Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #9 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

podcast-9

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №9 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. И в този епизод ще обърнем внимание на най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите.

Мой гост отново е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев. С него ще минем през вече традиционните рубрики Мач на седмицата, Изненада на седмицата и „Кръстосан огън“. Напомням ви да слушате внимателно „Кръстосания огън“ в края на първата част, защото може да спечелите награда от нашата игра.

Мач на седмицата

В Мач на седмицата ще коментираме поредния мач на националния ни отбор – в неделя срещу Финландия от турнира Лига на нациите. Вече няма смисъл да говорим колко сме изненадани, че българският национален отбор е в ролята на аутсайдер срещу когото и да било. Самият факт, че УЕФА служебно ни нареди да играем контрола с Гибралтар обяснява цялата ситуация във футбола ни. И срещу Финландия сме аутсайдери. Всички букмейкъри дават предимство на гостите, които само преди няколко дни, докато ние играхме контрола с Гибралтар, те победиха Франция с Жиру, Погба, Гризман и останалите, с 2:0 насред Франция. Бет365 определя коефициент 2.10 за победа на Финландия в София, докато единицата в наша полза е 3.75. Уинбет излиза със сходни ставки – 3.70 за единица, 2.16 за двойка. Ефбет дори покачва единицата на 3.85. Букмейкърите дори не вярват, че и двата отбора ще отбележат в мача, давайки сравнително високи ставки около 2.10, а Ефбет дори орпеделя това за коефициент 2.25.

-Стефан Ралчев: Мартине, нека започнем от твоето очакване за двубоя?

-Мартин Георгиев: Докато България играе с Гибралтар, Северна Македония се класира на голямо първенство за пръв път в своята история. Нека обаче не се залъгваме – за това вина има изключително странния регламент на Лигата на Нациите и така два тима от по-долната лига ще играят на Европейско първенство – Словакия и Македония. Тогава не е ли по-добре от нас да сме в по-долно ниво? Никой публично няма да го признае, но според мен България ще се готви да загуби следващите си два мача. Така или иначе ние сме аутсайдери в тях, дори и без “сметките”.

Финландия се бори за промоция в по-горната дивизия, а през седмицата победи Франция с 2:0. Финландия не блести с много индивидуална класа или изявени звезди, но колективът при скандинавските държави е познат на всички ни. Скандинавците са тотален фаворит за мен, не разбирам защо букмейкърите все още ни дават шанс. Ще се възползвам от тези ставки и ще заложа на Х2 + над 1.5 гола на много добър коефициент от 1.98 в Winbet.

-Стефан Ралчев: Вече не смея да търся нищо в полза на България, дори и Гол/Гол. Този път ще търся корнери в срещата – предлагам ви най-ниския възможен вариант за брой ъглови удари – Над 8,5 корнера за коефициент 1.95 от Ефбет. Аргументите ми за тази прогноза са, че и двата отбора не се славят с много красива игра, българските защитници са доста нескопосани в изявите си и като нищо двубоят ще бъде изпъстрен с корнери.

За този мач Winbet е компанията която предлага Бонус в размер на 20 лева за всеки гол на България. За повече подробности слушайте втората част на Подкаста.

Изненада на седмицата

Миналата седмица и двамата с Мартин претърпяхме истинско крушение в рубриката Изненада на седмицата. Марто заложи на двубоя ЦСКА 1948 – Лудогорец, домакините от ЦСКА 1948 да вкарат минимум 2 гола. А крайният резултат 3:0 в полза на гостите от Разград съвсем ясно ви говори за изхода на прогнозата. Аз потърсих равенство между Болоня и Наполи, но и тук стъпих накриво, тъй като гостите от Неапол спечелиха с 1:0. Този път стягаме коланите и се надяваме да бъдем по-успешни, връщайки се към печелившите си серии.

-Стефан Ралчев: Мартине, каква е твоята изненада за уикенда на националните отбори?

-Мартин Георгиев: Моята изненада този път е Швейцария – Испания Х.  Битката за първо място в тази група е жестока, като засега Испания е на върха, но не много убедително. Мачовете на двата тима в последно време са доста ниско резултатни – последните 4 мача на “ла фурия роха” са били с Под 2.5 гола, а това е валидно за последните им 6 гостувания. Последните 5 гомакинска на швейцарците също са с под. 2.5 и всичко ни показва, че и тук ще видим малко голове.

-Стефан Ралчев: Този път обаче аз мисля, че двубоят ще бъде с Над 2,5 гола противно на статистиката от последните мачове.

-Мартин Георгиев:  Испания няма победа при гостувания от 6 мача насам, като 4 от тях са равенства. На Швейцария им трябват точки, ако искат да останат в битката за оценяване в Лига А на Лигата на Нациите. Времената на доминация на Испания отдавна са приключили, като тимът е вкарал само 6 гола в 4-те си мача в този турнир. Швейцария взе голово равенство от Германия като гост и смятам, че има силите да вземе поне точка в тази среща. В официален мач двата тима нямат равенство – време за такова 3.52 в Betwinner.

-Стефан Ралчев: Тази седмица моята изненада е за двубоя от дивизия „С“ в Лига на нациите между Кипър и Люксембург (Х за коефициентг 3.20). За мен доста изнанадващо, но гостите от Люксембург, които само допреди няколко години, наричахме футболно джудже, са фаворити според букмейкърите. Но… фактите са съвсем други, а те са, че Люксембург е на първо място в своята група в Лига на нациите и е много вероятно да се изкачи в дивизия „В“ при още по-силните отбори. Докато Кипър от догодина ще е в най-ниската дивизия „Д“. Тук обаче ще търся изненада и ще избягам от двойката, която според букитата е 2.30 – 2.45. Колебаех се между 1-ца и Х и в крайна сметка залагам на равенство за ставка от 3.20 от онлайн букмейкърът bwin.

Кипър няма победа в последните 9 мача, в които записа 1 равенство и цели 8 загуби. За последните си 9 двубоя Люксембург е с далеч по-добри показатели – 3 победи и 6 загуби. Ако някой ми бе казал преди 10 години, че Люксембург ще победи, когото и да било в Европа, щях сериозно да му се изсмея, но реалността е такава – Люксембург се развива и то доста успешно. И въпреки букмейкърите и статистиката от последните двубои, ще потърся Х-са между двата отбора. Знам, че гостите ще бъдат крайно мотивирани да спечелят, за да атакуват дивизия „Б“, но нека опитаме с равенството.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Четирима регистрираха успеваемост 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за наградата. Този път това са Криси Борисов, Николай Стоев, Любомир Кметски и потребител с акаунт news bg.

След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Николай Стоев. Моля, нека Николай се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Португалия – Франция 2
Италия – Полша 1
Белгия – Англия Х
Швеция – Хърватия 1

Мартин Георгиев
Португалия – Франция X
Италия – Полша 1
Белгия – Англия 1
Швеция – Хърватия X

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

За предстоящата седмица Уинбет ви дава възможност да спечелите Бонус 20 лева за всеки гол на България в двубоя срещу Финландия от турнира Лига на нациите. Изискването е да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на коефициент 1.30 и всеки гол на България ще ви носи бонус от по 20 лева. След това трябва да изпълните условията по превъртане на бонуса.

Bwin ви дава възможност вземете Бонус в размер на 50% до 40 лева след направен минимален депозит от ваша страна в размер на 20 лева. Промоционалният период е до 4 ноември в 23:59 часа. При депозита трябва да използвате Бонусен код, който ще намерите в промо офертата в Букмейкър Рейтинги. Чудесна оферта за предстоящия уикенд и изобилието от спортни събития.

Освен високи коефициенти от Palms bet компанията ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията тук е свързана с двубоя Белгия – Англия от турнира Лига на нациите. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P