Първи футболен уикенд за 2021 година! Какво ни очаква? Прогнози и Бонуси от БР #16 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №16 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

Честита нова година. Пожелавам ви много здраве, късмет, щастие и по-хубава 2021 година. Нека всичко лошо или неприятно, което ви се е случило през миналата 2020 година да е останало в нея и през новата година всички вие да се радвате на колкото се може повече положителни емоции. И тъй като сме подкаст за залози, прогнози, анализи, новини и съвети ви пожелавам много печалби и възможно най-малко разочарования от залозите през новата година.

А сега да се залавяме за работа. С мен отново е Мартин Георгиев.

Марто, честита нова година, пожелавам ти здраве, късмет и щастие през новата 2021 година.

И така, нека да преминем към рубриката

Мач на седмицата

защото този уикенд има не само Англия, а и мачове от Германия, Испания, Италия…

С теб се спряхме на Челси – Манчестър Сити. Странното е, че и двата отбора не се намират в Топ 4, но въпреки това мачът обещава да е изключително интересен. Челси, след като спечели само веднъж в последните си 5 мача, е на 6-то място с 26 точки, докато Сити е 8-ми, но с 2 мача по-малко от Челси. Гражданите стабилизираха изявите си и в последните си 6 мача регистрираха 4 победи и 2 равенства и ако не беше тази издънка с Уест Бромич у дома, сега щяха да са на 5-то място, на една точка от 3-тия Лестър.

Поглеждам коефициентите за двубоя – букмейкърите дават предимство на Сити. От онлайн букмейкъра Палмс Бет например определят коефициент 2.20 за победа на Сити срещу 3.05 за Челси, букмейкърът bwin е малко по-снизходителен към Челси (2.90) срещу 2.30 за гостите от Манчестър. Winbet дава за единица 3.00 срещу 2.28 за победа на Манчестър Сити.

-Марто, твоят първоначален анализ и възможности за залози на този двубой?

-Мартин Георгиев: Сити не играха предния си мач заради коронавирус и до последно не се знае в какво състояние ще е тима – Челси пък допусна 2 поредни издънки – загуба от Арсенал и Х срещу Астън Вила – У дома пък Челси нямат загуба от 7 мача поред – Нещо странно се случва със Сити през този сезон – 11 от последните 12 срещи са с под 2.5 гола – Пеп стабилизира защитата с двойката Стоунс-Диаш, но в нападение тима все още не може да вкарва голове като преди – 5 от последните 6 срещи са били със сухи мрежи – Челси изпитва затруднения да вкара гол, като Вернер и Хаверц все още нямат попадение от доста срещи насам – – Нямало е равнества от 10 срещи (5 години!) между двата тима

И така моята прогноза е Х @ 3.50 / под 2.50 @ 2.10

-Стефан Ралчев: Манчестър Сити вкара гол до полувремето в последните си 4 мача, а Челси вкара преди полувремето в последните си 4 домакинства. Така че смятам това за сериозен аргумент в полза на моята прогноза.

Моята прогноза е И двата отбора да отбележат Първото полувреме за коефициент 4.25 от Ефбет.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-СТЕФАН РАЛЧЕВ: Този път моята изненада е от първенството на Испания, дербито Бетис – Севиля, за което давам Х на коефициент 3.50 от Melbet. Очакванията тук са символичните гости да спечелят двубоя, тъй като се намират в категорично по-добрата форма и класирането го показва. Бетис е на 10-о място с 19 точки, а Севиля е на 4-та позиция с 26 точки. На практика разликата между двата отбора не е толкова голяма – само 7 точки, но Севиля се вмъкна в Топ 4 заради последните си 4 двубоя, в които не записа загуба – три победи и едно равенство.

Но тук това е дерби, в което никога нищо не се знае, колкото и да звучи клиширано. Така че мен малко ме изненадват коефициентите, които дават букмейкърите – фаворизират сериозно Севиля и то на терена на своя съперник. Бетис никак не е за подценяване, макар да се намира няколко места надолу в класирането. Вижте каква е статистиката – да, в последните 3 мача Севиля печели, но за последните 6 двубоя освен тези 3 успеха, има 1 равенство и 2 победи за Бетис, една от които с 5:3. За онези, които ще търсят голове в мача, мога да кажа, че статистиката е следната – в последните 7 мача, в 5 е мината границата от Над 2,5 гола. А в Мелбет, откъдето избрах моята прогноза, ставката за Над 2,5 гола е 2.11, което никак не е за изпускане.

И още нещо любопитно за онези от вас, които ще търсят по-различни пазари – футболист на Бетис получи първи картон в мача в 8 от последните 10 домакинства на отбора. А когато става въпрос за дербитата със Севиля – играч на Бетис получи първия картон в двубоя в последните 5 дербита със Севиля. Така че, ако намерите пазар за картони и за първи картон, насочете вниманието си към домакините. Още повече, че този мач е дерби.

-Марто, твой ред е да представиш на нашите слушатели твоята изненада на седмицата

-Мартин Георгиев: Изненада на седмицата Тотнъм – Лийдс – Двата тима да отбележат 2 или повече гола @ 3.058. Защо това е изненада? 7 от последните 8 мача на Тотнъм в лигата са с под2.5 гола – От друга страна пък 5 от последните 6 домакинства на шпорите срещу Лийдс са били с над 2.5 попадения – Лийдс е резултатен тим, но и допуска много попадения – 30 вкарани (4-ти най-много в лигата) и 30 допуснати (2-ри най-много в лигата) – Тотнъм са вкарали поне 2 гола в последните си 4 домакинства срещу Лийдс, но те не са били във Висшата лига или скоро – Очаквам “брилянтния” футбол на Биелса да ни предостави голово шоу, защото мачовете покрай коледа не оправдаха очакванията.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Тази семица 9 от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за парична награда от 30 лева. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Александър Драганов.

Моля, нека Александър Драганов се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев

Рейнджърс – Селтик – Х
Нюкасъл – Лестър – Х
Уеска – Барселона – 2
Аталанта – Сасуоло – 1

Мартин Георгиев

Рейнджърс – Селтик – 1
Нюкасъл – Лестър – Х
Уеска – Барселона – 2
Аталанта – Сасуоло – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10+10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 4 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. Допълнението в офертата е, че може да направите и втори подобен залог на стойност 50 лева и от него да вземете още 10 лева Бонус. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в английската Висша лига Челси – Манчестър Сити. Припомням ви, че това бе нашата основна тема в Мач на седмицата, която дискутирахме с Мартин. За играта трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

УинБет букмейкър ви дава Бонус специално за 1 януари. Бонусът е 1 лев за всеки корнер във всеки един от мачовете само на този ден. Ако например, има общо 100 корнера в мачовете на 1 януари, ще получите бонус от 100 лева (по 1 лев на всеки корнер). Трябва да направите квалифициращ залог на живо на минимална стойност 50 лева на минимален коефициент 1.30. Всеки корнер, в която и да е среща на 26 декември, ви носи 1 лев бонус.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P