Лудогорец – ЦСКА с участието на Ники Александров: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #24 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №24 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Този път ще бъде малко по-специален епизод, тъй като с мен ще бъдат двама мои колеги. Мартин Георгиев е титулярният ми събеседник, но имам удоволствието да приветствам и моят дългогодишен колега и приятел Ники Александров.

Затова, нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

-Стефан Ралчев: Ники, добре дошъл. През годините сме се шегували неведнъж, че един от любимите въпроси на феновете е… Ники, какво става с ЦСКА? Та какво се случва в ЦСКА ден преди може би най-важния и очакван мач поне за някакъв период от време?

-Ники Александров: Този петък нещата изглеждат далеч по-спокойни в ЦСКА. Миналата седмица имаше вълнения и до ден днешен няма конкретни отговори относно решението на Гриша Ганчев. Феновете оставват в неведение какво точно се случва. Всичко това обаче е на заден план, защото предстоящите 3 мача могат да пратят ЦСКА от едната крайност в другата – тимът винаги се хвърля в крайности.

-Стефан Ралчев: Възможно ли е тези три мача, за които говориш, да бъдат повод за последващи действия от страна на собственика?

-Ники Александров: Би било много глупаво ако се изчаква да се види ЦСКА какво ще постигне в тези мачове, за да се вземе решение за собствеността. Какво значи това? Когато си поел ангажимент в бизнес като футбола от самото началото, то трябва да си “отгледаш детето” докрай.

-Стефан Ралчев: Какво очакваш от мача, какво би посъветвал нашите слушатели? Равенството влиза ли в сметките и на двата отбора?

-Ники Александров: Категорично преди предишния кръг щях да кажа, че Х-а не влиза в услуга на ЦСКА. НО след загубата на Лудогорец на Лаута, то не изключвам равенството да бъде добре дошло и за червените. Смея да твърдя, че той и в лагера на Лудогорец няма да бъде приет лошо. Равенството до голяма степен е в играта, но и двата тима имат огромен шанс – Лудогорец да дръпне пред ЦСКА, а червените да направят този обрат в първенството. Мачът няма как да не е взривоопасен и може да се случи нещо в ранен етап на мача, което тотално да го преобърне. Моята прогноза е, че и двата отбора по-скоро ще вкарат гол. Да, в ЦСКА липсват изявените голмайстори, но тимът има потенциал да вкара поне един гол, а за Лудогорец това е задължително да отбележи. Така че си залагам за гол/гол, коефициентите варират над 1.80.

-Стефан Ралчев: А сега нека погледнем към коефициентите за двубоя, които коментираме в петък на обяд, около 24 часа преди срещата. Като цяло букмейкърите дават и то не малко предимство на Лудогорец и поставят ЦСКА в ролята на аутсайдер. Palms Bet букмейкър определя 2.08 за Лудогорец и 3.35 за ЦСКА, австрийска компания bwin дава 2.20 срещу 3.10, Ефбет определя още по-висок коефициент за гостите от София – 3.45. Betwinner пък дава 2.11 срещу 3.28. Равенството тръгва от 3.00, минава през 3.10 и стига дори до 3.45 в Ефбет, като според мнозина е твърде вероятен изход.

-Мартине, здравей, как би коментирал тази нагласа на букмейкърите преди дербито и не ставаме ли отново свидетели на подценяване от страна на букмейкърите – все пак ЦСКА е с 8 поредни победи, докато Лудогорец дори загуби от Локомотив Пловдив миналия уикенд?

-Мартин Георгиев

  • Последните 6 мача между двата тима са равенства, като 4 от тях са били 0:0
  • ЦСКА за последно победи лудогорец в Разград през 2019 година за купата, като армейците имат само още 1 победа над лудогорец като гост – през 2017 година
  • Само 6 мача между двата тима са завършвали с над 2.5 гола от общо 30 мача помежду им.
  • Титлата няма да се реши в тази среща – залагам на Х на полувреме @2.08 Палмс Бет 14/30 мача помежду им е 0:0 на полувреме 5 от последните 6 мача Х на полувреме

-Стефан Ралчев: След 6 поредни равенства между двата тима – това точно 2 календарни години, аз ще заложа отново на Х – имам усещането, че и двата тима толкова много искат да НЕ загубят двубоя, че равенството по-скоро ще ги устройва, отколкото да допуснат грешки и да загубят.

За дербито има 2 промоции от букмейкърите. Winbet дава Бонус за получен картон, а Палмс Бет разпределя 1000 лева под формата на Бонуси за двубоя. За повече подробности за офертите слушайте втората част на Подкаста.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Както вече добре знаете, обръщаме внимание и на нашата успеваемост от миналия епизод. Този път си струва да се отбележи попадението на Мартин в „Изненада на седмицата“, където се аргументира чудесно и хвана хикса на Саутхямптън – Челси за коефициент 3.90. Той имаше общо 3 от 6 познати прогнози. Аз за разлика от предходния епизод, в миналия се представих лошо и сега се явявам на поправителен…

За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Тук давам първо думата на Мартин, който миналия път имаше успешна прогноза и си заслужи да поведе колоната в този епизод. Така че, Марто, слушаме те с твоята изненада тази седмица.

-Мартин Георгиев: Този път наистина ще рискувам с изненадата. Спирам се на мача Севиля – Барселона (И двата да отбележат 2 или повече гола @ 3.05 Betwinner)

  • Както Барселона уж е в слаба форма, така вече е само на 5 точки от Атлетико Мадрид. Да, едва ли Куман и компания имат шанс за титлата, но 6-те им поредни победи като гост не са за пренебрегване.
  • Севиля е в също добра победна серия – 6 поредни победи в лигата със само 1 получен гол и 5 сухи мрежи
  • В 6 от последните си 7 мача андалусийци са вкарали поне 2 гола в противниковата врата, а Барса са постигнали същото в 7 от последните 8 мача в Ла лига
  • Дортмунд показаха на Барселона как със слаба защита можеш да победиш Севиля – да вкараш много голове
  • Смятам, че е огромен риск това мое предложение, но коефициентът си заслужава

-Стефан Ралчев: Моята изненада този път е насочена към Италия. Сампдория – Аталанта (Х за коефициент 4.00 от Bwin или 1Х за 2.15).

Сампдория като цяло доиграва сезона, макар да е още в ранна пролетна фаза. Тимът е далеч от зона Европа и сравнително на същото отстояние и до зоната на изпадащите. Но е един от отборите, който може да победи почти всеки, когато играе на собствен терен. Изпита го и Интер в началото на годината, когато бе победен с 2:1. Тимът воден от Клаудио Раниери е изключително способен и опитен и аз мисля, че в този мач ще затрудни много Аталанта, който да не забравяме, че имаше доста тежък мач срещу Реал Мадрид през седмицата. За този двубой тимът от Бергамо се бе настроил да преследва чудо, защото мнозина дори го считаха за фаворит. Психически обаче такива мачове тежат и се видя, че въпреки класата, която притежава Аталанта, опитът си е опит и самото име помага в такива мачове. А Аталанта все още има да трупа такъв опит, за да не прегарят футболистите. Ще бъде трудно гостуването им в Генуа след изцеждащия мач с Реал Мадрид и затова аз бих заложил в полза на Сампдория. Вие решете кое ви допада повече – дали равенството или Двоен шанс за 1Х, защото си мисля, че домакините дори имат сили да победят в този мач.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева. Победителят, който ще изтеглим в следващия епизод ще получи и Безплатни Завъртания с партньорството на Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Двубоите обаче явно ви затрудниха и те наистина бяха трудни. Почти всички не завършиха така, както мнозина от нас и вас вероятно очакваха. Масово бяха дадените знаци в полза на Ливърпул срещу Евертън, както и много малко очакваха Локомотив Пловдив да спечели срещу Лудогорец. Нито един от вас не регистрира успеваемост минимум 3 от 4, за да участва в жребий за наградата.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан Огън

Стефан Ралчев
Виляреал – Атлетико Мадрид – Х
ЦСКА 1948 – Левски – Х
Порто – Спортинг – Х
Рома – Милан – Х

Мартин Георгиев
Виляреал – Атлетико Мадрид – 2
ЦСКА 1948 – Левски – Х
Порто – Спортинг – Х
Рома – Милан – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет дава възможност на 20 от вас да спечелят част от общ Награден фонд в размер на 1000 лева за предстоящото дерби Лудогорец – ЦСКА, което коментирахме в Мач на седмицата с Ники Александров и Мартин Георгиев. Наградният фонд е разпределен по следния начин – първа награда 200 лева, втора награда – 150 лева, трета награда – 100 лева и т.н. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева на минимум коефициент 1.30 преди началото на срещата, за да участвате в промоцията.

Winbet дава Бонус Залог за Всеки Картон на дербито Лудогорец – ЦСКА. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 2 лева за всеки жълт и по 5 лева за всеки червен картон в срещата. Трябва да направите квалифициращ залог на минимален коефициент 1.30 за минимум 20 лева преди началото на двубоя Лудогорец – ЦСКА, за да участвате в промоцията.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито Рома – Милан. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За феновете на английската Висша лига напомняме, че имат възможност да се възползват от промоцията на българския букмейкър Winbet – Висша лига Специални за няколко мача този уикенд. Този път може да намерите изключително атрактивни пазари за картони, кой ще вкара повече голове в кръга или пък комбинация от пазари за конкретни голмайстори. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P