санкаре са “машини” – когато Левски са най-зле, по принцип ЦСКА винаги успява да ги “вдигне”, но тук не смятам, че ще стане нещо такова. Очаквам скромна победа с 2:0 за ЦСКА, залагам на победа с хендикап (-1,5 гола) за червените. 

Прогноза на Ники Александров за ЦСКА – Левски

-Стефан Ралчев: На мен също ми прави впечатление сравнително високия коефициент за пазара Гол/Гол. Моята прогноза е Гол/Гол за коефициент 2.05 от Bwin. Не съм убеден, че настоящите футболисти в ЦСКА осъзнават колко е важен този мач за отбора. Това е последен мач за сезона и ЦСКА са царе на това да направят последния си мач гаф и да си прецакат зимата. Защото, побеждаваш последния мач, завършва годината добре, правиш селекция, всичко е на чисто, медии, фенове – ще бъде позитивно. Когато говорим в конкретния случай, в който ЦСКА е огромен фаворит и не победи, ще има горчивина в червения лагер.

ВАЖНО: За дербито ЦСКА – Левски има няколко промоционални оферти на различните букмейкъри, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А ако искате да спечелите примамлива парична награда и шал на един от двата отбора, участвайте в играта в нашата фейсбук страница БР България. Включете се в нашето преброяване кои са повече – феновете на ЦСКА или на Левски. Вижте условията и очаквайте награди.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, отново ти получаваш предимство да започнеш първи, след като в миналия епизод безапелационно позна поредния хикс, този път в дербито на Манчестър между Юнайтед и Сити.

-Мартин Георгиев: Светците са 3-ти, а сити чак 8-ми, макар и само 4 точки за опонента си – Ерата “Гуардиола” приключи. Вече явно всеки знае как да се противопостави на неговия “possesion” футбол – Х с Юнайтед (0 гола), Х с Уест Бром (1 гол, а Слваен Билич беше уволнен). – Сотън не са такъв тим, но са добри в атака – според мен ще се видят много грешктие на сити ако се играе на контратака – Ман сити имаше почти 3xG в последния си мач но вкара само еди – 7 поредни мача без Х между двата отбора – време е

-Стефан Ралчев: В миналия епизод не успях в опита си да потърся голов хикс на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Белите спечелиха с 2:0 и на практика дерби почти нямаше. В този кръг ще опитам „Хикс“ на Парма – Ювентус за коефициент 5.25 от Ефбет. Парма е отборът с най-много равенства от началото на сезона – 6 от 12 изиграни мача. Последните си 3 двубоя са хиксове. Юве уж постабилизира изявите си, но все още не изглежда така убедителен. Любопитното е, че Старата госпожа също като Парма има 6 равенства от 12 мача до момента – половината от мачовете. И въпреки че няма загуба до момента, то хиксовете наистина тежат на Роналдо и съотборниците му.

Парма е адски непредвидим отбор – преди два кръга тимът на Ливерани поведе с 2:0 като гост срещу Милан и Милан се спаси в добевеното време, стигайки до равенството. От 6-те си домакинства от началото на сезона Парма има само 1 загуба – от Наполи през септември, след това записа победа и забележете – 4 поредни ремита, като последните 3 са 0:0… Юве също има 6 гостувания, от които има 2 победи, но в останалите 4 също записва реми, така че това е още един аргумент да потърся равенството в този мач.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. За ваше съжаление нито един от вас не успя да познае 3 от 4 мача. Седмицата се оказа трудна. От избраните от нас 4 мача сериозно ви подхлъзна френското дерби ПСЖ – Лион, което парижани загубиха, както и срещата Евертън – Челси, която карамелите спечелиха.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Стефан Ралчев
Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен – 2
Евертън – Арсенал – Х
Лацио – Наполи – Х
Лил – ПСЖ – 2

Мартин Георгиев
Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен – Х
Евертън – Арсенал – 1
Лацио – Наполи – Х
Лил – ПСЖ – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри. Повечето бонуси през уикенда са свързани съвсем разбираемо с дербито ЦСКА – Левски.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите част от общ Награден фонд в размер на 1000 лева за предстоящото дерби ЦСКА – Левски. Наградният фонд е разпределен по следния начин – първа награда 600 лева, втора награда – 300 лева, трета награда – 100 лева. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева на минимум коефициент 1.30 преди началото на срещата. В петък от 20:00 часа ще бъди езтеглен жребий за определяне на победителите в играта.

Winbet предлага Двойна награда за дербито между червени и сини. Може да спечелите 50 бонус игри и Бонус залог. Изискването е да направите квалифициращ залог на живо на двубоя ЦСКА – Левски за минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 50 бонус игри за точно определена игра на Pragmatic Play и бонус залог на стойност печалбата, получена от бонус игри. След това трябва да изпълните условията по използване на получения бонус залог.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в немската Бундеслига Леверкузен – Байерн Мюнхен. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P