Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #5 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №5 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Този път имаме удоволствието да направим един извънреден епизод заради старта на Шампионската лига, както и българското участие в групите на Лига Европа през седмицата. Отново ще обърнем внимание на 7 от най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите.

Днес мой гост и събеседник е колегата Мартин Георгиев, бетинг експерт и анализатор от екипа на Букмейкър Рейтинги. С него ще минем през вече традиционните рубрики Мач на седмицата, Изненада на седмицата и „Кръстосан огън“. Напомням ви да слушате внимателно „Кръстосания огън“ в края на първата част, защото може да спечелите награда от нашата игра.

Здрасти, Мартине, добре дошъл отново в нашия подкаст.

Мач на седмицата

В Мач на седмицата избрахме с теб завръщането след 10-годишна пауза на ЦСКА в групите на Лига Европа. Червените посрещат румънския Клуж в четвъртък на Националния стадион Васил Левски и се стягат за битка. Нека преди да коментираме двубоя да кажа, че букмейкърите към този момент, когато записваме подкаста (понеделник привечер), смятат ЦСКА за лек фаворит, давайки коефициенти за единица около 2.65 – 2.70, а в Бет365 победата за ЦСКА получава дори 2.45 срещу 2.87 за румънците.

-Стефан Ралчев: Мартине, Какво би казал като начало за този мач? ЦСКА отново не победи в 5-ти пореден мач в първенството, но пък записа 4 поредни победи в Европа. Феновете от една страна очакват европейският поход да продължи с добро представяне в групите на Лига Европа, но от друга страна шампионатът някак си остана на заден план?

-Мартин Георгиев: Колегата Ники Александров каза, че ЦСКА в Европа сякаш е различен тим в Европа и това се видя срещу Берое. Видя се обаче, че Стамен Белчев тотално ротива състава. Букмейкърите дават предимство за ЦСКА, но за мен това е така, тъй като червените са домакини. Иначе равностоен мач.

-Стефан Ралчев: Това, което ми прави впечатление, е че букмейкърите не очакват много голове. Ставката за Под 2,5 гола е едва 1.58, а за Над 2,5 гола минава 2.30. Надявам се ЦСКА да се представи така, както игра второто полувреме срещу Базел. Тогава това бе игра, която може да се сравнява с представянето на средно европейски отбори. Притеснението ми идва от факта, че ЦСКА допуска много грешки в защита, към този момент има прекалено много офанзивни футболисти, но не и вътрешен полузащитник, който да дирижира играта в средата на терена, а това се отразява и на защитата.

-Мартин Георгиев: Аз това, което съм забелязал, е, че ЦСКА се справя срещу отбори от неговата класа или дори по-добри. Давам пример мачовете с Лудогорец и Базел. Срещу Сайрънс – много слабо представяне, срещу Етър – много слабо представяне. И смятам, че Стамен Белчев залага на скоростта по крилата, а и сега с новите попълнения от Уотфорд има доста опции. Моята прогноза е комбинация двоен шанс 1Х и Над 1,5 гола за коефициент около 2.00.

-Стефан Ралчев: Моята прогноза за двубоя е Гол/Гол за коефициент 1.95 – 2.00. Аргументите ми са, че ЦСКА допуска адски много грешки в защита, а в офанзивен план има достатъчно изпълнители да реализира минимум едно попадение. Излишно е да сравняваме предишните участия на ЦСКА в групите, тъй като бяха доста отдавна, но е добре да спомена, че Клуж има 3 участия в групите на Шампионската лига, а това ще бъде и 3-то участие в групите на Лига Европа. Отборът е воден от Дан Петреску и е много опитен с присъствието на доста опитни футболисти. Миналият сезон Клуж стана шампион на Румъния, но отпадна по пътя към групите на Шампионската лига. Продължи участието си в квалификационните кръгове на Лига Европа и елиминира Юргорден и Купс Куопио, за да стигне до групите на Лига Европа.

За този мач УинБет онлайн дава възможност да спечелите Бонус за всеки гол на ЦСКА, но за поведе подробности слушайте втората част на Подкаста.

Изненада на седмицата

А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. След четвъртия пореден успех на Мартин Георгиев скоро време рубриката би трябвало да получи ново име „Рубриката на Мартин“… В миналия епизод в петък Мартин даде поредната си вярна прогноза за равенство между Евертън и Ливърпул.

-Така че, Мартине, заповядай с новата си изненада на седмица… И ако продължаваш в същото темпо, да инвестираме по-сериозни финанси…

-Мартин Георгиев: Този път моята изненада е Динамо Киев – Ювентус (Х). Напрежението върху мен всяка седмица става все по-голямо. Ювентус не ми харесва тази година въпреки че симпатизирам на Андреа Пирло основно като футболист. Юве се издъни срещу Кротоне, който нямаше точка от началото на сезона. Роналдо не игра, а в допълнение още няколко души няма да вземат участие в Киев. Схемата на Юве 3-4-3 е доста странна.

-Стефан Ралчев: Аз търся изненада на двубоя Зенит – Брюж. Моята прогноза е Х за коефициент 4.10, като за да се застраховате, ако не искате да стреляте директно с равенството, може да играете Х2 на коефициент около 2.25-2.30. Срещат се временните лидери в Русия и Белгия и някак си имам усещането, че Брюж няма да загуби гостуването в Русия. Взимам под внимание ниските температури в Санкт Петербург макар да сме още средата на октомври. Прогнозата за времето утре по-рано вечерта, тъй като мачът е от 19:55 часа, е усещане за около 0 градуса. Но някак си отмина онова време, в което преди 20 и повече години Спартак Москва и Динамо Киев се възползваха доста пъти от студовете особено през ноември и декември. Сега все си мисля, че това не е основен фактор. За Зенит това е 8-мо участие в групите на Шампионската лига, като най-доброто постижение е 3 пъти излизане и 1/8-финал. Брюж също записва 8-мо участие в груповата фаза, но никога не е излизал от нея. През миналия сезон Брюж с едва 3 точки завърши на 3-то място и продължи в Лига Европа, докато парадоксът е, че Зенит със 7 точки остана последен в своята група. Руският тим победи и Лион, и Бенфика у дома, но сега считам, че Брюж е в по-добра форма в сравнение с миналия сезон. Любопитното е, че и Зенит, и Брюж записаха последните си загуби през август. От тогава в 6 поредни мача нямат поражение във вътрешните си първенства.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод – те се увеличават с всеки изминал епизод на Подкаста. Време е да обявим и победителя. Това е Владица Алексов, който единствен позна 3 от 4-те знака на мачовете. Той се справи безупречно с 1 на Ман Сити – Арсенал, Х на ЦСКА – Берое, 1 на Наполи – Аталанта, избяга му единствено 2-ката на Хетафе – Барселона, тъй като каталунците претърпяха поражение.

Моля, нека Владица се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев

ПСЖ – Манчестър Юнайтед – Х
Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид – Х
Аякс – Ливърпул – Х
Лудогорец – Антверп – Х

Мартин Георгиев

ПСЖ – Манчестър Юнайтед – 1
Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид – 1
Аякс – Ливърпул – Х
Лудогорец – Антверп – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

За предстоящата седмица Уинбет ви дава възможност да спечелите Бонус 20 лева за всеки гол на ЦСКА срещу Клуж. Изискването е да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на коефициент 1.30 и всеки гол на ЦСКА ще ви носи бонус от по 20 лева. След това трябва да изпълните условията по превъртане на бонуса.

Отново Уинбет предлага още една възможност. Може да спечелите Бонус 50 лева за Казино на Живо, ако направите залог за минимум 20 лева На Живо на двубоя ПСЖ – Манчестър Юнайтед във вторник вечер в Шампионската лига. Изискването за квалифициращия залог е минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30. След това ще получите 50 лева Бонус, като трябва да изпълните условията по превъртане му.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg. Пишете ни в онлайн чата, коментирайте или питайте в секцията за въпроси. Абонирайте се за Ю Тюб канала ни Букмейкър Рейтинг, присъединете се към специализираната група „Спортни прогнозни от известни експерти“ във Фейсбук или ни намерете Букмейкър Рейтинги в Туитър.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodbeanPodomaticSoundcloudSpreakerBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P