Милан привлече… бивша адреналинка (СНИМКИ)

Стефан Ралчев
Италианският Милан направи сериозен трансферен удар. Не става въпрос обаче за попълнение на зеления терен, а за нещо повече. От което ръководството на клуба е убедено, че ще има не по-малко полза и ще привлече още повече фенове…

Сексапилната Джорджа Палмас е новото лице на Милан ТВ. 36-годишната красавица от Каляри вече ще работи в клубната телевизия на „росонерите“.

Палмас стартира кариерата си в телевизията през 2002 година, когато замени бившото гадже на Бобо Виери и Джордж Клуни – Елизабета Каналис, ставайки основна адреналика в предаването „Стриша ла Нотиция“, където прекара две години. Това е оригиналът на „Господари на ефира“.

Тя има дъщеря от бившия футболист на Рома, Палермо, Болоня и Аталанта Давиде Бомбардини, а отскоро е половинка с бившия капитан на италианския национален отбор по плуване – Филипо Манини, който беше сгоден дълго време с олимпийската шампионка на 200 метра свободен стил от Пекин`2008 Федерика Пелегрини.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация