Предложения за високи коефициенти: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #26 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №26 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Този уикенд за разлика от миналия няма толкова много дербита не само в България, а и в Европа. Но въпреки това в някои от първенствата става все по-интересно.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев, с който ще анализираме и прогнозираме някои от двубоите, както и ще чуете актуалните предложения от букмейкърите за уикенда.

-Стефан Ралчев: Мартине, здравей. Да се отправяме директно към това, което направихме в миналия епизод. Тогава стартирахме нещо ново и поне според мен доста атрактивно за нашите слушатели.

Ето, че когато са замесени пари, нещата коренно се променят и стрелям ударно. Припомням ви, че въведохме парично измерение на нашата успеваемост – залог от 10 лева на всеки мач, който прогнозираме. Всеки епизод ще изчисляваме дали сме на плюс или минус от предишния епизод на подкаста, както и ще правим генерално класиране. Така в края на сезона ще видим кой от нас двамата какви пари е заработил с прогнозите си.

В миналия епизод регистрирах успеваемост 4/6 от всичките си прогнози. Един от ударите ми бе наистина стойностен – коефициент 5.50 за равенство първото полувреме на Байерн – Борусия Дортмунд и крайна победа за Байерн. Хванах и хикса между ЦСКА и Локомотив Пловдив, който бе на коефициент 3.75. Така само за миналия епизод излязох с +73 лева, а общата ми сума от двата епизода до момента е плюс 77 лева. Така дръпнах поне с една обиколка на Марто и съм на път да го затворя с втора…

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Този уикенд наистина е доста постничко откъм големи дербита. Отново сме в Англия, но само заради причината, че Арсенал – Тотнъм е единственият по-интересен двубой. Да, играят седмият срещу десетия, но дербито на Лондон винаги е представлявало интерес. А и в този случай и двата отбора понапипаха ваксата в последните мачове и стабилизираха изявите си.

Букмейкърите дават леко предимство за Арсенал. Winbet например определя ставка 2.50 за победа на домакина Арсенал срещу 2.90 за Тотнъм, Палмс Бет дава 2.59 срещу 2.73, Ефбет се спира на 2.60 срещу 2.90. Може би тук си заслужава да се погледне и пазара Гол/Гол, който варира около 1.62 в Палмс Бет, 1.65 в Уинбет и стига до 1.74 в Betwinner.

-Мартин Георгиев:

  • И двата тима влизат в дербито с победи в Лига Европа – тази на Тотнъм бе сравнително по-лесно, но на каква цена? Хари Кейн се контузи в края и освен ако това не е някакъв психологически трик на Жозе Моуриньо, то нападателят едва ли ще е на 100%
  • Арсенал вкара три уникални гола срещу Олимпиакос, но отново допусна глупава грешка в защита – 7 от последните 14 гола допуснати от артилеристите са заради индивидуални грешки в защита.
  • Това не е добра новина за Артета, след като срещу него излизат Сон, Бейл и потенциално Кейн. Защитата на Моуриньо също не е от най-брилянтните и особено бековете ще си имат проблеми срещу Букайо Сака, който е феноменален играч.
  • Тотнъм са вкарали поне 2 гола в 5 от последните си 6 мача срещу Арсенал, като този мач завърши наравно. Последната победа на Арсенал срещу шпорите пък е в края на 2018-та с 4:2 на Емиратс
  • И двата тима имат слаби защити, но и двата отбора са способни да вкарат от всевъзможни положения, така че за мен най-логичното е да има голове
  • Арсенал няма победа над Тотнъм от декември месец 2018 година, това са повече от 2 години, в които шпорите записаха 3 победи и 2 равенства.

Моята прогноза е „Двата отбора да отбележат и Над 2,5 гола“ за коефициент 2.12 @ Palms Bet

-Стефан Ралчев: Моята прогноза за този мач е Х2 и Под 3,5 гола за коефициент 2.20 от Ефбет. Смятам, че спестявайки едно пътуване, шпорите ще имат малко повече почивка и няма да загубят двубоя срещу Арсенал. А и си мисля, че Арсенал ще съсредоточи усилия предимно в Лига Европа до края на сезона, опитвайки се да спечели турнира по някакъв начин.

За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Моята изненада този път е от българското първенство, защото съм обещал на нашите слушатели, че винаги, когато имаме възможност, ще му обръщаме внимание. Спирам се на двубоя Ботев Пловдив – ЦСКА 1948. Моята прогноза е Х за коефициент 3.30 от Уинбет, а сега набързо ще се обоснова защо търся равенството в този двубой.

По принцип доста труден двубой за прогнозиране, тъй като и в двата отбора нещата не вървят. В Ботев Пловдив смяната на собствеността, селекцията и целият този шум през зимата даваше доста надежди на жълто-черната общност. Обаче… сякаш феновете на Ботев очакваха изведнъж отборът да започне да побеждава всеки кръг и бързо да си стъпи на краката. Но не стана точно така. Да, Ботев записа само една загуба от началото на пролетта – от Арда в първия кръг, но след това записа 3 поредни равенства и така и все още няма победа. Аз се съмнявам да я постигне в този кръг. Не защото е по-слаб от ЦСКА 1948, а по простата причина, че в столичния отбор нещата вървят горе долу по същия начин.

ЦСКА 1948 може и засега да е в първата шестица, но отборът поне на мен не ми прави впечатление като сериозен кандидат за нещо този сезон. И напълно логично загуби от Етър с 1:3 в миналия кръг. Преди това взе хикс от Левски, но преди този мач загуби от Монтана. Няма как отбора, който има две загуби от два от последните отбори в класирането да е фактор в шампионата… И именно поради колебливите резултати в последните кръгове смятам, че ЦСКА 1948 ще иска да вземе точката в Коматево, защото в противен случай може и да се стигне до някакви по-сериозни последици в клуба.

Знаете, че двата отбора играха само преди десетина дни в осминафинал за Купата на България отново в Пловдив. Тогава се стигна до продължения и ЦСКА 1948 спечели с 2:1. Така сега на столичани им предстои четвъртфинал с Арда идната седмица – програмата им се сгъстява и още срещу Ботев трябва да излязат от миникризата, защото Черно море и Царско село с Любо Пенев имат и то не малки амбиции за Топ 6 в редовния сезон.

-Мартин Георгиев: Моята изненада е за двубоя Ред Бул Лайпциг – Айнтрахт Франкфурт (Двата отбора да отбележат 2 и повече гола) за коефициент 4.33@ bet365

  • Лайпциг е в победна серия от 7 мача в Бундеслигата, но дори не вкара гол срещу Ливърпул
  • Гостите също са във феноменална серия в лигата – 4ти са, с 1 загуба в последните си 13 мача.
  • РБЛ печели 10 от последните си 12 домакинства (най-добрият домакин в лигата) и показва стабилна форма в защита, вкарвайки средно по 2 гола на мач и допускайки под 1. Франкфурт също има добра атака, вкарвайки над 2 гола средно на мач, пропускайки да отбележат само в 1 свое гостуване.
  • Само в 1 свой мач в историята двата тима имат вкарани 4 или повече гола, но смятам, че е време да видим резултатен мач
  • Франкфурт е допуснал поне 2 гола във всяка едно гостуване на тим от топ 10, като този път интригата ще е дали те ще пронижат вратата на Гулачи 2 или повече пъти – според мен ще успеят

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Петима от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участват в жребия за наградата.

Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Пламенка Христова да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Милан – Наполи – Х
Севиля – Бетис – 1
Ман Юнайтед – Уест Хям – 1
Монако – Лил – Х

Мартин Георгиев
Милан – Наполи – 1
Севиля – Бетис – 1
Ман Юнайтед – Уест Хям – 1
Монако – Лил – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито Арсенал – Тотнъм, което бе основна тема в рубриката ни Мач на седмицата. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на Висша лига Специални за няколко мача този уикенд. Този път може да намерите изключително атрактивни пазари, като един от тях например е Тотнъм да отбележи най-много голове в кръга спрямо Лестър, Юнайтед, Ливърпул и Арсенал за коефициент 7.00. Подобни и други възможности, както и повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P