Нов букмейкър с лиценз в България от догодина? SportingWin предлага борсата на Betfair

Стефан Ралчев
Интересна новина се задава в хазартната индустрия в България.

sportingwin-new

Букмейкърът SportingWin има сериозно намерение да кандидатства и евентуално да получи лиценз в България. Това обяви един от новите силни хора в компанията Марк Чакраварти, цитиран от изданието gamblinginsider.com.

В краткосрочен план намерението му е да осигури лиценз за България, където операторът вижда огромен потенциал. „Развълнуван съм да се присъединя към SportingWin в изключително вълнуващо време за компанията. Първата ни цел е да осигурим лиценз в България, като плановете ни са да стартираме в първото тримесечие на следващата година. Вече виждаме, че SportingWin има огромен собствен капитал в страната и очакваме с нетърпение да го реализираме през следващите месеци и години.

Чакраварти е наречен ветеран в хазартната индустрия, а сега заема пост в борда на директорите на SportingWin. Той е бил част от редица големи компании, включително Barchester Healthcare, Sunrise Senior Living, Bupa, Level39 (част от The Canary Wharf Group) и Кралската академия на изкуствата.

SportingWin е част от Vivaro Limited, има лиценз, издаден в Малта. Според скорошен доклад марката в България е оценена на над 1 милион евро, а мнозина специалисти я причисляват към топ букмейкърите в Европа.

Важната новина за феновете е, че СпортингУин е първият бранд на Sporting Group, който предлага борсата за залози на Betfair, който знаете, от известно време вече няма лиценз за България. Именно борсата за залози на Бетфеър бе едно от изключително търсените предимства на компанията и от българските любители на залозите.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P