Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #8 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Podcast Episode 8

Това се случи миналата седмица. Очакванията са едно, а реалността е съвсем друго нещо. В това се убеди лично моят колега Мартин Георгиев, който сам предизвика съдбата с категоричната си прогноза за убедителна победа на Лудогорец в дербито с Левски. И поради тази причина Мартин повежда колоната на днешния Епизод №8 на Подкаста „Прогнози и бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Аз съм Стефан Ралчев и ви приветствам с добре дошли. Днес отново ще обърнем внимание на най-актуалните мачове от уикенда с нашите прогнози, ще минем през вече традиционните рубрики Мач на седмицата, Изненада на седмицата и „Кръстосан огън“. Напомням ви да слушате внимателно „Кръстосания огън“ в края на първата част, защото може да спечелите награда от нашата игра. Но преди това…

-Стефан Ралчев: Марто, след като сме те подкарали, шегувайки се с твоята прогноза, наказателната акция на Лудогорец срещу Левски изглежда точно толкова наказателна, колкото играта на националния ни отбор в последните няколко години…

-Мартин Георгиев: Да, още като казах тези свои думи предчувствах, че ще ги обсъждаме в този епизод. Трябва да отдадем заслуженото на защитата на Левски, които се представиха много добре, като Лудогорец за поредна седмица на впечатли.

Така и така сме на вълна Лудогорец, нека добавим и какво се случи в четвъртък в Лига Европа. За съжаление и двата български отбора загубиха. В това сякаш нямаше нищо неочаквано, тъй като и букмейкърите ги поставиха в ролята на аутсайдери. Коефициентите за чудо на Лудогорец срещу Тотнъм започваха от 7.50 в Биуин, като може да прочетете Прочетете цялото ревю на Bwin, за да се възползвате от високите коефициенти, които стигаха до 8.40 в Betwinner. А двойката за шпорите варираше около 1.35-1.40. Случи се закономерното и английският тим победи без затруднение. Същото стана и в Швейцария, където Йънг Бойс беше фаворит преди мача с ЦСКА и очакванията на букмейкърите се оправдаха. Единицата на Йънг Бойс бе сведена до около 1.40-1.45, на моменти стигна 1.50, но двойката за „червените“ остана някъде около 6.50 и нагоре.

Мач на седмицата

В Мач на седмицата избрахме дербито от Германия между Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен. Вече обсъдихме Мача на седмицата от миналия епизод Лудогорец – Левски, така че няма да се връщаме на него… И този път имахме колебание кое от двете дербита да включим в Мач на седмицата, Борусия – Байерн или Сити – Ливърпул. Дадохме приоритет на немския мач най-вече заради зловещата форма, в която се намира Байерн Мюнхен. И точно поради тази причина коефициентите за победа на баварците макар и в Дортмунд са от порядъка на 1.78 в Биуин – 1.80 в Ефбет. А единицата за Борусия надхвърля дори 4.00. Букмейкърите понякога могат да бъдат жестоки спрямо такива дербита и уж равностойните отбори.

-Стефан Ралчев: Мартине, какво очакваш от този мач?

-Мартин Георгиев: Байерн е заслужено фаворит, защото е спечелил 4 от последните 6 срещи между двата тима, побеждавайки с 3:2 във финала за Суперкупата. Интересното е, че досега в пъренството, нито един мач на Борусия у дома не е завършил с гол/гол, а това е било факт в 100% от гостуванията на Баварците. Дортмунд е вкарал поне 3 гола в своите последни 3 домакинства, а Байерн е вкарал поне 2 гола в 7 от последните си 8 мача. Очаква ни резултатен двубой, според мен и двата тима ще вкарат доста попадения, като Левандовски и Холанд ще са на линия. Моята прогноза е за това и двата отбора да отбележат 2 или повече гола на ставка от 2.70 в Betwinner.

-Стефан Ралчев: Байерн е в серия от 9 поредни победи във всички турнири, като е вкарал общо 33 гола, почти средно по 4 гола на мач. Сред тях 5:0 над Айнтрахт, 6:2 над Залцбург преди няколко дни в Шампионската лига. Байерн няма равенство от 9 февруари 2020 година (0:0 с Лайпциг). След това до началото на пандемията записа 6 поредни победи. А след това, когато през май се подновиха първенствата, до момента записа умопомрачителните 26 победи и 1 загуба (от Хофенхайм с 1:4), която дойде на старта на новия сезон. Серия от 33 мача без равенство! Не знам дали е нормално, но тук ще добавя нещо, което е още по-странно. Борусия Дортмунд няма равенство от 32 мача във всички турнири (Бундеслига, Купа на Германия и Шампионска лига), последното такова е на 17 декември миналата година 3:3 с Лайпциг. Така стигаме и да мачовете между двата отбора, в които нямат равенство за първенство е от 5 март 2016 година (0:0). Вече почти 15 дербита са без хикс. В този период имат един хикс за Суперкупата 2017 година.

Моята прогноза е Х за коефициент 4.40 от Уинбет. Смятам, че ако има мач, в който към този момент Байерн може да стъпи накриво, това е точно дербито с Борусия Дортмунд.

Изненада на седмицата

А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. Миналата седмица Мартин прогнозира равенство на Нюкасъл – Евертън, но свраките победиха с 2:1. Аз потърсих хикс на Удинезе – Милан с идеята, че Милан ще сбърка, но Златан Ибрахимович вкара за 2:1 и съсипа прогнозата ми.

-Стефан Ралчев:  Мартине, каква е твоята Изненада този път?

-Мартин Георгиев: Моята изненада на седмицата отново ме връща в родното първенство, като смятам да прогнозирам, че ЦСКА 1948 ще вкара над 1.5 гола на Лудогорец. Няма какво да се лъжем, Лудогорец изпитва трудности в защита – само 1 суха мрежа в последните 6 срещи на тима. ЦСКА 1948 вкарва МНОГО голове – 23 вкарани гола в последните 6 мача във всички турнири. Домакините не са губили от средата на септември, а Мартин Камбуров крачи към рекорда на Петър Жеков Много добри футболисти има в състава на новаците – комбинация между опит и младост. Залагам на това ЦСКА 1948 да вкара поне 2 гола на Лудогорец – коефициентът е около 2.75-2.80. Като бих препоръчал и залог за гол/гол и над 2.5 гола на около 2 коефициент.

-Стефан Ралчев: Моята Изненада на седмицата отново е в Италия. Между другото смятам, че в този кръг може да се търсят хиксове на доста от мачовете. И затова избирам един от тях – Болоня – Наполи Х за коефициент 4.30 от Уинбет. Следя Наполи в последните няколко мача. Гледах загубата им от Сасуоло с 0:2 у дома. Мачът се разви доста странно. Сасуоло водеше с 1:0 до края, след това бе отменен гол на Наполи с ВАР в последните секунди. И буквално преди съдията да даде край на двубоя гостите след контраатака вкараха хубав гол за 2:0 и не случайно са на второ място след Милан. Но за Наполи иде реч – отборът имаше мач през седмицата с Риека. Дженаро Гатузо позапази част от играчите, тъй като има резерви откъм представяне в Серия „А“. Болоня обаче е корав и неудобен съперник. Синиша Михайлович почти винаги успява да затрудни съперниците и въпреки 13-ото място отборът има потенциал за малко по-напред в класирането. Болоня също като Наполи, загуби вече у дома от Сасуоло с 3:4, като водеше с 3:1 до 60-ата минута. Болоня има няколко контузени футболисти и дано това не се отрази и на без това по-лимитирания състав сравнен с този на Наполи. И все пак мисля, че домакините можже да устискат равенството.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Мачовете обаче се оказаха доста трудни за всички, включително и за нас. Нито един от вас не успя да регистрира минимум успеваемост 3 от 4 двубоя. Почти никой не прогнозира 2-ка за Арсенал в дербито с Манчестър Юнайтед.

А ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън

Стефан Ралчев
Манчестър Сити – Ливърпул – 1
Валенсия – Реал Мадрид – 2
Аталанта – Интер – Х
Монтана – ЦСКА – 2

Мартин Георгиев
Манчестър Сити – Ливърпул – Х
Валенсия – Реал Мадрид – 2
Аталанта – Интер – 1
Монтана – ЦСКА – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Уинбет ви дава възможност да спечелите Бонус под формата на 20 лева Безплатен залог. Условието е да направите залог НА ЖИВО на футболно събитие във времевия интервал 17:00 часа – 19:00 часа само на 7 ноември. Изискването е квалифициращият залог да бъде за минимум 20 лева на коефициент 1.30. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 20 лева безплатен залог. След това, разбира се, трябва да изпълните условията по използване на безплатния залог.

Bwin ви дава възможност вземете Бонус в размер на 50% до 40 лева след направен минимален депозит от ваша страна в размер на 20 лева. Промоционалният период е до 11 ноември в 23:59 часа. При депозита трябва да използвате Бонусен код, който ще намерите в промо офертата в Букмейкър Рейтинги. Чудесна оферта за предстоящия уикенд и изобилието от спортни събития.

Друга оферта на оператора Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията тук също е свързана с дербито Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: Spotify, PodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P