Шампионска лига отново е тук! Заложихте ли за краен победител?

Стефан Ралчев
Същинската фаза на най-комерсиалния и силен клубен турнир в Европа – Шампионската лига, стартира днес. Мачовете от най-гледаната надпревара отново ще приковат милиони фенове към 32-та участника.

Новият сезон в Шампионската лига стартира с няколко промени. Една от тях е най-любопитна и слага край на дългогодишна традиция. Това е началният час на двубоите, който досега неизменно бе 21:45 (с изключение на някои двубои в Русия или Казахстан). Сега срещите ще бъдат разпределени в нови два часови пояса – 19:55 часа и 22:00 часа.

Иначе форматът остава същият, финалът е на 1 юни 2019 година на „Уанда Метрополитано“ в Мадрид.

Ето и една интересна тема с началото на днешния старт на Шампионската лига. Тя е за краен победител в турнира. Два от родните букмейкъра дават предимство на Манчестър Сити. „Уинбет“ поставя коефициент за трофей на Сити – 5,25, втори е Барселона с 6,50, трети е Ювентус със 7,00. Следват ПСЖ, а Реал Мадрид е чак на пето място с 8,50!

Ефбет прави същото подреждане на топ фаворитите. Коефициентът за трофей на Манчестър Сити е 5,75, шансовете на Барселона са оценени със 7,00, на Юве – 7,75, ПСЖ – 8,50 и т.н.

Любопитното е, че при голмайсторите претендент №1 за приза е Лионел Меси, а не Кристияно Роналдо, който в 6 сезона поред е №1 при стрелците. Ефбет дава коефициент за Меси 8,00, а за Роналдо – 9,25! Уинбет оценява шансовете на аржентинеца с 5,75, а на португалеца с 6,75.

„Бетфеър“ също дава изключително предимство за Манчестър Сити, оценено с коефициент 6,00. Следва Барселона със 7,00 и Ювентус със ставка 8,00. Меси е предвиден като №1 при голмайсторите с коефициент 5,00, а шансовете на Роналдо са оценени едва с 8,00.

Има още стотици варианти за дългосрочни залози в Шампионската лига, така че успех. Не забравяйте, че от днес екипът на „Букмейкър Рейтинги“ натиска газта и ще ви предлага с експертни мнения, препоръки и предложения за мачовете от турнира…

Коефициентите за краен победител в Шампионската лига от Ефбет

Коефициентите за краен победител от Уинбет

Залози за краен победител от Бетфеър

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега..
Вход / Регистрация