Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #6 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

podcast-6

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №6 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. И в този епизод ще обърнем внимание на най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите.

Днес сме в малко по-различен състав. Мой гост отново е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев, но имам удоволствието да приветствам и колегата журналист главен редактор на сайта Sportlive BG Иво Вецев. Този път и с двамата ще минем през вече традиционните рубрики Мач на седмицата, Изненада на седмицата и „Кръстосан огън“. Напомням ви да слушате внимателно „Кръстосания огън“ в края на първата част, защото може да спечелите награда от нашата игра.

Мач на седмицата

В Мач на седмицата избрахме с вас Ел Класико, големия сблъсък между Барселона и Реал Мадрид. Букмейкърите дават предимство на Барселона – коефициентите за единица варират от около 2.03 до 2.10, докато двойката се увеличава значително последните часове и стига до нива на 3.60 – 3.62. Прави ми също така впечатление, че е доста нисък коефициентът за Гол/Гол – ставка, която може би мнозина от вас ще потърсят. В Bwin е 1.55, на други места стига до максимум 1.65. В моята видео прогноза за двубоя, която може да намерите в сайта Букмейкър Рейтинги и в Ю Тюб канала ни, отчетох факта, че последните 3 мача изненадващо или не са Под 2,5 гола, а в момента за този пазар ставките са между 2.20 и 2.30… Тоест, букмейкърите отново очакват като че ли Над 2,5 гола, за които коефициентите варират около 1.60. Все пак внимавайте, тъй като вече ви казах – последните 3 Ел Класико са Под 2,5 гола, както и последните 4 от 5 двубоя…

-Стефан Ралчев: Нека започнем с нашия гост Иво Вецев. Иво, какво очакваш от мача с оглед формата на двата отбора, загубите и на двата в последния кръг и поражението, което претърпя Реал Мадрид от Шахтьор в Шампионската лига?

-Иво Вецев: Що се отнася до самия двубой, очаксванията са ми да видим едно интересно дерби. Защото видяхме и малко голове, и скучен двубой в края на миналата година. Дори щях да заспя – нещо, което не ми се вярваше, че ще ми се случи.

-Стефан Ралчев: Мартине, какви са твоите очаквания за двубоя от чисто статистическа гледна точка.

-Мартин Георгиев: Настроението преди мача е такова, че все едно не предстои най-голямото дерби на Европа. Последните 6 мача три пъти са печелили каталунците, а Реал само веднъж. Дербито е напълно равностойно – 73 победи за Реал Мадрид срещу 72 победи за Барселона. Видяхме Реал Мадрид срещу Шахтьор – много подцени мача.

-Иво Вецев: Да не забравяме, че преди пандемията Реал след победата над Барса, падна от Сити и Бетис, не изглеждаха добре нещата. След това ситуацията се промени. Що се отнася до самия мач с Шахтьор – Рамос не игра, а той е лидерът на защитата. Неговият заместник Едер Милитао направи един от най-слабите си мачове. Ще направя няколко прогнози – едната е Гол/Гол и Над 2,5 гола. Мисля, че е време да видим един по-зрелищен сблъсък. Искам да обърна внимание на десния бек на Реал Мадрид, който и да е той. В последните 4-5 мача в Ел Класико десният бек винаги получава картон – нещо, което може да помогнем на нашите слушатели. За краен изход в последните мачове залагам на по-високата ставка, а и ще вложа малко фенско пристрастие и затова ще кажа – 2-ка за Реал Мадрид.

-Мартин Георгиев: Моята прогноза няма да се хареса на феновете на Реал Мадрид. Аз залагам на победа на Барселона за коефициент 2.00. Смятам, че все пак Барселона има Меси все още.

-Стефан Ралчев: Без да сме се наговаряли, моята прогноза е Лионел Меси да отбележи по всяко време гол. В моята видео прогноза в сайта такава е прогнозата – коефициентът е 2.15. Меси не е вкарвал гол в Ел Класико от 6 май 2018 година, тогава се разписа при равенството 2:2. Последваха две години и половина, в които аржентинецът няма гол. Вероятно този факт може да ви се стори странен, но да няма гол над две години е повече от странен.

За този мач българският букмейкър Winbet дава възможност да спечелите Бонус, равен на минутата на последния отбелязан гол. А ревю на Palms bet има цели 2 оферти за битката – едната е Бонус за всеки гол на Меси и Бензема, другата е Бонус от Безплатна игра. За повече подробности слушайте втората част на Подкаста за детайли по промоциите.

Изненада на седмицата

А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. След четири поредни успеха серията на Мартин Георгиев приключи. Петият опит се оказа неуспешен. В понеделник в извънредния ни епизод той прогнозира Х на Динамо Киев – Ювентус в Шампионската лига, но Старата госпожа спечели двубоя в украинската столица. Аз бях доста по-близо, тъй като предвидих Х между Зенит и Брюж като допълнение двоен шанс Х2. В крайна сметка равенството се запази до 93-ата минута, когато гостите вкараха за 2:1 и така поне спасиха двойния шанс.

-Иво Вецев: Имам един много приятен двубой, който съм си харесал от Испания. Хетафе – Гранада. Това, което обмислям, е Х Първо полувреме/ 1 Второ полувреме. Гранада за първи път играе в Европа, имаше тежко гостуване на ПСВ Айндховен и не очаквам чисто физически отборът да издържи, въпреки че играе на прилично ниво. Коефициентът за Х/1 е 4.35.

-Мартин Георгиев: Аз тази седмица залагам на Манчестър Юнайтед – Челси, дербито на кръга в Англия. Моята прогноза е 1 с хендикап -1,5 гола за коефициент 4.40. 

-Стефан Ралчев: Аз търся изненада на двубоя Царско село – Локомотив Пловдив от родната Ефбет лига. Моята прогноза е Х за коефициент 3.35. Моето мнение е, че Локомотив Пловдив е временен лидер заради супер колебливото представяне на Лудогорец и ЦСКА, а не заради страховита форма или страхотни мачове, изключая победата над Берое в Стара Загора, която бе заслужена. Очаквам труден мач за смърфовете срещу Царско село в София. Любослав Пенев научи отбора да играе за резултат и да бъде дисциплиниран. Головата разлика 7:4 говори сама по себе си – Царско село е третият тим с най-ниска резултатност, но и лидер по допуснати голове – само 4. През седмицата Царско село отстрани лидера във Втора лига Кариана Ерден за Купата и то като гост – успех, който не бива да се подценява. Преди това добавям равенството срещу Лудогорец в Разград и победата с 1:0 срещу Черно море. Така в 3 поредни двубоя Любо Пенев и футболистите му нямат загуба. Момчил Цветанов ще липсва на Локомотив Пловдив. Смърфовете направиха 0:0 в Пловдив срещу Арда в отложен мач и съм убеден, че настроението не е приповдигнато с оглед очакването на всички Локомотив да победи и дори да дръпне в класирането. Допълнителен съвет към онези, които ще търсят голове в двубоя. Имам усещане, че този път срещата може и да попадне в графата Над 2,5 гола. Твърде много станаха мачовете на Царско село с малко голове. А една такава серия все някога приключва…

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод – те се увеличават с всеки изминал епизод на Подкаста. Време е да обявим и победителя. Двама регистрираха успеваемост 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за наградата. Този път това са Кристиян Димитров и Светослав Робев. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Светослав Робев. Той се справи безупречно с 2 на Юнайтед срещу ПСЖ, 1 на Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид, 2-ка на Аякс – Ливърпул, избяга му единствено срещата Лудогорец – Антверп.

Моля, нека Светослав се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев

Дортмунд – Шалке – 1
Левски – Черно Море – 1
Арсенал – Лестър – Х
Дженоа – Интер – 2

Иво Вецев

Дортмунд – Шалке – 1
Левски – Черно Море – Х
Арсенал – Лестър – 1
Дженоа – Интер – 2

Мартин Георгиев

Дортмунд – Шалке – 1
Левски – Черно Море – 2
Арсенал – Лестър – Х
Дженоа – Интер – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

За предстоящата седмица Уинбет ви дава възможност да спечелите Бонус от Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид. Бонусът е равен на минутата на последния отбелязан гол в срещата. Например, ако последното попадение е отбелязано в 50-ата минута, вашият Бонус е в размер на 50 лева. Изискването е да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на коефициент 1.30 преди началото на двубоя. След отбелязването на последния гол в дадената минута, ще получите бонуса, а след това трябва да изпълните условията по превъртане на бонуса.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията тук също е свързана с дербито Барселона – Реал Мадрид. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

И още една промоция от Палмс Бет за Ел Класико – Бонус 10 лева за всеки отбелязан гол от Лионел Меси или Карим Бензема. Изискването е да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева преди мача и всеки гол на Меси или Бензема ще ви донесе по 10 лева. След това букмейкърът е определил условия, които трябва да изпълните, за да изтеглите бонус сумата и евентуалните печалби от нея.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg. Пишете ни в онлайн чата, коментирайте или питайте в секцията за въпроси. Абонирайте се за Ю Тюб канала ни Букмейкър Рейтинг, присъединете се към специализираната група „Спортни прогнозни от известни експерти“ във Фейсбук или ни намерете Букмейкър Рейтинги в Туитър.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodbeanPodomaticSoundcloudSpreakerBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P