Гледайте на живо финала в Шампионска лига: ПСЖ – Байерн Мюнхен

Стефан Ралчев
В неделя от 22:00 часа българско време ПСЖ и Байерн Мюнхен ще определят новия победител в Шампионската лига.

PSG-Bayern-TV-Live

Финалът в тазгодишното издание на Шампионската лига е повече от любопитен и интересен. ПСЖ – Байерн Мюнхен спорят за трофея в един напълно различен исторически сезон на най-силния клубен европейски футболен турнир.

Може да гледате мача на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги. Предлагаме ви няколко линка, чрез които напълно безплатно може да наблюдавате мача в пряко предаване.

Гледайте на живо финала ПСЖ – Байерн Мюнхен

Заради пандемията от Коронавирус още през пролетта надпреварата бе временно прекратена и бе подновена едва през лятото. За да бъдат изиграни по-бързо мачовете, част от елиминациите преминаха само в по един мач на неутрален терен (в Лисабон) и така бяха определени двата финалиста.

ПСЖ за първи път в своята история достигна до финал в Шампионската лига. Може би това е логично след почти десетилетие огромни финансови усилия, които вложиха собствениците на клуба. Тимът обаче имаше и късмет да попадне в по-лекия поток по пътя към финала, където отстрани Аталанта (2:1) и РБ Лайпциг (3:0). Докато Байерн Мюнхен мина като на парад през Барселона (8:2), а след това се наложи да победи и Лион с 3:0. Баварците имат 5 трофея от турнира, като има и 5 загубени финала.

В сайта Букмейкър Рейтинги може да гледате изключително разнообразие от мачове на живо, както и други спортни събития напълно безплатно.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P