Шампионска лига отново е тук! Заложихте ли за краен победител?

Стефан Ралчев
Същинската фаза на най-комерсиалния и силен клубен турнир в Европа – Шампионската лига, стартира днес. Мачовете от най-гледаната надпревара отново ще приковат милиони фенове към 32-та участника.

Новият сезон в Шампионската лига стартира с няколко промени. Една от тях е най-любопитна и слага край на дългогодишна традиция. Това е началният час на двубоите, който досега неизменно бе 21:45 (с изключение на някои двубои в Русия или Казахстан). Сега срещите ще бъдат разпределени в нови два часови пояса – 19:55 часа и 22:00 часа.

Иначе форматът остава същият, финалът е на 1 юни 2019 година на „Уанда Метрополитано“ в Мадрид.

Ето и една интересна тема с началото на днешния старт на Шампионската лига. Тя е за краен победител в турнира. Два от родните букмейкъра дават предимство на Манчестър Сити. „Уинбет“ поставя коефициент за трофей на Сити – 5,25, втори е Барселона с 6,50, трети е Ювентус със 7,00. Следват ПСЖ, а Реал Мадрид е чак на пето място с 8,50!

Ефбет прави същото подреждане на топ фаворитите. Коефициентът за трофей на Манчестър Сити е 5,75, шансовете на Барселона са оценени със 7,00, на Юве – 7,75, ПСЖ – 8,50 и т.н.

Любопитното е, че при голмайсторите претендент №1 за приза е Лионел Меси, а не Кристияно Роналдо, който в 6 сезона поред е №1 при стрелците. Ефбет дава коефициент за Меси 8,00, а за Роналдо – 9,25! Уинбет оценява шансовете на аржентинеца с 5,75, а на португалеца с 6,75.

„Бетфеър“ също дава изключително предимство за Манчестър Сити, оценено с коефициент 6,00. Следва Барселона със 7,00 и Ювентус със ставка 8,00. Меси е предвиден като №1 при голмайсторите с коефициент 5,00, а шансовете на Роналдо са оценени едва с 8,00.

Има още стотици варианти за дългосрочни залози в Шампионската лига, така че успех. Не забравяйте, че от днес екипът на „Букмейкър Рейтинги“ натиска газта и ще ви предлага с експертни мнения, препоръки и предложения за мачовете от турнира…

Коефициентите за краен победител в Шампионската лига от Ефбет

Коефициентите за краен победител от Уинбет

Залози за краен победител от Бетфеър

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P