Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #10 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №10 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. И в този епизод ще обърнем внимание на най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите. Мой традиционен гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев.

Мач на Седмицата

В Мач на седмицата избрахме Атлетико Мадрид – Барселона. Естествено, че тук трябваше да коментираме ЦСКА – Левски, но положителните тестове на Герена отложиха срещата. Не че Ковид не е основна тема и преди испанския мач, тъй като Луис Суарес е с положителен тест и така първия му сблъсък срещу бившия отбор се отлага във времето. Преглед на ситуацията малко повече от 24 часа преди двубоя показва, че Барселона влиза в ролята на фаворит поне според букмейкърите. Bet365 дава предимство на каталунците – 2.37 за тяхна победа, докато 1-цата за Атлетико Мадрид е оценена с 2.90. Същата ставка за дюшекчиите дава и Ревю за Bwin, докато в този букмейкър 2-ката е оценена на 2.40.

Като начало на дискусията бих предложил на нашите слушатели да обърнат внимание към следния факт, който вероятно ще бъде изненадващ за всички. Изненадващ, защото със сигурност очаквате в този двубой Атлетико Мадрид да има победа по-скоро. Но как ще реагирате, когато ви кажа, че последният успех на Атлетико за първенство срещу Барселона е от 14 февруари 2010 година с 2:1? Да, точно така – това е последният успех на Атлети. След това дюшекчиите дори 2 пъти отстраниха Барселона в Шампионска лига, имат и една победа за Суперкупата тази година, но е факт, че в Ла Лига нещата стоят доста тревожно за тях.

-Стефан Ралчев: Мартине, кой ще победи в този двубой?

-Мартин Георгиев: Кой ще победи – не знам, но мисля, че Барселона няма да победи, тоест аз клоня към 1Х. Чоло Симеоне е направил за пореден път много добър състав. Знаем всички за защитата, а според мен Ян Облак в момента е най-добрият вратар в света.

-Стефан Ралчев: Барселона играе страшно много на приливи и отливи. Игра безобразно срещу Реал Мадрид, след това изнесе прекрасен мач в свой стил срещу Ювентус и победи с 2:0 в Шампионска лига. Обръщам внимание и на следния факт – всички 10 от последните 10 двубоя между двата отбора има 4 или повече картона. Барса спечели само 1 от последните си 5 двубоя в Ла Лига.

За този сблъсък Bwin ви дава възможност да спечелите 50 лева, но за повече детайли по промоцията слушайте втората част на Подкаста.

-Мартин Георгиев: Моята прогноза за двубоя е 1Х и Под 4,5 гола за коефициент 1.80 в Winbet ревю.

-Стефан Ралчев: Съгласен съм с твоята прогноза, но само с частта откъм головете. Предполагам, че няма да има много попадения, но моята прогноза за Гол/Гол е 1.65 в Биуин.

Изненада на седмицата

А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. Миналата седмица Мартин се върна по пътя към успешните прогнози и безапелационно удари „хикса“ на Швейцария – Испания в Лига на нациите, който бе оценен от букмейкърите с около 3.50 и нагоре. Аз бях на прав път в мача Кипър – Люксембург, като казах, че гостите нелогично за мен са в ролята на фаворити. Прогнозирах Х, но Кипър спечели.

-Стефан Ралчев: Мартине, предполагам си подготвил пореден удар за нашите слушатели…

-Мартин Георгиев: Моята изненада в този кръг е Тотнъм – Манчестър Сити (1Х и Над 2,5 гола) за феноменалния за мен коефициент 3.60. Тотнъм е втори във временното класиране, докато Сити е на 10-то място. Тотнъм влиза като фаворит в двубоя.

-Стефан Ралчев: Аз съм твой противник в тази прогноза, тъй като симпатизирам на Хосеп Гуардиола. Манчестър Сити постабилизира изявите си в последните мачове, но тези дълги паузи за национални отбори много често оказват негативно влияние. Смятам, че в двубоя е твърде вероятно да има Под 2,5 гола. Сити вкарва изключително малко попадения – само 10 в 7 двубоя. Изненадващо или не, последните 5 срещи на Сити завършват с под 2.5 гола, това е факт и в последните 3 домакинства на Тотнъм срещу гражданите.

-Стефан Ралчев: Този уикенд аз търся изненада на двубоя Верона – Сасуоло (Х). От известно време следя изявите на Сасуоло и точно по мой вкус няма да се откажа да ги дебна, докато не направят грешка. Сасуоло заедно с Милан и Ювентус са единствените три отбора в Италия, които нямат загуба от началото на сезона. Според мен това не е съвсем в реда на нещата и много скоро, може би и още в този мач Сасуоло ще допусне поражение. Верона е в серия от 4 поредни мача без загуба, като в тази серия влизат равенство на Сан Сиро срещу Милан и равен срещу Ювентус. Така че тимът има абсолютно всички аргументи поне за равен и срещу Сасуоло. Въпросът е 1 или Х – аз избирам равенство за по-високия коефициент 3.85, който дава Betwinner.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Четирима регистрираха успеваемост 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за наградата. Този път това са Виктор Божинов, Димитър Александров, Иван Иванов и Христомир Петков. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Иван Иванов.

Моля, нека Иван Иванов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

Преди да се насочим към новите 4 мача за този уикенд, припомням, че миналата седмица се справих почти на 100% с моите прогнози в тази рубрика. Регистрирах успеваемост 3/4 , като ми избяга само Белгия – Англия. Прогнозирах Х, а Белгия победи.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън

Стефан Ралчев:

Херта – Борусия Дортмунд – Х
Наполи – Милан – Х
Ливърпул – Лестър – 1
Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948 – Х

Мартин Георгиев:

Херта – Борусия Дортмунд – 2
Наполи – Милан – 2
Ливърпул – Лестър – Х
Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948 – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

За предстоящия уикенд Bwin ви дава възможност вземете Бонус в размер на 50% до 40 лева след направен минимален депозит от ваша страна в размер на 20 лева. Промоционалният период е до 25 ноември в 23:59 часа. При депозита трябва да използвате Бонусен код, който ще намерите в промо офертата в Букмейкър Рейтинги. Чудесна оферта за предстоящия уикенд и изобилието от спортни събития.

Друга оферта на букмейкъра Palmsbet ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията тук е свързана с дербито Атлетико Мадрид – Барселона. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Палмс Бет ви посреща с още една нова игра – „Залог х10“. Трябва да познаете резултата от 3 зададени мача от букмейкъра и сами да изберете какъв залог да поставите. При познати 3 мача умножавате х10 вашия залог. Например, ако сте заложили 10 лева и познаете 3-те мача, печелите 100 лева. А за този уикенд участието в играта „х10“ може да ви донесе до 500 Безплатни Завъртания. Броят им зависи от вашия залог – ако направите такъв между 10 и 20 лева, получавате 10 „Врътки“, ако направите залог между 20 и 40 лева, получавате допълнителни 20 Безплатни Завъртания и т.н.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P