Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #13 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Episode-13

Сякаш стана традиция да започваме по този начин. Колегата Мартин Георгиев влезе в ролята на терминатор и елиминира една по една почти всички свои прогнози. Този път откриваме с хубав хикс на 3.75 между Фрайбург и Гладбах, както и безапелационна победа на Тотнъм в дерби, което винаги може да обърка всякакви прогнози. Надявам се сте играли прогнозите на Мартин, защото ги поваля като мишени пред великата ни Мария Гроздева. Здравейте, аз съм Стефан Ралчев, а вие слушате епизод №13 на Подкаста „Прогнози и бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

-Стефан Ралчев: Марто, здравей. Още веднъж вече и в ефир, поздравления за добрата ти работа в миналия епизод…

-Мартин Георгиев: Да, миналия епизод бе добър за мен, надявам се и този епизод да бъде също толкова добър.

-Стефан Ралчев: Правим бърз обзор на случилото се в последните дни, в които българските отбори ЦСКА и Лудогорец изиграха последните си мачове в Лига Европа. Червените бяха в ролята на аутсайдер срещу Рома, получавайки коефициент над 4.00 за победа, докато двойката за вълците бе оценена с около 1.90. Въпросът бе дали ЦСКА ще успее да вкара първия си гол в групите… Не само че вкара, а го направи три пъти, победи с 3:1, което едва ли беше очаквано и така високите коефициенти се случиха. Въпреки липсата на попадения да момента, букмейкърите дадоха по-ниския коефициент за пазара „Гол/Гол“ – около 1.70, в Betwinner дори бе 1.76 няколко часа преди мача.

Лудогорец изненадващо или не, но бе аутсайдер срещу ЛАСК и то у дома. Не се бе случвало от доста години разградчани да са в такава позиция особено, когато играят срещу напълно средноевропейски противник. Лудогорец получи 3.44 в Мелбет за успех, докато ЛАСК пристигна със ставка около 2.00 за двойката. В този мач бе доста нисък коефициентът за Гол/Гол – 1.51. Тази ставка излезе, но това не бе важно. Неприятното бе, че Лудогорец записа 6-та поредна загуба от 6 мача и от тук нататък според мен ще се случват доста любопитни неща в клуба, но нека видим… И не говоря само заради слабото представяне в Европа.

А сега е време да преминем към рубриката

Мач на седмицата

В Мач на седмицата избрахме с теб нещо по-различно. Мисля, че за да бъдем актуални единственото събитие, което вълнува спортна България, е в събота вечерта в Лондон. Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев. Каквото и да говорим е напълно ясно, че Антъни Джошуа е големият фаворит в двубоя – най-вече на букмейкърите. Погледнете само за какви високи коефициенти от Palms bet говорим – 1.06 за победа на Джошуа и над 8.00!!! за Пулев, Winbet е единственият букмейкър, който дава 1.09 срещу 6.20, Бетуинър 1.10 срещу 7.80. Пазарите Джошуа да победи с „Нокаут или технически нокаут“ варират около 1.30.

Но стига с коефициенти и числа, нека обсъдим какво може да се случи на ринга в събота вечер в Лондон. Мартине, какво очакваш от двубоя, като че ли най-важният въпрос е какви са шансовета на Кубрат Пулев?

-Мартин Георгиев:

-Стефан Ралчев: Без да съм специалист по бокс, смятам, че Джошуа има пролуки в защитата и то доста особено срещу ляв прав, нито срещу десен прав. Кобрата може да обърне мача, ако нанесе още в началото силен удар. Другото, което наблюдавам в последните дни в английските форуми, че  някои хейтъри го наричат страхливец. И имат право донякъде. Това пролича най-много срещу Анди Руис. Антъни Джошуа се паникьоса до въжетата, след като бе засипан с удари от мексиканеца. А това не го беше очаквал. В интервю на Детелин Далаклиев пред Букмейкър Рейтинги обаче нашият световен шампион каза, че не винаги фигурата е гаранция за краен успех. Той похвали Анди Руис, казвайки, че е бил много бърз с ръцете и е направил нещо, което Джошуа не е очаквал, а именно – да го притисне до въжетата. За мен важна ще бъде и издръжливостта – до момента от 24 мача, англичанинът е изиграл едва три над 10 рунда. Докато Кубрат Пулев има доста пълни срещи.

Моята прогноза е Над 6,5 рунда в мача за коефициент 1.73 от Палмс Бет.

Важно, за онези, които се интересуват къде може да гледат двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Единственото място е интернет стрийминг платформата DAZN, която държи правата за събитието на територията на България. До петък следобед нито една българска телевизия не бе обявила, че ще излъчва двубоя на живо, така че тази платформа е единственият ви вариант. В Букмейкър Рейтинги може да намерите статия с детайлно описание как да се регистрирате в платформата. А за да ви улесним в нашия Ю Тюб канал има ВИДЕО как да се регистрирате в DAZN, за да гледате боксовия мач. Регистрацията отнема буквално 2-3 минути, така че следвайте стъпките от видеото, за да нямате проблеми и да може да наблюдавате срещата.

За боксовата среща има доста бонус оферти на различните букмейкъри, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката:

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, отново ти получаваш предимство да започнеш първи, след като в миналия епизод безапелационно позна хикса на Фрайбург – Гладбах.

-Мартин Георгиев: Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити (Х за коефициент 4.20 от Betwinner). Скандален Манчестър Юнайтед, абсолютно непостоянен – този тим е мистерия дори за най-големите разбирачи и професионалисти.  Двата тима са на 6 и 7-мо място, което е нетипично, по принцип в това дерби поне 1 от двата тима е на челно място в класирането. Определено и в Сити има проблем, като считам, че Гуардиола се изчерпа начело на Сити – дори с многото хвърлени пари, защитата изглежда все така колеблива, а напоследък и нападението не се справя както трябва. Оле Гунар Солскяер надиграва тактически в паоследните няколко срещи Гуардиола – Юнайтед имат 3 поредни сухи мрежи срещу Сити, а червените дяволи не са губили от Сити в редовното време в последните 4 среи между двата тима.

-Стефан Ралчев: В миналия епизод ударих сериозна греда в опита ми да потърся изненада на Ботев Пловдив – ЦСКА в „Изненада на седмицата“. Червените изиграха може би един от най-добрите си мачове в България през есента и спечелиха с 3:0. Така че се надявам да взема реванш с изненадата ми този епизод. Предупреждавам, че този път наистина ще преследва малко по-висок коефициент за онези от вас, които ще включат мача в система или ще играят изненади. Прогнозата ми за двубоя Реал Мадрид – Атлетико Мадрид е Х и двата отбора да отбележат за коефициент 4.50 от Bwin. Имам чувството, че двубоят ще завърши 1:1

В последните 6 мача в Ла Лига двата отбора са фиксирали 4 равенства и 2 победи за Реал Мадрид. Атлетико Мадрид няма победа за първентво над Реал от 2015 година. Не е както срещу Барселона преди няколко кръга, когато този период бе още по-дълъг, но и тук фактът не е по-малко изненадващ. Атлетико има претенции и успява да се конкурира с Реал и Барса, а се оказва, че няма победа над Реал за първенство от 5 години.

Интересното също така е, че в последните 6 двубоя само за първенство има 3 равенства 0:0 и едно 1:1. Така че ако се доверите на моята прогноза „Гол/Гол и хикс“ имате 4.50, а ако искате нещо още по-високо – „Без гол“ за 7.50 отново от Биуин.

И за финал, Атлетико Мадрид е лидер в класирането с 26 точки, Реал Мадрид е 4-ти с 20, но и с мач повече. Въпреки колебливото представяне на белия балет и въпреки лидерството на Атлетико Мадрид, букмейкърите така и не се доверяват на отбора на Чоло Симеоне. Реал Мадрид е фаворит преди двубоя. Но имайте едно на ум – Атлетико Мадрид удари Барселона и счупи дългогодишна негативна традиция. Дали сега не е ред и на Реал Мадрид?!

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Тази седмица едва трима регистрираха успеваемост 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за наградата. Поздравления за всички тях. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Христомир Петков.

Моля, нека Христомир се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Стефан Ралчев
Евертън – Челси – Х
ПСЖ – Лион – 1
Царско Село – Левски – Х
Дженоа – Ювентус – Х

Мартин Георгиев
Евертън – Челси – Х
ПСЖ – Лион – 1
Царско Село – Левски – Х
Дженоа – Ювентус – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри. Повечето бонуси през уикенда са свързани съвсем разбираемо с най-чаканото събитие, именно Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 5 лева Безплатен Залог и 10 FREE SPINS за всеки изигран рунд в срещата между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева преди началото на срещата на двубоя Антъни Джошуа – Кубрат Пулев.

Winbet предлага изключително предложение по повод топ чаканата битка за годината – до 50 лева Бонус Залог при губещ залог за победа на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Трябва да направите квалифициращ залог САМО за победа на Кубрат Пулев. При губещ залог (тоест, при негова загуба), получавате бонус в същия размер, но до 50 лева. Тоест, ако заложите 20 лева за победа на Кубрат Пулев, но залогът е губещ, получавате Бонус 20 лева. След това трябва да изпълните условията по приемане и използване на получения бонус.

Отново Уинбет има още един бонус за боксовото зрелище – 50 лева Бонус Залог за последните 50 клиента със залог На Живо на срещата Джошуа – Пулев. Уточнявам, офертата е за последните 50 клиента, които направят квалифициращ залог на събитието – само те ще получат Бонус Залог 50 лева. За целта трябва да направите квалифициращ залог на стойност 20 лева на минимален коефициент 1.30 на живо на двубоя.

А сега нека преминем към офертите, свързани с футболните събития.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с мадридското дерби в Ла Лига Реал Мадрид – Атлетико Мадрид. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.
За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P